Tandläkarn

Nu har skjussen här så nu drar jag PUSSHEEJ!

Aquarious

Idag blev Sofie Queen of ice, det blev dagens sminkning! Hon valde väldigt fina blå färger för att de ska påminna om is, skit snyggt faktiskt! Hon valde även att använda blå eyeliner, ovanligt faktiskt det kanske inte syns så mycket på bild men alla vet ju att smink blir inte lika bra på bild eftersom jag inte har en systemkamera, men jag gör mitt bästa! Men det här blev iaf resultatet och hoppas ni gillar det;



My angels

Sitter och prata med födelsedagsbarnet på skype haha nu känner jag bara mer hur mkt jag saknar henne.. Snart ska jag nog hoppa in duschen och göra mig ordning till tandläkarn! Hörde att tågen var krångliga MEN vi har tur för vi ska få skjuss av Marina mammas kompis :) tacktack.. Tror vi ska åka om en timme, så de är dags att rappa på :) Kanske tittar in senare Puss&Kram

Ni är mina änglar, älskar er <3


Happy birthday

Godmorgon. Idag ringde vi vår stora syster idag och sjöng för det är hennes födelsedag idag! SÅ ETT STORT GRATTIS ÄLSKADE STORASYSTER, HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR DAG. Saknar dig extemt mkt så jag vet inte ens vad jag ska göra :(.. Kom hem nu snälla ÄLSKAR DIG!!




Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis
Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis
Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis
Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis
Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis
Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis
GRATTIS!

Don't even go there sista!!

Jäääävlar vad jobbig en syster kan vara.. Just nu har hon iskalla fötter och försöker smyga in dom under min tröja för att värma fötterna, nej tack behåller gärna min rygg varm! Iaf kanske dags att sova, har lite saker att göra imorgon, för det första ska jag till tandläkaren så du kanske ni får se en snygg bild på mig med min snekäft haha.. Sen ska jag och mami sola och fika o ha de mysigt, för sen ska jag träffa min älskling hihi.. Får se om jag somnar, jag lämnar iaf datan på så får vi se om jag kanske tittar in Pussiheej :)



Love you

Bästaste


You're so amazing

Heey :) Vet att det har varit en dåligt uppdatering och det ber jag om ursäkt för! Sitter just nu och väntar på ett sms från min älskling. Vi ska titta på matchen och kväll och ut och äta MEN Ibbisen har inte varit så smart eftersom man ska boka bord sånna här dagar för alla lär vara ute och se den här matchen. Det är fan Real Madrid mot Barcelona, då kanske ni förstår? Han skulle ringa runt och kolla om de fanns bord någonstans haha men det lär inte bli något speciellt men bara jag får vara med han och se matchen tillsammans så är jag mer än nöjd :D.. Så ska sitta och vänta lite till, va ska ni göra då?

Älsk älsk älskar dig <3


Olearys

Seg carro här.. Vart ganska slut efter i fredags, vart en grym kväll faktiskt! Vi fick ihop en gäng faktiskt och det blev jag, Sofie, Frida, Filippa, Sandra, Mamma, Jenny och hennes kompis och dessutom min älskling och hans grabbar! Vi firade två av grabbarnas födelsedag, Harry och Ibbo så grattis i efterskott guys.. Kvällen va iaf grymt kul och gör lätt om det hihi, hur var er kväll då?


It's gonna bee a good night

Har precis ätit underbart god middag! Jag gjorde potatisgratäng och mamma gjorde ordning köttet, Filippa och alla tyckte att maten vart super god så vi lyckade :) Innan maten så hoppade jag in i duschen och nu så väntar jag på att Sofie ska duscha klart så vi kan börja fixa oss inför kvällen! Vi ska dra till Olearys i Sollentuna ikväll så vi blir ett litet gäng som drar dit! Det blir jag, Sofie, Frida, mamma och Jenny än så länge men kan lova att det kommer mkt folk där borta såå ååh va jag är taggad :D Frida kommer hit snart och då ska vi börja föra lite, vi har vodka med päronsmak och lite fin som vi tänkte dricka!! Ikväll kommer de blir en grym kväll, Filippa kanske kommer dit sen det beror på om hon ska ut med några andra tjejer annars lovade hon att komma, så jag håller tummarna att hon kommer till Olearys i stället hihihi :D:D Nee nu ska jag sätta på musik och börja fixa mig CHAAOO :D




I say brrr, it's cold in here..

Nu ligger det frukost i magen. Filippa ligger i soffan tror jag ska lägga mig brevid och titta på tv lite! Efter jag har slappat lite ska jag nog hoppa in i duschen och bara koppla av, så skönt så! Känner mig lite frusen faktiskt, den här lägenheten är ju så kall av sig, man kan aldrig gå i shorts och t-shirts för det är så kallt uuussh!! Nää ser ut som att loppan ligger där så skönt så nu kallar den på mig också hihi, tittar in senare och berätta om dagen Shoohej :)



Juste får inte glömma att papsen kom hem idag, han kom in och väckte mig så gulligt hihi!! Är så avis han är brun och fin taskmörtt som inte tar med mig i resväskan, nästa gång pappa OKEJ?? Saknat dig pussipuss älskar dig<3

It's Friday

God dag!


Kom hem lite sent igår och så fastnade jag i soffan med Filippa och snackade massa gojja ett bra tag! Igår åkte vi ju till Kista där vi shoppade lite granna så tack älskade syster! När vi hade varit där ett bra tag och satt och åt så bestämde vi oss för att gå på bio. Jag och Filippa pratade redan på sms så då bjöd jag med henne. Vi behövde bara åka förbi Sollentuna centrum en snabis eftersom Sofie behövde gå in på Make up store och köpa lite nya grejer, så vi drog dit och Filippa kom till Sollentuna för att möta upp oss.. Medans Sofie var inne på Make up store ett bra tag så drog jag,mamma och Filippa till ett Café och drack varmchoklad och väntade på Sofie. När Sofie var klar och vi var på väg mot tåget mot centralen mötte vi en av våra barndoms bästis som vi drog med oss på bion, så då vart det jag, Filippa, Sofie och Robin som drog in till stan :) Vi valde att se Due date och jag rekomenderar den verkligen, den var sjukt roligt hahahah skrattade genom hela filmen typ!!! Efter bion drog vi hem och fastnade på soffan och sedan somna haha så såg min dag ut igår, JÄTTE ROLIG!!!

