RUSH

Hej o Godmorgon! Jaa jag är uppe tidigt idag och det var inte lätt heller och dra sig upp från sängen. Har alltid haft problem med och vakna. Men iaf har lite bråttom nu för ska åka iväg med bussen om kanske 40 min så har lite bråttom hehe.. Ska till mina gamla skola och fixa lite grejer och också träffa Ramin. Efter det så ska jag nog träffa älsklingen men det är inte hundra än! SEN måste jag hem igen och fixa mig för jag ska på födelsedags middag. Systrarna Bouzaiene Sara och Nadja. En fyller 16 och andra fyller 18 :) så det kommer bli kul hihi.. Ska möta upp Agnes också för det är henne jag ska gå dit med!! Hihihi agnes och jag har lite planer ;)..Måste hinna köpa en liten present till dom båda. Som ni ser är det en ganska stressig dag visst?!

Bild från kvällen jag var ute med Agnes på Nype..

Näe nu måste jag gå kanske hinner titta in en gång till innan jag drar, Puss&Kram




Craazy shiit

Shuuhuu.. Måste bara säga mig kväll igår var grym hihihi! Det var tur att vi hann få tag på biljetter så sent ute Wihuu. Jag drog in till stan efter 18:00 nån gång eftersom det tar en timme och åka till stan från ödeland MÄRSTA. Mötte upp Filippa i T-centralen och vi drog tillsammans till Movitz och fan vad jag diggar stället! Ska nog bli mitt förkröks stället haha... Underbar bartenders också så varför inte?! Efter vi hade suttit på Movitz en till två timmar så var det dags att röra sig mot Götakällaren där vi skulle se Gyptian och Etana uppträda (som vi gjorde). Och det var skit kul och så som alltid men blev lite besviken, Gyptian spelade inte alls så länge som jag trodde men va ska man göra! JUSTE får inte glömma och säga att klumpiga jag tappade min mobil i toalette, MM I TOALETTEN! Smart eller hur? Men den klara sig som tur hihi använder faktiskt den just nu :).. Sen efter konserten så stannade vi kvar ett tag till kanske halv 3, sen vart vi hungriga och drog till Mc Dono.. Vilka tjockisar vi är, vill ni veta vad vi köpte? 5 chickenwings påsar, en chilicheeze påse, en big mac +meny och en chicken nuggets +meny 9pack! aaa vi åt nästa upp allt hahahah.. Det blev så att jag inte orkade ta mig hem enda till Märsta så det blev så att jag sov hemma hos Filippa i Årsta, och där somnade vi ganska hårt direkt när vi kom in hahah.. Vaknar runt kanske 10-11 tiden men vi va lite bakis så vi pallade ej gå upp ur bäddsoffan hahah så vi låg och segade oss framför tvn tills vi vart hungriga nog! Då drog vi till ett kebab ställe i Årsta som heter Palmyra och fyfan va gott det var och det var inte heller en liten tallrik, vart helt chockade när jag såg hur stor den var :O:O.. Haha kan ju lätt säga att vi inte kunde äta upp den tillsammans så aa vi åt så mycket som vi lämnade kvar, och då kan ni väl tänka er hur stor den var?! Sen var det dags för mig o dra hem och här är jag nu efter jag degat hemma i min soffa också hehe... Och nu är det dags för mig och sova! Titta en snabbis imorgon Puss&Kraam..





















On my way

Hinner tyvärr inte blogga hehe.. Måste rusa in till stan nu så man hinner föra lite och dessutom få bra platser i kön hihi :D Önska mig en underbar kväll :D:D Pusspusss!

One and Only

HejHejHejHej och åter Hej. Idag verkar vädret vara helt okej men lovar när man klivet ut så kommer det fortfarande va iskallt ute! OGILLAR.. Ska börja fixa mig snart eller nu efter det här inlägget! Ska träffa Agnisen, vi ska äta någonstans och sen tänkte jag kanske sola det beror på tiden. Måste prata med Filippa om hur vi ska göra innan vi drar ut om vi ska ut och föra eller om det blir så att vi dricker lite hemma, måste ta reda på det ganska snart! Iaf, ska fixa mig nu så jag kommer iväg nångång PUSSHEJ!

En fin bild på mig just nu :)



Gyptian - Nah Let Go

 

 

 

 

 


So far away

Nu har naglar nästa torkat så jag tror jag ska gå och lägga mig istället! Ska upp ganska tidigt imorgon, ska träffa Agnes i stan o äta och umgås. Så har mkt och göra imorgon så det är nog en bra idée att samla in lite energi! Så nu säger jag Godnatt jag tittar in imorgon innan jag drar till stan, Puss&Kram




Agnes, dags och resa till värmen igen?

Tougher than I thought

Jag har upptäckt en sak. Jag är en nattbloggare eller vad man ska kalla det! Kanske lägger in något inlägg på dagen ibland men oftast så blir det så att jag skriver senare mot kvällen, har ni inte märkt det? Lyckas alltid göra andra grejer när datan är ledig, men sen när den är upptagen har jag ingenting o göra haha.. Ska försöka bättra mig hehe. 

