En väldigt seg Caroline.

Hejsivejsii!! en seg tjej är jag, har jobbat nu och nu äntligen får jag ledigt en dag.. Så imorgon behöver jag inte stressa för någonting bara koppla av och det ska bli så jävla skönt. Just nu sitter jag och laddar ner lite filmer för att se med min kära syster nu ikvälll! Vi ska ha en mysiskvällis. Vi bakade faktiskt igår så det kommer vi sitta och smaska på :D.. Men men ska fixa ordning myset nu ses människor!







XoXo. Caroline Christine Carlsson

Glad midsommar påer.


Jag på balkongen just nu och njuter av det fina vädret vi lyckats denna midsommar! Ska snart äta lite mysmys innan grillningen börjar :) Det har ska bli mysigt. Sen senare ska jag möta upp mina älskade vänner! Cya later..



XoXo. Caroline Christine Carlsson

Dragqueen dolls


Sex For Breakfast

Ganska trött är man. Sitter just nu i vardagsrummet och kollar på Ghost Whisperer. Tänkte snart lägga mig i sängen och titta på Naruto tills jag somnar! Idag jobbade jag och det var skönt men endå långtråkigt eftersom det är en måndag och måndagar brukar vara ganska tröga. Inte alls mycket kunder så tiden går ju inte särskillt fort:p Men fick endå roligt sällskap av Emma,Mats och Linus! Slutade 22:15, så jobbade till stängning :).. Undrar hur morgon dagen kommer bli. Har ett ärande och göra iaf sen ska jag troligen sola så bjuder väl med systeryster :D Men men nu tänkte jag logga ut från datan så säger godnatt allesammans!

En bild från valborg. Jag, Rasti och Kaveh :)




XoXo. Caroline Christine Carlsson

Can you handle the truth?

Morsning påer.

Ligger just nu hemma hos Agnes i hennes säng och lyssnar på musik medans filuren duschar.. Idag vet inte riktigt vad som händer men jag vill iaf göra något roligt så att man skrattar så att man får magrutor, för det behöver miss Carro! Igår kom jag hit vid ungefär 22:00 tiden för att möta upp Martina och Agnes för att röra oss mot Statoil och handla lite godsaker så det blev läsk, chips och dipp :D... Vi rörde oss hem till Agnes och började kolla på film " Shutter Island".. Den va grym men fan va irriterad jag vart pga hur den slutade men men.. Kolla på den iaf! Sov hos murran i natt :D och vi tjockisar vaknar och vad tror ni vi äter till frukost ? Jo, Chips och drack läsk.. Fyfaaan Agnes nu får vi sluta med det här hahahah!!! Men aaja nu tänkte jag sätta på en film och messa lite Pyssäkreem.

En gammal bild på mig, agnes och marika..




XoXo. Caroline Christine Carlsson

En sista minuten låter bra.

Chacha bloggen! Det är Carro här. Just nu håller jag på och lagar lite mat makaroner och korv och det ska faktiskt bli gott med det. Till efterrätt blir det jordgubbar doppade i choklad :D fyfan va gott det kommer bli. Idag jobbade jag med Jennifer och Pejman och jag och Jennifer planerar resor :o... Och hon och jag har bestämt att vi ska åka till Arlanda en morgon innan allt öppnar och vänta. Sen när det öppnar ska vi va bland dom första som frågar efter sistaminuten biljetter och vi vet inte vart men något skönt och varmt stället! Och det kommer bli så jääääääävla naaajs GAAAAAAAAAAAAAH jag blir galen!!!!! JENNIFER VI DRAR NU.....

Men men nu är maten klar så det är dags o ETA! Chaau.

XoXo. Caroline Christine Carlsson

Alejandro




XoXo. Caroline Christine Carlsson

Lördagen den 5/6











XoXo. Caroline Christine Carlsson



Paddylaaation

Shuuhuuu på er.. Sitter just nu i köket med min syster och shottar lite inför kvällen:) Vi ska snart röra oss mot Paddys och träffa några av grabbarna där. Det kommer bli mysigt och roligt, vi kanske till och med får sällskap av Johana sen det beror på hur länge vi är det ;) Det kommer iaf bli en rolig kväll i kväll.. Och ska kolla med ippa om hon kommer eller inte! HON RESER PÅ ONSDAG och jag undrar hur jag ska klara mig:O:O:O... KOMMER SAKNA DIG MIN ÄLSKIIIS<3<3... men men nu ska jag fortsätta puss påeer.



jag och syster just nu



XoXo. Caroline Christine Carlsson

Baby told you from the start.

Min syster Sofie kan verkligen laga mat. Idag lagade hon fläskfärsbiffar och tro mig jag dog! Fläskfärsbiffar och Pommes med tzatziki fyfan va de va gott.. Tur så finns det kvar till senare när man blir hungrig igen;).. Idag blir det ingen skiva eller utgång inte dom pengarna. Det får bli imorgon eller nästa helg, men något lär jag väl hitta på :). Men är iaf sugen på att umgås och mingla... Så vi får väl se hur det blir!



XoXo. Caroline Christine Carlsson


För dom har tagit studenten, fyfan va ni är bra!

Morsning påer.
Sitter just nu och tänker på om det är för kallt ute för shorts och kortärmat? Det ser nästa ut så. Ska snart möta upp Ibbisen för att gå till Paulskiosk och hälsa på dom andra som sitter där nere " Dom som tjatar om att man ska komma;) ". Idag kanske jag ska på Frysens studentskiva med Ippelippa :D Det skulle vara najs! Men det beror på hur mkt det kostar och vad pengarna säger Ja till! Så så ser det ut just nu iaf. Men men nu tror jag att jag har kommit på vad jag ska ha på mig så vi säger hejdå, Pussepuss påer.




Grattis allihopa som tar studenten nu!


XoXo. Caroline Christine Carlsson

 


Beautiful ladies





XoXo. Caroline Christine Carlsson

You can't get enough off it ;)

Filmkväll ikväll elläh? Jajamensan... Sitter just nu i köket med Sofie och Agnes och letar efter mysiga filmer. Just nu håller vi på ladda ner Avatar och Dark knight! Vi kanske ska dra ut en sväng också eftersom vädret idag har varit så underbart. Jag och Agnes har solat idag :D vi fick lite färg mihihi.. Sedan så bjöd gulliga lillan mig på Mat på Lilla rött, skit god mat! Vi köpte en jätte god taco pizza med oxfilé och en kebabtallrik.. Goda tider, Nya tider JAAA! Men men så har min dags sett ut. Pusspussisar!


En bild från i vintras!


XoXo. Caroline Christine Carlsson


It's like a drug

 

"Heeääj gumman"

Är på underbart humör idag;D nästan allting har varit perfekt. Just nu sitter jag, Sofie och Simon framför tvn och ska kolla på en grym film! Law abiding citizen borde ni alla kolla på.. Har själv redan sett den men kollar nu glädligen på den igen. Tänkte bara checka in snabbt och lämna ett kort litet inlägg så det får bli så här;).. Kanske kollar in igen senare hihi.. men hejsvejs så länge!







XoXo. Caroline Christine Carlsson

RSS 2.0