Hur var er dag?




Caroline is the name


LOVE

Nu är jag redo att åka, väntar bara på att syster ska blir klar :) tror vi tar 48 bussen så det är en liten stund kvar! Vi ska nu åka till Kista och kolla på lite grejer och sen ska vi till Sollentuna för hon ville till Make up store och köpa lite grejer, dom har ju inte Make up store i Kista så då drar vi till Sollentuna. Det blir jag, mamma och Sofie som åker så det kommer bli jätte mysigt! Får se om vi tar några bilder, om vi gör det så får ni iaf se det sen :)






KISSES!

Ni kommer alltid vara bäst!!!!

Godmorgon männsikor!

Är på så jävla bra humör :D, Sofie och jag lyssnar på Backstreet Boys och dom gör en alltid på gott humör! Alla minnen asså haha va underbar känsla man får!! Vi har suttit och sjungit massor av deras låtar nu när vi ätit frukost och vi ska fortsätta med medans vi fixar oss. Fyfaan va jag är glad så glad så jag nästan kan börja gråta!! Helvete :D:D..

Iaf ska börja fixa mig nu och så för att kunna röra mig till Kista så fort som möjligt, Sofie vill åka tidigt så vi slipper mycket folk och de kan faktiskt vara skönt:) Så nu ska jag forsätta blir glad hihi :D


Älskade BSB ni är fortfarande mina favoriter<3<3<3


honey you better hurry up

Dumma dej..

Min älskling är sjuk, han har troligen halsfluss inte okej!! Vi har inte träffats på några dagar nu och bara för att vi ska träffa imorgon egentligen så är han sjukis.. Så vi kommer nog inte träffas på några dagar innan han ätit sin pencillin och smittar inte längre.. snälla haabi skynda dig och bli frisk saaaknar dig så!!! Krya på dig älskling

Min fina älskling blir uppäten haha


I'm so happy

Nu har Fido åkt och det vart inget drickande, hon skulle hem så tidigt så vi tänkte att vi kunde ta det någon annan dag. Istället har vi kollat på massa roliga videosar på facebook och busat och så i soffan haha, vi kissade nästan på oss så roligt hade vi haha!! Imorgon ska Sofie och jag åka till Kista centrum och förbi Sollentuna en snabbis, hon ville kolla lite grejer så det ska bli kul :D.. Snart har jag tänkt lägga mig så jag kommer upp i tid imorgon för hon vill åka ganska tidigt, så jag tror att jag säger godnatt snart :)..


Min fina mamma och fina syster, håller ni inte med? ;)


Cyanide & Happiness - Repulsel




HAHAHAHAHAHAHA JAG DÖÖÖÖÖÖR!!!!!!!

Girl's just wanna have fun

Men hallåååå..

Nu har jag precis ätit middag och idag hade vi sällskap av Fido (frida).. Middagen var jätte god, det blev fläskfärsbiffar med liis (ris) och sallad på sidan om, SMASKENS! Frida och jag har tänkt att dricka lite idag och de lite rajjrajj, men det beror på om Fido kan stanna eftersom hon har en hund hemma! Hon smsade hennes mammaq nyss för att kolla om hon kunde ta ansvaret denna natt över hunden.. Vaknade ganska sent idag, ville inte gå upp för jag hade en sån grym dröm. Kan berätta lite mer om den sen hihi.. snart ska vi titta på PH så vi tänkte kolla om vi har något gott gott hemma som vi kan smaska på medans, va ska ni göra det är ju lillördag ? :)

En fin bild på mig och Fido från en tjejkväll, vet faktiskt inte vad vi gör!

 


I missi missi miss you

Oj tiden bara flög iväg haha.. Vart ingen film men vi fick lite sällskap av mammas kompis Marina. Hon kom hit på kaffe och smakade på mammas goda kakor och gillade dom extremt mkt hon med! Så vi satt i soffan alla fyra och bara snacka minnen och massa gojja, jätte mysigt faktiskt.. Kanske ska haka på mamma och Marina imorgon när dom drar till Sollentuna en snabbis innan jag ska träffa Fridisen, men det avgör jag imorgonbitti.. Iaf kvällen vart mysig och jag är glad, så jag tror de är dags för mig att gå i sängs så jag säger godnatt nu!



Här min äldsta syster som bor i Grekland.. Min extremt snygga syster JAG SAKNAR DIG!




Godnatt&Sovgott

Havrekakor

Igår bakade mamma jätte mkt godsaker. Hon bakade muffins, sockerkaka (choklad) och jätte goda havre kakor. Dom gick åt på en gång kan jag säga, så nu har hon bakat dom igen och fan va dom e goda. Så jag känner att jag måste ge er recepter och ni måste testa!!!!

Ingredienser

  • 200 g smör eller margarin, rumstempererat
  • 3 dl Dansukker Rörsocker Flor
  • 3 dl havregryn
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver


Just a thought

Tänk om..
Tänk bara om jag kunde..
Tänk att saker och ting..
Tänk va jag kunde..
Tänk va underbart..
Tänk bara tänk..
TÄNK TÄNK TÄNK..



Fuck vad jag ångrar mig, förlåt!

I can't stop thinkin about it..

Tjatja.

Nu har jag snart ätit klar min goda middag. Det blev en ganska lätt middag tycker jag, åt kycklingfilée med sallad och Tzatziki och gissa om det var gott!! Har fortfarade lite kvar att njuta av. Sallad består av kruksallad,tomtar, olija, salt och citron så blandar du allt och så e det klart. Kan lova er att sallad är skit god, den känns dessutom fräsch också och det är tack vare citronen, så jag säger att in borde testa! Mägnderna väljer ni själv hur mkt ni vill ha. Men jag själv gillar när det är mycker citron smak! Efter maten tänkte jag hoppa i badkaret och kanske bada lite och dessutom ladda ner film som jag,mami och syster kan kolla på. Så det blir väl nångång efter 9 för då har Sofie kommit hem hihihi..