Just målar jag naglarna, blåa igen hihi hade inget nytt snyggt nagellack så ska nog köpa en imorgon! Vet inte riktigt om jag ska göra graffitnaglar eller bara helt naturligt blå, får nog tänka på saken! Tror jag ska köpa rosa eller lila, va tycker ni?! Ojdå måste vara lite försiktig med att skriva är ganska klumpig med fingrarna.. Väntar lite tills det har torkat :)

My love keeps getting stronger



Etana and Gyptian tomorrow

Imorgon ska jag till Götakällaren och titta på Gyptian och Etana fyfan va grymt det kommer bli! Jag och Filippa ska gå tillsammans, ska möta upp henne i stan efter hennes jobb och då är det dags! Vi ska nog föra lite innan så vi ska nog mötas innan också men det ska vi uppgöra imorgon, tror hon har gått och lagt sig nu så berättar mer imorgon ;).. Lyssnar och njuuuuuuut


Etana - I am not afraid

Gyptian - Hold You


Shopaholic

Oj vilken dag. Hahah kom hem med 4 påsar med kläder i och fyfan va ja är nöjd med allt jag köpt hihi.. Mötte upp Filippa i Sollentuna, där vi sen tog bussen mot Stinsen. Vi tänkte vi ska shoppa men en alls för mkt, men aaa båda kom hem med 4påsar fulla med kläder var. MEN måste bara säga de va inga onödiga köp vi tänkte faktiskt på vad vi köpte! Måste dock köpa lösögonfransar som jag ska ha på lördag hihi.. Jaa det blir födelsedagsfirande hos Filippa på lördag. Hon ska bjuda på lite gott små plock och bål, sen är planerna att gå ut hihi jag längtar så!!! Men har iaf haft en underbar dag med Filippa, tack bästis!

Förlåt men orkar inte sätta in bilder på kläderna.. Kanske någon annan gång



Fina tjejen va, min mongis <3

RICH BITCH

Jag drömde att jag var världensgrymaste ninja inatt, kunde till och med flyga :(.. Men iaf, håller på gör mig i ordning nu för jag ska träffa Filippisen! Vi ska shoppa lite och skämma bort oss själv lite. Vet inte om det blir Stinsen eller Kista det skulle vi bestämma snart. Stan är för kallt:( det är ju fan istid nu orkar inte, vill ha sommar hallåå!! Ös på fullt med musik hehe blir på bättre humör då :D Men ska fixa klart mig, tittar in snart fellaas!

Let's just get away

I know that life is hard on you
And you can't seem to find out why
I'll explain, just grab your coat,
And just join me on this ride
Let's take a ride, on the country side
Let's just get away
We can spend the night, till the morning light
Let's just get away
Try to change what you can
And accept all the things that you cannot
I know you wanna fly away from the world
But for now with the time we've got
you're so confused
And I know what to do
Let's take a ride
Hop in the car and go with me
You don't have to pack everything
Don't you wanna feel the breeze?
And forget everything, baby?

Måste ju va den finaste flickvännen som finns, eller hur?


Söndagen den 24/10

Bakis dag?, Ja! Men mådde bättre senare mot kvällen. Ibbisen frågade om jag ville gå på bio så det vart kvällensplan. Vi drog med oss Sofie också så vi reserverade 3 biljetter till Paranormal Activity 2 och den var så grymt mkt bättre än 1:an, men jag vet inte om jag skulle rekomenadera den för att gå på bio, för själv så tror jag att det skulle vara så mycket läskigare att se den hemma eftersom det blir samma miljö som filmen! Men aa jag ska erkänna att jag vart skrämd.. Innan vi drog på bio så satte vi oss på Burger King för ingen hade ätit så det passade juu prefekt, det var ju precis brevid och man var tvungen och hämta biljetterna en timme innan så då har vi tid för att äta hihi.. En jätte mysig kväll iaf TACK Ibbis och Sofie! Ibbisen följde med hem och sov med mig såklart det var ju för läskigt att sova ensam haha (a).. Men kan säga han var mer rädd än vad jag var haha älskliing!!  Men tillslut så somnade vi båda :)



Jag i söndags på väg till Bion :)

Lördagen den 23/10

Shoohoo min lördag vart lyckad!

Sofie och jag började fixa oss lite runt kanske 19 - 20 tiden kommer inte ritkigt ihåg. Mamma gick och handlade lite sprite och lime till oss så vi kunde göra några goda drinkar till oss själva och det blev Bacardi Razz (vodka) och de goda blandningen! Det är grymt gott, rekomenderar det till er alla.. Sen när vi var klara så drog vi in till stan. Vi hade inte riktigt bestämt oss vart vi skulle gå för vi visste inte om vi ville dansa eller bara umgås men det så att vi drog till After vid Gamla stan. Där fastnade vi hela kvällen och roligt sällskap av några svenska och det var grymt kul! Sofie, borde göra det lite oftare kanske? JA!! Vi hade för kul för att ta bilder den här gången så ni får bara se när vi var hemma och på väg ut ;)..





WOOHOO

Tyvärr så hinner jag inte blogga idag, ska snart med bussen mot märsta station sen vidare in till stan. Ska ut med min kära syster idag, kanske min kusin Maxine också hihi men det får ni veta mer om imorgon pusssar ha en underbar lördag <3

22 Oktober 2010

NEEEEEEJJ!! det är snö ute, jag vill inte att vinterna ska komma.. Jag vill inte dra på mig vinter jacka och allt annat skräp. Jag vill ha sommar vafaaan. Ajaa kan ju inte bestämma vädret får väl försöka göra det bästa av det!