I love you mum


I don't know

Fyra frågor om förhållanden
är du singel? absolutly not
tror du på kärlek vid första ögonkastet? yes
hur många har du varit kär i? 3
är du kär just nu? kär är de minsta man kan säga!!

Tio frågor om dig själv

namn? Caroline
när fyller du år? 3 maj
några piercingar? naveln, näsan (som ej används)
vad har du på dig just nu? In lindad i täcke
vilken årstid är bäst? SOMMAR
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? vaknar upp med min älskling vid min sida och inte känner någon stress och bara ligger kvar och myser ett bra tag.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? Sällskap så klart, att sova själv är hemskt

10 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? just nu tar Frida 1plats
vem är den roligaste av dina vänner? har inte tråkigt med ngn av mina vänner men säger nog Filippa.
vem är snyggast av dina vänner? en idiotisk fråga tycker jag!
vem är den du helst har filmkväll med? Agnes för hon är precis som mig när det gäller filmkväll
vem av dina vänner är mest "evil"? hahah Filippa i think (inte mot sina vänner)


10 Frågor om din släkt
vem står dig närmast? mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? såklart
vem ser roligast ut i din släkt? haha farfar för han skulle kunna va tomten
har ni något husdjur? nej..
vem har du mest gemensamt med? pappsen
vem står för underhållningen? ääh jag?
vem sover du oftast med? Sofie:D
roligaste kvällen med släktmedlem? soooofie

10 frågor om idag

vad har du gjort? ätit sockerkaka med chokladsmak, och umgåtts med mami
har du varit glad idag?  som dom flesta dagarna :)
har du varit ledsen idag? njeaaa
har du gjort något bra idag? nej inte än men ska snart styrke träna
vad ska du göra nu? styrke träna
har du gjort något dåligt idag? vaknade ganska sent hehe..
vad har du ätit idag? en sockerkaksbit
har du duschat idag? tänkte ju göra de efter träningen
är du trött nu? ne inte alls
vad händer imorgon? ska träffa min kära vän Frida
går du i skolan? neerå
har du varit i skolan idag? går ju inte i skolan

Annat

Hur mår du just nu? helt okeej
Har du piercat dig? yess
Är du hungrig nu? kanske lite
Vad är klockan nu just nu? 15.54
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? facebook och här

Telefon/mobil

Vem ringde du senast? älsklingen Ibbe
Vem sms:a till dig senast? Frida
Vem sms:a du till senast? Frida

Familj
Hur länge sen var det du träffa din mamma? är med mami nu
Hur länge sen var det du träffa din farsa? 2veckor sen, han är i Thailand


Musik
Lyssnar du på musik just nu? neee
Vilket är ditt favoritband? har ingen favorit
Vad gillar du för musik? allt möjligt


Kärlek
Är du kär just nu? Om jag äär :D:D:D
Har du kysst någon idag? nee :(
Har du ett förhållande? med min kärlek Ibrahim
Är du romantisk? kanske vet inte haha
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? jaa
Vad hette din första flickvän/pojkvän? Cristian Venegas
Hur länge höll det? tror iaf mer än ett år hahahahaa läänge sen
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? nejjee inte singel, i've got my baby
Har du varit tillsammans med två samtidigt? NEJ
När fick du din första kyss? Min första riktiga var nog 2005 nångång på sommaren
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? mamma var 26 och pappa var 20
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? ALDRIG I MITT LIV!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? aldrig

 

Snodde den här av Agnes

Whatz up Dudez

Nämen hallåå!

Nu är jag hemma igen och har precis mättat magen. Idag lev hemlagad Gyros och mammas goda Tzatziki, maten var god kan jag säga. Jag tänkte låta min mage vila lite nu i lugn och ro i soffan. Sen senare kanske min älskling kommer med det berodde på några grejer först, så han hör av sig snart och säger hur det blir!! Idag har jag varit duktig och lämnat in CV, så tummen upp för mig!! Ska ja ta med mig datan till vardagsrummet? Jaa joo det gör jag hihi..


Idag när lilla jag väntar på bussen.

I'm on my way

Nu har jag ätit lite lunch eller vad man ska säga, lunchad och klar! Mamma är redan på väg ner till stationen så jag ska möta upp henne där nere. Ska bara fixa det sista sen låser jag dörren och dra, snart kommer bussen så det är dags att tralla.. SHOOHEEJ

Så ser jag ut idag!!



Intensive

Min systers sminking idag har jag nog inte så mycket att säga om för hon hann inte berätta, och det ber jag ursäkt om! Men kan iaf säga att hon valde lite rostadefärger och det blir skit snyggt med blåa eller gröna ögon. Ni ser ju själva hur mkt hennes ögon kommer fram. Det här vart iaf dagens resultat;


Your love is my drug

What you've got boy is hard to find
Think about it all about it all the time
I'm all strung up my heart is fried
I just cant get you off my mind

Because your love, your love, your love, is my drug

Your love your love your love
I said your love, your love, your love, is my drug
Your love your love your love


Monday morning

God förmiddag!

Vaknade för kanske 40min sen, håller just nu på äter en god frukost! Idag blev det knäckemacka med ost och hamburge kött på och sen tog jag lite yoghurt av sommarbärssmak jätte gott. När jag har ätit klart tänkte jag hoppa in i duschen en snabbis och fixa mig för att röra mig till Sollentuna och fixa lite grejer. Sen efter vet jag inten riktigt, kanske hälsa på älsklingen eftersom han ändå bor i Sollentuna så hoppas han har lite tid för mig som alltid (A) hihihi.. Jag bloggar lite senare innan jag dra härifrån Hugs and Kisses.

Sorry syrran dom var inte goda!

Vart visst inget badande för mig. Sofie bestämde sig för och baka så hon gjorde muffins. Dom kanske inte vart så lyckade den här gången i vanliga fall allt hon bakar bli underbart gott! Men sorry sista you failed.. Sen har jag bara slappat i soffan för jag har en sån jädra huvudvärk blir galen, + så har vi ingen jävla huvudvärkstablett heller.. Min snälla syster har precis nopprat mina ögonbryn och håller just nu på med min mammas ögonbryn, det blir så fint så.

en jätte fin bild på mig just nu


Take me to another place.

Hej folket!

Idag är det en hemma dag IGEN! Ska nog bara ta det lugnt, ska troligen ta ett bad. Behöver koppla känner jag, så jag ska ligga där med värme ljusen och bara tänka mig bort till en annan plats, en strand med klarblått vatten, sanden mellan tårna, känna värme bränna i ansiktet och bara njuta. Vi får se när det händer!!! Nu hoppar jag in i duschen Pussipuss


So what ya thinkin?


Vi lyckades få sminkningarna gjorda ändå! Sminket var inte exakt som vi ville och de ser inte lika bra ut på bild som i verkligheten, men det här får duga för den här gången. IDAG gjorde jag faktiskt min egna sminkning så jag också lite talang ;) men helst får syrran göra jobbet! men iaf så här vart bilderna ;





Aa det är fan dags nu.

Jag ska fan ta körkortet! Jag har inte varit så intresserad att ta det förut men nu känner jag fan att det är dags. Jag kanske inte behöver köpa bil nu och så men iaf ha körkortet och ha det klart. Det kan vara riktigt bra vid vissa fall att ha det, som t.e.x akutfall eller hyra en liten flyttbuss på statiol eller något, eller hur? Så nu är det dags, får köpa boken och börja plugga så att de är bara och börja köra och klara alla prov!! Jag tror inte att de kommer vara någon svår match för mig, tror de är något som jag kommer klara lätt :) Teorin kommer dock va lite svårare än körningen men nee inte ska jag faila :) hihihi.. Tycker iaf att det här låter som en bra idée!


You can't be me Biiatch..

Ändrade planer. Det ingen sminkning det kom lite saker ivägen, så jag har städat lägenheten och va precis och slängde sopporna, TUMMEN UPP FÖR MIG!!! Mamma kom precis hem och hon lagar pannkakor och det kommer bli smarrigt även fast jag bli illamående typ på engång, just därför ska man bara äta det ibland. Så nu var det ett tag sen så nu passar det bra :)..



Rihanna Ft Drake - All i do

 

 

 


Exteme

Halloj.


Min älskling gick nyss, jag fick som jag ville han kom hit igår hihi.. Sofie och jag har tänk att sminka oss ganska extremt idag och ta lite bilder som ni senare kommer få titta på. Vet inte riktigt vad hon har i tankarna men det kommer garantert bli snyggt det vet jag ;)

Igår kom ju Frida hit och vi färgade håret på henne och det blev skit snyggt, hoppas du blev nöjd Fridis! Hon kom dessutom hit med en Tequila som hon skulle dricka och sedan dra på fest men festen började typ här hahaha.. Det började med att hon fick mig och dricka några shottar som jag inte alls hade planerat, jag och Ibbe skulle bara ta de lugnt. Men det slutade med att Frida och Ibbe shottade nästan upp hela flaskan hhahah.. Frida lämnade huset ganska dragen och med gott humör, och jag fick en Ibbe som var väldigt kramig och kärleksfull (det gillar vi) hihi.. Så min kväll slutade iaf bra och jag hoppas Frida hade de bra på festen :)

Juste det var ju Frida som skulle gå på sin blind date men det slutade med att hon inte gjorde det:) Hon stannade här med mig istället tills hon var fixad och klar för att dra på fest ;)..





Deadly

Glömde skriva ett inlägg igår om min systers sminkning så det blir idag!

Igår sminkade min syster sig lite mer festligt eftersom det var fredag. Den är lite 50-tals inspirerad men hon la till lite glitter som piffa till det lite. Sen så valde hon en läpppenna en plommon lila som också gav det lite mer attityd. Så här blev resultatet;


Dinner is ready

Hejiihej.

Datan har krånglat mkt har inte kunnat blogga vet inte varför! Ska nu äta middag och det blir Spagetti och Köttfärssås muumsigt. Efter maten tror jag att jag ska hoppa in i duschen för sen senare kommer Frida hit och jag ska färga hennes hår. Hon ska gå på blind date idag gissa om hon är nervörs hahah, du är modig Frida jag skulle aldrig våga haha.. Sen efter jag färgat Fridas hår vet jag inte vad jag ska göra, Filippa skulle kanske ut med Nikita och dom, jag kan tyvärr inte följa med no money honey!!! Så jag kommer nog bara vara hemma ikväll om inte Habi har lust att komma förbi hihi...

Bild på mig från i sommras när jag var blondie


harry potter and the deathly hallows part 1

Godkväll.


Som jag sa, skulle inte kunna uppdatera förns nu och det är dagen efter! Igår natt när jag kom hem försökte jag skriva ett inlägg men det gick inte, så det får bli nu.

Hon ville kolla mobil så vi drog till Kista den här gången. Ja jag kan ju säga att mobil va typ de vi inte kollade på ahahha hon kom hem med massa kläder istället! Vi gick in en butik hon kom ut med något, ganska lik mig när jag själv har pengar:P. Sen efter vi hade kollat och handlat lite så valde vi att gå och äta så de blev en souvlaki för mig och gyros för Filippa, och gissa om jag saknade Grekland?? Om jag gjorde.. Iaf vi satt och åt och bara snackade massa gojja som alltid! Sen så tog vi en till runda innan centrum skulle stänga och då helt plötsligt så hamnade vi på bion haha. Aa Filippa snäll som alltid bjöd mig på bio så vi tittade på Harry Potter hihi, vill bara se den andra delen nu!!! Jag älskar Harry Potter filmerna, är som ett barn när jag ser dom hehe.. Så vi såg på bion och köpte lite snacks och så, filmen var bra jag är nöjd:D.. Sen drog vi hem och nu är jag här :) så aa så såg min roliga dag ut :D

Älskar dig bästaste bästa vän<3


Green metal

Idag blir det en ny make up från min syster. Och det blev en grön metall färg med en liten touch av ljusgrön också. När hon vaknade imorse hade hon ingen aning om vad hon skulle göra, så hon bara gjorde det som blev. Men imorgon kanske det blir någon roligt eftersom att det är helg. Hur som helst, här är sminkingen.
Lite svårt att få bild med bra ljus så tidigt på morgonen.