Min pöjk kommer snart, vi ska äta lite och umgås. Vet inte ritktigt hur min dag kommer se ut, om jag kommer vara med min goog hela dagen eller något annat men de får ja reda på senare när han komsi. Är ensam hemma just nu och kollar på gamla Top Model säsonger hihi.. Tror jag ska piffa till mig lite innan goog kommer, så jag tittar in senare okej? :) Chaaaauuu



You're everything that I could ever dream of



I remember like it was yesterday
First kiss and I knew you changed the game
You have me, exactly, well you want it,
And I'm on it

And I ain't ever gonna let you get away

Holdin' hands never made me feel this way
So special, boy it's your, your smile

Been a minute and we still holding it down

Butterflies every time you come around
You make me, so crazy
It's crazy, oh baby

And I don't ever wanna be with no one else

You're the only one that ever made me melt
You're special, boy it's your, your style
We so in love

La la la la
Yeah We so in love
La la la la la And I just can't get enough
Of your la la la la love
Yeah it's all I'm thinking of
Love, love
I want you to know

You are my baby love, my baby love

You make the sun come up Oh boy
You're my every, everything that I could ever dream of

You're my always and forever

You're my sunshine
On my mind, constant
Think about you all the time
You're my everything

You my new school (love)

You my old school (love)
And it's so true
You're the one I'm thinking of




A Thought

Jag sitter och tänker.
jag tänker mig bort
men ändå så fortsätter
jag och tänker och tänker!
ibland tänker jag för mkt
så att jag tänker mig vidare
till en annan tanke!!


Fattarni?

Girl you blow my mind

Lite sent ute, men bättre sent än aldrig! Idag eller ska jag säga igår? iaf hon valde att göra en färgglad sminkning så hon valde rosa och lila. Tror ni har sett på ett lite tidigare inlägg där jag har rosalila sminkning! Så hon gjorde en liknande sminking på sig själv idag. Jag tycker det är skit snyggt och dessutom framhäver det hennes vackra ögon, håller ni inte med? Imorgon/idag har hon fått ett önskemål på jobbet om en sminkning och resultatet får ni se imorgon, tänker ju inte avslöja det nu haha.. Nu ska ni få se en bild på dagens sminkning, inte den bästa bilder så det framhäver inte ritkigt själva färgerna eftersom hon använde sin egna kamera idag, hade ju tyvärr med mig min när jag åkte och träffade Frida! Men här är dagens resultat;


Min vän Fido (frida)

HeeyHeey vet ni vad, jag sätter in bilderna imorgon istället för bilderna blir inge bra, tar bilder med dagsljus blir nog mkt mkt bättre.. Just nu är Frida här och hon ska sova kvar haha vilken dag hon och jag har haft, Tack FIDO! Vi ska färga håret nu, ni vet utväxten kommer ju tillbaks så nu är det dags igen. Hinner inte blogga så mkt idag, kanske senare mot sängdags men tänkte bjuda på en bild som någon tog på mig igår när jag log och sov så skönt haha.. Herrå sålänge :)



I'm so happy

Heej Heej jag är en mkt glad tjej just nu.. Kom precis hem, ska äta när som helst. Så tittar in efter maten okej? hihihih jag har shoppat idag kan visa er lite sen senare, låter det bra?.. Hejså länge :D

Imma be chillin' with my motha motha crew

Haha jag tror Frida har somnat om så ska möta upp Ibbe iaf, sen när hon vaknar så lär hon och jag mötas upp. Ska iaf till Rotebro nu och sola i 20min och få lite mer färg, sen tror jag det är lagom.. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle gilla solariumet i Rotebro men de gjorde jag, är pretty nöjd när jag går ut därifrån så aa, bra solbränna för 60kr :) tog två underbart fina bilder på mig nyss, var snälla och njut :) Måste rullan nu ses senare ;)



Christina Aguilera Ft. Nicki minaj - Woohoo

 

You know you really wanna (hey)
Wanna taste my (woohoo)
You know you wanna get a peak
Wanna see my (woohoo)
You know you wanna put your lips
Where my hips are (woohoo)
Kiss all my (woohoo)
All over my (woohoo)

All the boys think it's cake

When they taste my (woohoo)
You don't even need a plate
Just your face, ha (woohoo)
Licky, licky, yum yum (woohoo)
What a great guy (woohoo)

Now kiss all my (woohoo)

All over my (woohoo)
Kiss, kiss all my (woohoo)
All over my (woohoo)
Kiss, kiss, kiss all my (woohoo)
All over my (woohoo)

I feel awesome everywhere I go

Like a lil' boy up in the candy store
C-c-craving now get your hands on
Give it up before mama says no (ohohoho)

Imma let you get a little closer

Even though I ain't supposed to
I like it's strong when it's on 'cuz
I'm a little tipsy play along with me

(Chorus)


P-p-pick your glass up, you're sippin' kinda slow

Wanna see just how you take it down low
Hurry up I wanna see a bit more
Take it off before mama gets cold

I know that you love me long time yeah

You wanna take it for a ride yeaah
I'm feeling bad and I like it
I'm a little tipsy play along with me

(Chorus)

All my ladies up in the place

It's your turn
Give the fellas a little taste
Of how we work


Wohohohohohoho

I know I probably shouldn't but uhh I'm feeling good
Wohohohohohoho
I'm a little tipsy play along with me

Nicki Minaj:


O-okay yes we got that hm hm ninety ninety/nanny nanny

In the Mondrian hm hm in Miami
Who's galliano whip whip be yo manny
In the drip drip lick lick like a lolly
Ooarh left from Jamaica go a hurry in contour
Jimmy AI Tom Wally a New Yoaaarh
Keep me and Chrissy in Christian Dior
But that was before or for youou
My name Nicki, Little Daddy and you
You can turn anything you put your mind to
Way you French kissing fangte calero
Way you work your tongue I hire you

(Chorus)


Woooooh

Wanna taste my (woohoo)
You wanna taste my
Wanna see my
Yeahh

Woohoo

All my ladies say (woohoo)
If you got a break (woohoo)
Let them get up here (woohoo)
If you gotta scream (woohoo)
Lemme hear you scream (woohoo)
But bitches keep it clean (woohoo)(haahha)
Woohoo


Semper in corde meo

Tidigaste inlägget på hahah.. Har nog inte vaknat så här tidigt sens i Grekland eller jo 2-3 veckor efter Grekland också hihi.. Men tyvärr så kan jag inte sova längre för min hostar är så jävla jobbig, den bara förstör min underbara sömn. Det känns som jag andas in DAMM..

Iaf ska väl titta på tv eller något tills jag ska börja göra mig i ordning för att träffa Fridisen. Som sagt så ska vi ju åka till Sollentuna idag, hon behöver byta ut ett par tights som var lite för stora haha.. Och sen ska vi till Stinsen för jag behöver köpa lite kläder och dessutom kolla vinterjacka!! Det blir nog en Boomerang jacka, den är ju tjejig och det är ju det jag är ute efter hihi.. Det blir mycket och kolla idag. Sen så ska jag och Frida åka hem till mig ladda ner massa skräckfilmer eller hyra vi får se men myskväll ska vi ha iaf :D haha vi vill skrämma upp oss själva lite, den känslan är så skön tycker inte ni? :)


Jag och min kära vän Frida.


I know I probably shouldn't but uhh I'm feeling good

Tänkte sova nu, känner att det är dags. Plus ska upp tidigt imorgon möta upp Frida, vi ska dra förbi Sollentuna centrum och sedan till Stinsen men det berättar jag mer om imorgon när jag vaknar upp. Snart kommer jag se min syster gå upp för att fixa sig för jobbet! Ska plocka fram lite grejer till henne så hon har allt färdigt när hon vaknar. Så nu säger jag godnatt vi hörs imorgon folket :)

Jag drömmer mig bort.

Hejhej kl är mkt och jag kom precis hem från statiol.. Hade tråkig så släpade med mig mami till statiol en snabbis och handla lite gosaker och frukost/lunch till Sofie imorgon inför jobbet. Så just nu sitter jag och äter favoritgodiset (colanappar) och dricker cola haha fin blandning, cola med cola :D Det var faktiskt skönt och ta en promenad även fast det är svinkallt ute, fick fan dra på mig vinterjackan!!! Hörde att det ska snöa imorgon och det är inte kul. Hatar vinterna vill ha sommar, GE MIG NU! Nee nu ska jag kollar resor tjoheej..


Do you wanna know the truth about me?



Bjuder på denna (Grekland 2010)

That girl is so dangerous

Sofie har varit ledig i 2 dagar så vi har inte direkt haft något att visa upp. Men idag jobbade hon och hon valde en Naturlig sminkning och la strass underögat som ni ser. Sen när hon kom till jobbet valde hon att testa en utav höstens höstternder och det blev Lilaröd Läpp penna och la till lite lipgloss. Vart det inte grymt snyggt, tror jag ska köpa hem en sån ;)

 


20 Oktober 2010

1. Tre ord varför du sist spydde? - Baksmälla blää
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? - sov sov sov..
3.Vad gjorde du för 30min sen? - kollar på 16 and pregnant (I still do)
4. Vad hände dig 1995? - Gick på dagis hihi..
5. Vem fick dig att skratta senast? - Ibbe älskling
6. Vilken färg är din borste? - Babylila
7. Vad köpte du sist? - Nagellack :)
8. Vilken färg har du på din tröja? - Vit
9. Var förvarar du dina pengar? - HEMLIS :D
10. Hur var vädret igår?
- REGN!!!
11. Vad ser du framemot? - Kryssningen 
12. Snarkar du? - Snarkade hela tiden förut men tror inte de är lika ofta längre (a)
13. Vad är 15? - En siffris
14. Vilken skostorlek har du? - 37
15. Vill du klippa dig? - JAA och de är så typiskt mig, alltid när jag börjar få långt hår, klipper jag mig!
16. Är du över 25? - neeeej och är glad för det
17. Pratar du mycket? - haha ibland
18. Kollar du på O.C? - haha njaa förut kollade jag lite!
19. Har ditt namn ett "x" i det? - Nej
20. Känner du ngn som heter Steve? - Hm inte vad jag kommer på men en Stewen :)
21. Hittar du på egna ord? -  Haha aaa
22. Är du en typiskt svartsjuk person? - Nee inte direkt, men ibland aa
23. Vad har du för mobil? - En svart Sony Ericsson
24. Vem ringde dig senast? - Min kära pappa
25. Biter du på naglarna? - Ush nej äckligt..
26. Har du lockigt hår? - Neerå
27. Vilken konsert ska du på härnäst? - Ingen planerad
28. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? - hahaha inga kommentarer
29. Hur många gånger har du svurit idag? - inga
30. Vilket ord säger du ofta? - fattaru eller förståru
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? - Nope
32. Vem sa du ''jag älskar dig'' till sist? - My love
33. Vad borde du göra nu? - hmm ta en huvudvärkstablett
34. Har du något smeknamn? - många orkar inte dra upp alla
35. Sover du mycket? - iblaand
36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? -  hmm svårt att avgöra
37. När var du sist ute? - Igår:)
38. Har du gråtit idag? - nejje
39. Är du en glad person? - Ja de tycker jag
40. Har du roligt nu? - njaa kollar ju på 16 and pregnant det berör mig lite!
41. Vad äter du helst? - MAAAAT
42. Vem var du med sist? - Sofie och mamma
43. Pratar du i sömnen? - Ibland
44. Vem kramade du sist? - Sofie :D
45. Nämn den bästa personen - haha jag så klart ;)
46. Tycker du om någon just nu? - Men hallå IBBE!
47. Vill du flytta? - Ja det vill jag!
48. Hur ofta borstar du tänderna? - varje dag
49. Är du egoist? - Neej, kanske hemma ibland
50. Gillar du att bada? - jag älskar att bada
51. Skrattar du åt allt? - Åt mycket
52. Vem får dig alltid att skratta? - FRIDA HAHA
53. Gråter du när du tittar på filmer? -  Jaa har blivit värsta mesen
54. När grät du senast? - hmm någon dag sen!