Fröken förlåt

Tjenixen!


Ska börja fixa mig nu, ska möta filippa i sollentuna. Hon ville kolla mobil så jag ska göra henne sällskap och så får jag väl hjälpa till! Så idag kommer det nog inte vara så mkt uppdatering sorry folket:(.. Måste tralla in nu till toaletten och put on some make up. Ses senare hoppas jag Puss&Kram

Galen tjej på tåget igår


Bloons

Hej men okej!

Blir galen, tänk hur fort man kan bli beroende av spel!! Jag vill spela Angry birds NU. Men nää har ju fan inte det så jag sitter och spelar andra spel på internet. Just nu spelar jag Bloons 5 de påminner ju lite om AB så jag får nöja mig med det tills jag träffar älskling nästa gången, förlåt baby men jag kommer ta din mobil och mörda den med spelet :D... Snälla förlåt mig?! Hahaha neee men nu ska jag forsätta tills min mami kommer hem Hejsveeeejs!!



My bad

HeyHey.

Segis igen.. aa igår gick jag och hämtade ut CV som jag sa att jag skulle göra, tror jag tog ut 10st. Sen efter så gick vi och fikade på Balders, jag och Sofie tog en varsin räkmacka (jätte gott) mamma tog bara en kaffe men hon fick smaka lite av mig! Vi fick också lite sällskap av Ibbe och Ahmed. Dom båda skulle köpa mobiler så dom kom förbi oss en stund innan. Jag själv vart ju sugen på en ny telefon och dessutom så behöver jag en!! Min mobil är knaaaaas, vatten skada.. Så jag fastnade nog på den nya Galaxy telefon, så jag ska vänta lite och köpa den senare. Min baby köpte den så har checkat in den lite och har lite kvar att kolla in..DEN HAR EN SKIT ROLIGT SPEEL IAF, Crazy birds hahah vi har suttit och spelat de typ hela dagen idag hahahha.. Aaa älsklingen följde med hem dåra och han sov här och tyvärr så åkte han nyss! Men men har ju datan som sällskap. Sofie sover för hon ska jobba och mamma är hos en kompis så datan är min buddy just nu :).. Va gör ni för nått roligt då?



Fina familjen på tåget

På Balders med dom goda räkmackorna


Go go go go.

Hejsan hoppsan.


Oj det blev lite senre än vad jag trodde!! Ska hoppa in i duschen, mamma och Sofie ska åka i förväg så kommer jag en stund efter. Dom kanske hinner ta ut CV åt mig så kan jag bara komma dit och söka jobb här och där. Aaa tror det är så de blir. Nää men nu måste jag hoppa in i duschen, Tjingeling!


02:43

Nää sovdags, tvn ropar så jag ska hoppa te sängs nu shooheej så hörs vi imorgon Puss&Kram.

Wish me good luck.

Hello people.

Har gjort klart mitt CV och så har jag tagit bild nu som jag ska ha. Den blev helt okej faktiskt, den får duga! Imorgon ska jag åka till Sollentunas biblotek och sätta ihop hela CV:et och ta några kopior och sen är det dags att ta en runda och lämna in på lite olika ställen, de bara köra :).. Hoppas jag får lite fångst då, önska mig lycka till! Hmm va ska jag ha på mig då? får kolla igenom min garderob imorgon och rota fram lite hehe.. Allt kommer tillslut ligga på sängen, som det alltid blir opsi.. Nää den här gången ska jag faktiskt tänka mig för och försöka hålla grejerna i lådorna (a). Ni får se imorgon hur jag kommer se ut och hoppas de blir bra :) Snälla önska mig lycka till KISSES..





















Bjuder på denna :)

Måndagsmys.

Nu ska vi ha de mysmys.. Som efterrätt har vi Ugnsgrillad palsternacka i lite olja, fyfan va det är gott det borde ni testa. Vi får inte glömma vitlöksdipp med chips det är ju också mumsigt eller hur? Tror jag ska ladda ner film som vi fyra kan kolla på hihi nu blir det "fredagsmys".

 





Ååh min älskling är så underbar, älskar när man får underbart gulliga sms.. Åååh vad jag är lycklig med min boyis ÄLSK ÄLSK ÄLSK ÄLSKAR DIG!!!!

You are playin with fire baby girl, dont mess with my man.



I love you more and more each day..


how do you do that shit

Hallå hallå.

Aa sitter här och degar i soffan som saccosäck, åt precis underbart god mat som vår vän Carro gjorde!! Fyfan va bra lagat. Hon gjorde en Kycklinggryta med curry smak och ris med vitlökssmak och de var otroligt gott, är äckligt mätt faktiskt! Så sitter här i soffan och väntar på att maten ska smälta lite.

Idag var jag hos Sandra igen, eftersom min nagel hade fått en spricka och så fick Sofie sina naglar gjorda. Och dom vart ju också skit fina, hon hör så grymt jobb.. Sen drog vi till Sollentuna centrum och fikade lite där vi mötte upp Ibbe älskling, så vi satt och fikade ett tag och umgicks. Egentligen skulle han följa med hem men han var tvungen och träffa sin kompis men de lugnt vi har andra dagar framför oss ;).. Kanke imorgom, visst Albi <3




Jag degar i soffan med massa godis!!


Who's that chick

Morsning morsning.