When nothing else matters

Nämen hejsan folket.. Sitter hemma och kolla på tvn just nu, är aphungrig just nu och tror mamma lagar lite mat. Tänkte hoppa in i duschen medans och bara koppla av, känner att jag behöver det. Känner att det kryper i mig jag tror att jag har en dåligdag idag! Och vi ska troligen inte ut idag planen sprack tyvärr.. Så aa vet inte riktigt vad jag ska göra idag, ska iaf träffa ibbisen på dagen men han ligger och sover just nu tror jag. Nää nu hoppas jag in i duschen hejsvejs!!


She's a maniac

Hej allesammans.. Min älskling drog nyss han var tvungen att åka hem, om han skulle sovit kvar hade han inte kommit upp till skolan. Ni vet själv hur det är att ligga i sängen på morgonen med sin kärlek, man vill ju inte gå upp så de va bättre att han åkte hem! Buuhuu..Själv ska jag kolla på film, laddar just nu ner The Wolfman men tror att jag kommer kolla på The A-team gjorde aldrig det sist hehe. Säger oftat att jag ska göra saker och dom blir aldrig gjorda (a)

Imorgon ska jag förmodligen ut med Murris (agnes) igen hihihi MEN den här gången kanske våra pöjkisar följer med men det är bara kanske! Jag tror vi kommer dra till Ego eller så kommer vi bara sätta oss någonstans och bara dricka o umgås. Det kommer bli kul iaf, även om inte grabbisarna kommer så kommer jag och Agens ha kul iaf! Tror jag ska förbi Stinsen imorgon på dagen, kanske köpa lite kläder som jag hittade.. Ska iaf möta upp Ibbe om han inte går hem och sover lite efter skolan, hoppas inte :O.. Men aa nu ska jag lala runt på datan lite kanske slänger några yttligare inlägg vem vet! Pyss&Kraam




P.S
Jag köpte volang linnet på Ginatricot ;) (Nyligen på rean)



And we have magic

Jag är hungrig, är inte ni det? Ibbe är på väg och vi ska laga middag och kolla på Real Madrid matchen tillsammans. Egentligen skulle vi ha gått till Olearys och ätit och tittat matchen men åsnis bokade inte bord så aa det är fullt! Så nu är Älskling på väg, ska möta upp honom sen och då går vi och handlar goda middagen, än vet jag inte vad det blir men gott vet jag ;)

Just nu under tiden sitter jag och håller min syster sällskap medans hon målar naglarna vita. Vitt är skit snyggt, hade det sist i Grekland så det är väl dags igen. Vi har ett haft någon bra vitfärg så men Sofie rotade lite och hittade en okeej eller vad man ska säga.. Jag blir själv sugen på naglarna nu men imorgon eller så ska jag göra det hihi...

Lite roliga bilder på mig&sis när vi va på prommis


There's not a thing that I would change Cause you're amazing

 

 

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause boy you're amazing
Just the way you are



Oh noo.. here we go again

Och det bara regnar och regnar! Fyfan, jag gillar inte regn, jag gillar inte höst eller vintern blää.. Det är ju typ så att man måste ha vinter jacka iaf på kvällarna!! Ne inte okej..

Jag har verkligen problem att somna på nätterna, va är det med mig? HJÄLP! Jag kan ligga i soffan titta på taket ett bra tag och blundar men somnar jag? Nää.. Sitter vid datan lite och försöker bli trött och så lyckas jag bli de, jag går och lägger mig men somnar jag?NEJ!! Börjar titta på tvn för de brukar hjälpa MEN GÖR DET DE? NEJJEE.. Faan asså jag ligger och vrider och vänder hela tiden och försöker och försöker men nej jag somnar inte förns typ 5-6 på morgon varje gång.. Det är inte kul! Får fortsätta kriga som en idiot..



jag just nu helt trasig efter natten/morgonen...

Keep thinkin' of me, doin' what you like

Sitter i köket och lyssnar på musik medans mamma har vandrat iväg och handla lite mat!! Hihihi hon är så snäll som går och handlar åt mig (a) känner mig jätte dålig idag, ont i halsen seg som feberseg! Men gissa va jag ska äta? Hamburgare med pommes frites haha jag har varit sugen på det i 2 dagar nu.. Så nu blir de av ;)..

Bläddrar genom Nelly hemsida och jag dör av alla snygga grejer! Jag vill bara shoppa för dom här pengarna.. Har hittat lite på Bik Bok som jag ska handla, ni får se sen när det är gjort. Jag måste verkligen rensa min garderob igen haha mamma råkade blanda ihop dom kläderna som jag tänkte sälja/kasta med dom jag ska ha kvar. Men den här gången ska jag resa mer känner jag, jag vill förnya min garderob lite! Så det lär jag väl göra snart hehe..

En bild på mig där jag tror att jag är världens snyggaste hehe..


I can't stop this feelin

Hejhåå.. idag har jag varit bakis hela dagen, jag och Ibbe har bara legat tills sängs.. Vi kom kanske upp vid 19:00 tiden då mamma hade lagat godmiddag till oss Rostbiff med potatisgratäng och det var riktigt gott och det gjorde susen.. Igår drog vi till Kista för att bowla och sitta på Olearys i Kista men Ibbe hade glömt sitt leg så vi vart nekade! Så vi drog till Sollentuna och satt där och kollade på Real Madrid matchen som dom vann med 4-1, gissa om Ibbe vart glad haha.. Ibbes grabbar kom och satte sig med oss och drack oså :D hihii hade en kul kväll iaf! Sen drog vi vidare till Stinsvillan och de va tomt där och de var faktiskt skönt så där satt jag ensam tjej men kanske 10 grabbar hahah det var faktiskt en kul kväll, de får vi göra om :D och så bjuder jag tjejerna också om dom vill såklart :) Fick inte direkt några bilder ingen av dom gillar att vara me på kort :( då bjuder en bild på mig på väg ut till bussen PUSSPUSS



Det lilla extra ;)

Dagens make up blev en vardags make up med det lilla extra. Som ni ser så har hon satt två fina strass ute vid ögonvrån och det kombinerade hon med ett snyggt rosa läppstift som hon satte på när hon kom till jobbet :).. Grunden är 50-tals inspirerat och jag tycker hon gjorde ett bra jobb, tycker inte ni det?

 



Life is what you want it to be

Tjenixen. Sitter i köket med min syster som precis har kommit hem från jobbet och det gick super bra idag, glitter eyeliner gick hem hos många, det var många som köpte den idag. Bra jobbat sis :D Tänkte gå handla något litet och äta snart, börjar bli ganska hungrig!t Kanske köper rostbiff med rödbetsallad istället för potatis sallad som jag kan ha i en baguette. Idag ska jag gå ut med min älskling i Sollentuna vet inte vilket av ställerna vi ska gå till men vi ska mötas upp senare ikväll iaf. Det kommer bli så kul hihi!


Party sotning

Sofie valde att göra en snygg sotning idag och det blev grymt snyggt, men eftersom det är lördag idag så la hon till en detalj och det blev glitter eyeliner. Det är grymt snyggt och hon tog guldglitter istället för silver hon sa inte varför men hon gjorde och det vart super snyggt!! Funderar själv på ha det nästa helg. Men iaf så här blev resulatatet;

 


It's worth trying

Nu vaknade hon och nu tänkte jag stänga av datorn helt! Godnatt allesammans.

Hold on sistaa.

Jaa här ligger jag fortfarande och kan inte somna.. Tittar på dåliga saker på tvn, finns ju fan inget bra. Har laddat ner en film nu som jag tänkte titta på, tror den hette The A team :) så den tänkte jag kolla på.. Kommer säkert vara vaken när min syster går upp hahah stackare..

Aa om en timme ska min syster upp för att fixa sig till jobbet!! Stackare måste upp kl 03:00 för att hinna göra sig i ordning och ta sig till jobbet när hon börjar 05:30.. Hon måste ju alltid gå till jobbet med bra smikningar så hon offrar sig till det hon älskar och det är ju Make up store! Så håll ut, kämpa på älskade syster <3

En jette fin bild på oss från i våras haha..


Det blev en lista

Jag har insett att min senaste kyss: var som en dröm.
Jag pratar: ganska snabbt, hinner inte själv med ibland.
Jag avskyr när folk: tro sig för mkt eller snackar skit om varandra bakom ryggen.
Min bästa vän är: dom underbaraste vännerna som finns.
Kärlek är: obeskrivilig på alla sätt
När jag borstar tänderna: skummar jag sönder min mun.
När jag lagar mat: improviserar jag för det mesta!
Jag tänder på: min sexbomb!!!
Jag är rädd för: att misslyckas.
Den värsta känslan är: gråtpanikångest!
Den bästa känslan är: när man saknat en person för mkt och äntligen omfamnas i dens armar igen. 
Jag är bäst på: att spendera pengar.
Jag är sämst på: spara pengar.
Om jag va ett djur skulle jag vara: en katt jag kommer och går när jag själv vill (a)
Min mobiltelefon är: gammal men bäst.
När jag vaknar på morgonen: så kollar jag alltid på kl och somnar om hehe..
Just nu tänker jag på att: shoppa massvis med kläder och skor osv..
Bebisar är: underbara när dom skrattar och sover.

2010-10-15

Tjabba.. Idag har jag inte hunnit blogg så mycket, har bara varit med älslkling idag! Förlåt men hann iaf slänga in ett inlägg om min syster sminkning, nåt vare iaf. Idag har jag verkligen bara myst o myst o myst och det har varit underbart skönt. Juste mamma lagade tacos idag så vi fyra satt och åt tillsammans (mum,sis,me o älsk).. Sen en lite stund efter vi åt middag så hoppa vi in i duschen och har duschat sen dess, hehe kom precis ut från duschen! Och jag älskar och duscha och det gör han me så aa vi va där inne ett par timmar :) Tänkte äta lite nudlar och titta på film, får se om jag hittar något o ladda ner annars blir det tvn som håller mig sällskap. Älsk åkte nyss han va tvungen o åka hem så ja ja är ensam. Men iaf tror mina nudlar är klara nu, tittar in senare Ciao :)


En bild på mig för ett årsen typ, precis utanför daddy!