Har precis ätit frukost och ska alldeles strax fixa mig lite, min tumnagel har en lite spricka så ska förbi Sandra och fixa den. Min syster ska också göra naglar idag så vi åker dit samtidigt! Efteråt vet jag inte vad som händer, vi kanske går till Sollentuna centrum och kanske tar en fika eller äter lunch eller något men det får vi se senb:) Sen senare ska jag nog träffa min Albi och ha det mysigt, som alltid hihi.. Men nu ska jag fixa mig tittar in igen innan jag går Pussipuss.

Jag och älskade vän Frida! Såååå fina..


It's time to move on

Idag har jag väl inte så mycket att skriva om, för ska inte göra något speciellt! Känner mig lite sjuk så ska bara ta de lugnt och dricka te. Sitter just nu vid datan och kollar på tv samtidigt. Ska också söka nytt jobb så ska kolla runt lite på internet vad som finns och vad jag är sugen på. Har gjort ett cv så behöver bara en bra bild och sen är det klar, och då är det dags att springa runt och ge ett gott intryck:) Så wish me good luck!!!

You rock girl, Big love to you maan<3


What's my name



hey boy I really wanna see if you can go downtown with a girl like me
hey boy, I really wanna be with you
cause you just my type
ooh na na na na
I need a boy to really take it over
looking for a girl to put you over





Take me away honey

Hej igen.

Inge spelade för mig haha. Maten hann blir klar innan och dessutom så fastande jag på annat så kanske imorgon?! Äsch de blir det blir.. Tänker istället sitta här och lyssna på musik och drömma mig bort. Vill verkligen resa nu och bara koppla av inte tänka på något som finns här hemma. Jag och älskling hoppas på att få ihop pengar till en resa någonstans! Så snälla håll tummarna för oss .. Ska nog kolla lite resor nu tjingeling ;)


The sims 3

Hej Hej.

Har nyss varit och handlat lite gott gott inför kvällen. Tyvärr så ändrades dagens planer, skulle träffat Agnes idag men så blev det inte, det knasade sig lite! Så nu sitter jag här hemma hihi.. Jag har tänkt spela The sims 3 som älskling laddat ner så aa ska vara en liten nörd, KANSKE titta på film det beror på om jag kan lämna spelet haha.. Har inte spelat The sims sen kanske 4-5år tillbaks och jag älskade så jag kände att jag måste testa nu igen ;).. Jag tittar nog in senarerå så hörs vi :D PEACE..


Pizza

tjenamors. Hehe jag och min syster har beställt Amerikansk pizza så de blir hemkörning:D vi tänkte beställa det igår men det blir idag istället. Vi beställde en Husets Pan ;  oxfilé, champinjoner,mozzarellaost,tomat och bearnaisesås på sidan och det kommer bli smaskens. Så den lär väl komma om 15-20 min hihi längtar!! nu är det bara och vänta, ses senare fellaz :)

Trying to hard

Nee nu fan ska jag sova! Är inte trött men det är ett måste.. Jag håller på och försöker vända tillbaks dygnet än så länge har de inte gått så bra men jag ger inte upp. Får titta på tv tills jag somnar och blir trött, ni vet som alltid. Jag tittar in imorgon igen så vi ses imorgon människor. Godnatt alla söta!

To the world you are one person, but to me you are the world..

Älsk älsk älskar dig.


Let me hold you.

Saknar dig så jag dör!

 

Min lilla älskling<3


I love you and you love.

Jaa det var en hemma dag idag! Men det är nog bra, var ju borta hela helgen så det är ganska skönt att vara hemma. Var nyss och handlade lite mat med min Mami, vi kunde inte välja va ville äta så vi köpte lite allt möjligt hehe. Men då har vi iaf kanske 5 måltider så de är ju bra, tummen upp! Pappa kom nyss förbi, han hämtade min Ipod som han ska låna i en månad tror jag, han åker imorgon fan. Dumma pappa, han ska lämna oss här i kalla Sverige medans han ska till Thailand! Inte schyst pappa.. Nää men du får ha de underbar där nere och bli lite brun åt mig också hehe, kommer sakna dig <3


Vintertider

Det var ett tag sen jag slängde in ett inlägg om min syster sminknigar, så idag har jag faktiskt det! Idag så valde Sofie att använda svart,grå och vit och så la hon till lite glitter som piffade upp det hela! Sen får vi inte glömma de lilla strasset. SKIT SNYGGT.. Hon säger att hon när hon gjorde sminkningen så tänkte hon på vintern, så hon blev inspirerad av snön och det här blev resultatet;



Min pasta

Angående min pasta så fick jag en fråga om vilka mängder man ska använda och mitt svar är;

Lägg den mängden du vill, det är en smak sak! Så smaka varje gång du lägger i något så känner du om du vill ha mer av vitlök eller mer matlagningsgrädde eller svamp&kantarell, det väljer du själv! Så testa dig fram säger jag :)

Lycka till :)

Think twice

Chena Chena! Sitter och kolla på bildern från sjukhuset, ni vet när jag bröt bäcknet! hahah ser hemsk ut ingen fin syn.. Satte ihop etyt litet collage på dom lite finare bilderna haha.. Fyfan det var ingen kul upplevelse, har lärt mig att jag inte är lika smidig som jag kan varför 10 år sen haha.. SKA INTE GÖRA OM DET!! haha fyfaan, varför lyssnade jag inte på dig Ibbe? Han sa åt mig att inte klättra men jag vägrade lyssna så aa, BOOM jag låg nere pån marken och sen helt plötsligt va ambulansen där och sen så låg jag på sjukhuset i tre nätter och fyra dagar! Aj aj aj carro, nu har du väl lärt dig? MMM tänk två gånger istället för en gång. Men iaf haha hade de lite kul iaf så får se på det istället för de dåliga:) haha titta på dom "fina" bilderna!!


you'll always be my boo

Nää nu är klockan alldeles för mycket! Jag kommer tillbaks imorgon/idag och bloggar, jag kommer inte glömma bort er ;) Vet inte riktigt hur planerna ser ut imorgon men nått dyker ju alltid upp.. Godnatt påer :)