Rostiga shimmer färger

Idag tänkte jag lägga in ett till inlägg om min systers make up. Den här gången använda hon lite mer färger, det blev lite guldiga och rostiga. Passar ju perfekt nu i det fina höstvädret. Hon valde färger som ska framhäva hennes ögon litegrann och då passar ju dom här.





Det ska bli kul och se vad hon hittar på för roligt imorgon ;) Haha

Underbara, vackra mamma !

HEEEEEEEEEEI.. Mamma håller på lagar mat och dukar upp jätte fint hihi gulli dej mamma! Vi ska äta kyckligfilé med sallad och Tzatziki skita gott.. Maten är alldeles strax klar och då ska vi äta. Snart kommer Ibbisen hit, han skulle bara äta sen kommer han. Agnes och Jennifer är snälla nog och kör upp hit till Valsta istället, så jag slipper ta bussen ner till stationen. TACK AGNES OCH JENNIFER!!



Jag och Mamsi nyss hihi..

Höst inspirerat

Idag har min syster valt att sminka sig så här, eftersom att hon älskar höst så har hon valt ganska så jordnära färger. Hon har valt tre olika färger från sin underbara palette. Imorgon blir iaf en mycket roligare make up, eftersom att hon ska till jobbet imorgon.



När man väntar kan man göra detta!

SEX/KÄRLEK

1. Är du singel nu: Nejjee:)

2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta: Långa såklart

3. Är du redo att satsa på ett förhållande nu: Jaadå deklart

5. Har du en kk:
NEJ!

6. Har du kört oskyddat nån gång: Jaa.. (skäms)

7. Har du playat någon nångång: Vene om jag kallar det att playa

8. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig: Aarå, de va barnsligheter

9. Har du någon kille/tjej på g nu: TILLSAMMANS!

10. Haft sex på fyllan: Såklart

11. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de?: JA!

12. Sparat något från ett gammalt/sista förhållande/förhållandet: Japp det har jag

13. Somnat gråtande pga kärleken: Tyvärris

14. Varit på en blind date: Haha neeej

15. Har din pojkvän/flickvän sårat dig någon gång: Nu varande nej, gamla JA!

 

FAMILJ/BOENDE

1. Är dina föräldrar skilda: Ja, men dom fungerar utmärkt som vänner

2. Har du några syskon och isåfall vad: Två store systrar

3. Bråkar du ofta med din mamma/pappa: Jarå så som familj gör!

4. Bor du i lägenhet: Japp

5. Har du eget rum: Inte för tillfället

6. Har du enfärgade tapeter: Japp

7. Har du gjort i ordning ditt rum: Jaaåå

8. Har du en tv i ditt rum: Japp

9. Stor eller liten säng?: STORIS

10. Är dina syskon jobbiga: Ibland men så ska de va

11. Har du dator på ditt rum? Min bärbara :)

 

KOMPISAR

1. Har du nån bästa vän: Jaa <3

2. Är du ofta med dina vänner: Så ofta vi kan!

3. Vad leker ni när ni träffas: Hemligt hihi

4. Bästa minnet med nån vän: Det blir svårt finns så många underbara minnen!

5. Vilken är din äldsta vän: Frida om jag ska välja någon jag fortfarande umgås med. Annars Eugene

6. Kan du vara dig själv med dina kompisar: Såklart varför vara någon annan

7. Har du bråkat med din bästa vän: Nee inte bråkat eller tjaffsat :) Slutade prata ett tag bara me en av dom

8. När hade ni olika meningar senast: hahah

9. Hur längesen var det du träffade din bästis: Förrigår träffa ja båda två!

10. Har du alltid kul med dina vänner: ALLTID

 

ÖVRIGT

1. Har du nånsin haft utegångsförbud: Nee aldrig :)

2. Brukar du tjuvkika in i andras fönster: Ibland när jag har tråkigt:P

3. Längtar du till sommarn igen: Om jag gör! ME LOVE SUMMER

4. Mår du bra när du kollar i spegeln: Beror på om någon står vid min sida:)

5. Hur svarar du i telefon: Olika

6. Vill du ha barn: Längre fram i tiden ska jag ha fem underbara barn!

7. Har du gjort något olagligt: Hehehe va menar du? (ängelgubbe)

8. Vill du så får du gärna berätta vad: att jag ska försöka resa iväg med Googi

9. Har du några tatueringar/piercingar: Navelpiercing och hade näsan (använder aldrig)

10. Hatar du någon riktigt mycket just nu: Hatar är ett starkt ord.

11. Vem städar oftast ditt rum: Hehe mamma eller jag!!

12. Favorit plats på jorden: Favorit vet ja inte, men älskar att vara på klubbviken en ö i luleå

13. Längtar du dit: Som fan.. nästa sommar

14. Gillar du att sjunga: hahah älskar att sjunga men låter HEMSK!

15. Har du egen dator: Jaa :)

16. Hur mår du idag: Täppt i näsan!

17. Gillar du din klass: Går inte i skolan :)

18. Har du mycket pengar just nu: Om några timmar.

19. De värsta du vet: Falska människor.

20. Vad vill du jobba med sen: Hmm, ingen aning men ska söka till klädesbutik

21. Har du några tatueringar, hur många: NUN


Too much of anything can make you sick..

TjaTja!! Ska aldelles strax fixa mig för att åka ner mot Märsta station där jag ska möta upp Agnes och Jennifer med bil! Som jag sa, jag glömde min kamera laddare hos Agnes så hon och Jennifer kör föbrbi och lämnar den åt mig så snälla så.. Och jag har pratat med älsk och än så länge ser det ut som att vi ska träffas :) han va ganska trött idag igen! Men vi får hoppas eller hur..