Jag och min älskade Albi<3

Maxine 21årsdag

Egentligen har jag inte så mycket att skriva om kryssningen. Kan säga att vi hade grymt kul och tog skit många bilder haha.. Tänker inte lägga alla för de är för många, resten kan ni se på min facebook (Caroline Calzone). Där har jag ett helt album med lite mindre än hälften av bilderna vi tog :)

Vi alla skulle möttas upp på Gärdets t-perrong. Vissa var lite sena eftersom dom kom direkt från jobbet, så det är ju förståndligt! Tyvärr så var det några tjejer som avbokade resan någon timme innan och det tycker inte jag är okej! Men Maxines kompis Heidi lyckades få med sig två killkompisar som tog en varsin hytt, så det löste sig tills slut. Vi alla kom in till båten, vi drog direkt till Taxfreen när vi hade lämnat väskorna i hytterna, det är väl så alla gör?! Iaf vi handlade de vi skulle, sen drog vi in till min och min syster hytt för att börja fixa oss, förkröka och pumpa lite musik och vi fick ingång känslan;).. Sen när vi alla va klar så drog vill till Jazzbaren (ere så de heter?) och satt där och firade Maxine vid tolv slaget, efter det var det dags att dra upp till klubben där man kunde dansaloss. Och där var det ett jävla drag!!!!!!! Och det var där vi stannade hela natten lång. Tror vi kom tillbaks till hytten kanske vid 6-7 på morgonen. Haha juste Maxine ville så gärna sova med oss så vi låg och sov alla tre tillsammans och hade de jätte kuul haha.. Aa man kan ju inte direkt berätta hur rolig kryssningen va så ni får kolla pådom bilderna jag lägger!!!













































Love it

Förlåååt förlååt förlååt!! Hemskt dålig uppdatering, ja vet.. Har inte varit hemma något efter kryssning, har sovit hos Frida hela helgen kom faktikst hem igår kväll. Var och gjorde naglar hos min vän Sandra igår och jag är så jävla nöjd (visar bild nedanför ). Jag ska berätta om kryssningen lite på ett senare inlägg och där får ni också se bilder. Tänker bara säga att kryssningen va grymt kul, och jag hoppas att Maxine fick en underbar födelsedag. Idag har jag bara tagit det lugnt och färgat håret och så. Ibbe var här tidigare idag så därför har jag tyvärr inte skivit nått inlägg tidigare idag men det här får duga! Jag lovar att jag ska bli bättre på att skriva för er som är intresserad, I'll do my best! Iaf ni ska få se en bild på mina naglar, så aa ni får bli lite avis ;) Jag älskar hur Sandra gör naglar, finns inte en gång jag inte blivit nöjd!

Hennes hemsida är; Sandrasnaglar.se

Om ni är intresserade och vill ha nrt så är det bara och säga till så ger jag er det!



Nuu drar vi!



HA EN SUPER HELG, FÖR DE SKA VI CHAOOO!!

Kryssning

Cheena!!! Idag är jag super glad, vet ni varför? Jo för jag ska på kryssning idag! Ska snart röra mig på stan för att äta och ta en cider eller så innan vi drar in på båten! Vi ska mötas upp kl 18:00 för att ta en cider, men jag och Sofie tänkte iaf äta innan vi går på båten så vi drar in lite tidigare. Vi ska faktiskt fira min kusins födelsedag (Maxine), hon fyller år imorgon så det blir ju perfekt på tolv slaget :D men jag säger grattis i förväg GRATTIS ÄLSKADEKUSIN!!!!! Vi är 7 tjejer som åker på kryssning så det kommer bli superkul, är grymt taggad:D Det blir jag, Sofie, Maxine, Samar, Heidi, Sabina och Hadil så det är kommer bli grymt :D Men nu ska jag fixa mig lite och packa de som behövs, är inte hundra om jag hinner slänga in ett till inlägg annars får ni vänta tills imorgonkväll :) PEACE OUT!!!


Ha en grym helg!


Bild från ett bröllop i Grekland! hihi..

The sky is the limit

Hej Hej:) Bloggade tyvärr inte igår, drog till Sollentuna där jag mötte upp Sofie, mamma och Ibbisen. Vi gick runt kollade lite och handlade lite nytt smink och det behövdes verkligen! Köpte två foundations på Make up Store som jag har tänkt blanda så jag får den rätta färgen, sen köpte jag en rosa puderborstte haha skit cool visar er sen. Jag gick till H&M också och handlade ett mineral puder och en ny mascara! Bra inköpt faktiskit! Sen kom jag hem och Ibbsen följde med. Vi kom hem åt god mat och kollade på Real Madrid matchen samtidigt hihi.. Sen efter maten hade lugnat ner sig i magen så valde vi att kolla på film, så vi gick in i rummet och kollade på Shelter, jag, sofie och älskling. Sen var det dags för Sofie att sova eftersom hon jobbar idag! Men då valde jag och ibbsen och kolla på en till tror den hette Edge of darkness :) men vi somnade efter halva filmen hade gåt hahaha.. det var min dag igår, en mysigt avslappnande dag, hur var er dag?

Nu tänkte jag och älskling bada lite så vi hörs senare Puss&Kraam

If perfect is what you're searching for Then just stay the same

Dagens planer ändrades, tyvärr så drog jag inte till Rotebro ( Förlåt Fridis ).. Jag gick och handlade mat med Mami istället och så blev det så att jag lagade den goda maten som ni säkert sett nedanför. Sofie kom hem lite senare än vad jag trodde så det stoppade planerna också för just nu förtillfället har vi bara ett busskort och den hade Sofie nu pga att hon jobbade idag! Imorgon ska jag köpa ett nytt busskort TILL MIG SJÄLV, bättre så :) Jag tror Filippa är på väg hit och hälsa på lite. Jag och Sofie tänkte ladda ner film och måla naglarna så tror Filippa joinar oss. Nu tänkte jag fortsätta lyssna på musiken och spela lite spel med Sofie hihi, ses senare Puss&Kraam.


At dinner ;)


Brown Sugar

Nu var det ett tag sen jag kastade in en bild på min systers sminkningar. Idag gjorde hon en brun sotning, lite mildare än svart! I natt så valde hon att ta lite extra sömn, så hon valde en snabb enkel sminkning! Resultatet blev så här;

Så va tycker ni?


Caroline á la kött&svamp pasta

OMG vad god mat jag lagade nyss, ni anar inte.. Idag lagade jag maten och det blev pasta och jag har döpt den till Caroline á la kött&svamp pasta.. Mamma och Sofie fick bedömma och dom gav det 9/10 och då kan ni ju tanka er hihi, fan vad stolt jag blir! Kanske borde bli kock? haha ne, men hemma i mitt egna hus SÅKLAART!

Här har ni receptet;

Pasta (Penne Rigate)
Lövbiff - själv så valde jag att strimla köttet
Gul lök
Purjolök
Vitlök

Paprika (röd)
Champinjoner
Köttbuljon
Samal Oelek
Matgrädde
Créme fraiche
(svamp&kantarell) Ica's egna märke.
Svartpeppar
Permasan ost
(det är en smaksak)


Diva is a female version of a hustla

Jaa nu har jag planer för dagen! Ska träffa Frida idag, ska åka till Rotebro så fort jag är klar. Vet inte hur länge jag blir där kanske till och med äter där borta mohaha, så fall blir det grillen hehe.. Vet inte vad vi planerar att göra men vi kommer säkert titta på film eller något myspys hihi! Men nu är det dags att fixa sig , kanske slänger in ett inlägg innan jag drar :) PUSSHEJ!

From the bottom of my heart

Helloj folket! Sitter och lyssnar på musik medans jag kollar kläder på internet. Jag måste köpa en ny vinterjacka, tror jag vill ha en boomerang jacka en svart faktiskt, vad tror ni om det? Tycker det är skit fin och enkel, väldigt feminin och visar lite kurvor. Tror det blir min vinterjacka hihi..

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, får se vad jag hittar på! Känner mig väldigt seg idag så tror inte det blir något speciellt. Kanske film kväll hemma, bio eller kanske gå kolla lite grejer i stan! Kan ju kolla vad min kära syster gör efter jobbet hihi.



Min lilla älskling! Jag saknar dig så mycket, vill bara hålla om dig och aldrig släppa taget<3

dimitte

Dåliga uppdatering jag vet! Jag har haft fullt ös dom här dagarna och dom har bara flygigt iväg så har inte direkt hållt koll på tiden. Det har varit massa födelsedagar och andra saker hihi, hoppas ni har haft det lika bra som jag.. Klockan är mycket och det är dags för mig att sova, ja ni ser ju hur mycket klockan är! Syster gick upp för en tag sen för att fixa sig till jobbet så imorgon får ni se bild ;).. Men nu säger jag iaf godnatt för den här dagen så GOOD NIGHT :D


My bestfriend's Birthday

Min lördag va tuuung.. Min älskade vän Filippa fyllde 19år, så aa jag var så klart med henne.. Drog dit så att jag var där runt 19:00 tiden för att hjälpa med allt och så skulle Sofie sminka henne. Folket skulle komma efter 20:00 som dom gjorde! När jag kom hem till Filippa och såg vad hon hade lagat för mat så DOG jag.. Fyyfaan va gott, jag dör för deras mat asså! Åååh sitter och drömmer mig bort just nu.. Iaf sen så kom alla tjejer och vi började äta tillsammans. Jag tror sammanlagt så vart vi 12 st brudisar som satt och drack massa bål och åta snackade massa skit, planerade vart vi skulle dra oså. Planerna var ju att dra ut, så vi drog till K15 men de va mycket hit och dit innan vi valde ställe, men tillslut så drog vi in :) Muuuusiken va så tuuung där men det var ett riktigt svetthål.. Fyfan det va inte så fräscht, alldeles fullsmockat och alla dansade som djur och dans golvet är ju inte heller så stort, så ni kan ju tänka er? Men iaf jag hade en super tung kväll och hoppas att min ÄLSKADE FILIPPA också hade en super kväll och hjärtat GRATTIS IGEN.. älskar dig min vän! Sen efter stället stängde drog vi till Max och handlade mat. Hahahha jag och Linnea stod och flamsade lite i kön för att den var så jävla lång hahah.. sen ringde jag mami för att se när bussen gick till Sollentuna där jag skulle möta upp Ibbisen.. Så efter jag hade handlat mat till oss så var det dags att rusa till bussen. Kom till Sollentuna där älskling mötte upp mig på stationen och därifrån tog vi taxi till Märsta.. Tågen gick ju inte och det går ju inga bussar från Sollentuna ända till Märsta och det suger hästballe.. Men vi kom hem bra och hade de lite mysigt, sen så deckade båda ganska hårt haha.. Men min kväll var super kul och jag hoppas Filippa att du är nöjd med mitt sällskap hihi...






















Friday

I fredags var jag på fest hos systrarna Bouzaiene och en jätte trebligt kväll! Det kom mkt mer folk än vad jag trodde + så trodde jag att det skulel vara tjejkväll men det kom tydligen några killar också. Grattis igen tjejer, hoppas ni hade en underbar dag för det hade jag iaf! Kom dit runt 9 tiden, ville springa och köpa en varsin blombukett till dom båda så så blev det. Pauli och Maki mötte upp mig på Sollentuna station. Vi kom dit började dricka lite och hehe vad tror ni jag drack? Jo, Tequila och cider mihih.. Jag Pauli och Naim delade på en flaska och haha fyfan va kul vi hade.. Vi kunde inte sluta skratta haha :D Stanna tills klockan var tolv så jag kunde säga grattis till dom fina tjejerna så då vart det lite röjj. Sen efter jag sagt grattis hade jag och Naim bestämt oss för att gå till Olearys och fortsätta dricka där, älsklingen och alla va där. Och vi får ju inte glömma, vi drog med oss Johana också hihi.. Så på Olearys va det riktigt drag och alla va på glatt humör, så det vart en hel lycka kväll för mig! Hur vad er fredag?















RSS 2.0