Juste, jag skulle ju till Danderyd idag men så blev det inte. Fått en ny tid istället som passar tillfället bättre :) hihi


snygga igelkottscarro


Mer festis pucko!

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mig med Sofie! Vi har suttit och spelat Yatzy hela kvällen och har haft kvällsfika med mamma, jätte mysigt!

Imorgon ska jag åka ända till Danderydsjukhus för att gå på återbesök och kolla så att min skada är hundra procent läkt, som jag tror att den är. Har ju faktiskt gått en bra tag nu, det är bara musklerna som måste komma tillbaks eftersom jag inte använde benet på så sätt på två månader! Så nu en månad har jag fuskat lite och börjat gå tidigare än vad jag borde, så jag tror musklerna börjar komma tillbaks sakta men säkert.

Efter jag varit på Danderyd måste jag möta upp Agnes innan hon dra till Sundsvall till sin papi, jag glömde min kameraladdare hemma hos henne sist, så hon kommer förbi och lämnar den. Efter det ska jag faktiskt träffa Ibbe den här gången PÅ RIKTIGT hahaha.. Jävla sömnistutis!! Vi vet inte vad vi ska hitta på men vi kommer nog kolla lite på resor eftersom vi planerar på att åka iväg nu under vinten, kanske en till två veckor det beror på vad allt kostar:) Nää nu är det dags att sova ska upp tidigt, puss heej!




Hehe.. vårt sätt att säga godnatt till er, GODNATT!

Make over

Idag har vi gjort en make over på min Mami eller rättare sagt Sofie har! Hihi det blev så fint så, jag tycker att Sofie lyckades bra :) Ni får se bilderna och säga vad ni tycker;


Bild 1, före - Bild 2, efter



Mamma du är så vacker, jag älskar dig otroligt mkt! Du är allt<3


Crazy redlips


Min syster sminkning för dagen;

Idag var hon ledig och hon är ledig imorgon också! Jag tänkte att jag ska börja med att lägga in bilder på min systers sminkningar så att alla får se och så får ni gärna lämna några ord om va ni tycker om hennes sminkningar! Det kan ju dessutom va bra för er där ute som kan behöva tips om sminkningar ibland, då kan ni gärna besöka min blogg och se alla dessa sminkningar jag tänkt börja lägga upp. Låter inte det bra?

Idag valde hon en naturlig sminkning med lite mer extrema läppar. Bilden var lite dålig på att visa att läpparna är röda men det är riktigt snyggt.. Själv älskar jag att ha Eyeliner och Mascara till vardagen, sen kan man lägga till något snyggt på läpparna för att piffa till det lite.. Jag själv älskar att använda Make up stores läpp penna ( Hotpink) Jag avgudar den.. Men iaf så här såg det ut idag :)





Back off

HejHej sitter och små kollar på P.H och fyfan va jag ogillar den där Melissa tror hon hette något sånt.. ne asså vilken tjej, iaf ska inte prata om det.. Idag kom Pejman förbi och sa hej och så, det var ju ett tag sen man har just saknat den där fjärten! Sen när han drog så åkte jag iväg för att sola för att få lite färg och jag tror jag lyckades hehe.. Inte as mycket färg men lite iaf, nu är man inte ett vandrande spöke haha.

Skulle träffa älsk idag men inte blev det så.. Han fick inte så mycket sömn inatt så han har tagit igen det på dagen. Han måste verkligen vända tillbaks dygnet och jag säger desamma till mig själv! Iaf Pejman kanske kommer förbi snart, tänkte iaf ladda ner film till mig själv så dom som vill va med och kolla är så välkomna så.. Tror Sofie kommer vilja glo med mig hehe.. Lite sällskap iaf det gillar man.. Film tips någon, snälla?


Så är det!

Nu drar jag och solar... Sen ska jag träffa min älskling och ha det jätte mysigt så HEJDÅ!

Påfågel

Måste bara visa min syster snygga sminkning till jobbet idag! När man jobbar på Make up store så måste man ju komma med Make up stores egna make up produkter.. Både mkt o lite smink, sminket är ju som deras arbeteskläder ;) ni förstår vad jag menar.. Så idag valde min syster grönt och gult, hon blev inspirerad av Påfåglar och då blev resultatet det här;

 

 


2010-10-12

Fan vilken hosta jag har, den irriterar mig som in i helvete! Ni vet när det känns som att man sväljer dam hela tiden, aa sån hosta har jag! Och det typisk är ju att den bara kommer på kvällen när man börjar bli sömnig men så är det ju alltid, INTE OKEJ.. Imorgon ska jag gå och sola i Rotebro igen, jag tycke om det bättre än där jag brukar sola. Sen efter jag har solat ska jag träffa min älskling, känns som det var evigheter sen även fast det bara va någon dag sen bortsett från lilla stunden vi hälsade idag som var i typ en kvar! Vet inte vad vi ska hitta på men något blir det... Vill iaf pussa och kramas med min googi.

Åååh vet ni vad!!! Idag köpte jag sånt där graffitinagellack och jag är så nöjd. Jag köpte en gul och en konblå fyfan va jag är nöjd. Jag och Sofie har målat naglarna hihih..  Jag valde rosa och gul medan Sofie valde rosa och den konblåa och fyyfaan va det vart snyggt! Dessutom hittade jag massa annat som jag vill handla och det kliade så ap mkt i händerna när man gick i affärerna.. Men nej jag var duktigt som höll mig! Nagellacket har jag letat efter länge så nu fan köpte jag dom när jag hade chansen hehe...

Nu ska jag nog bara ta det lite lugnt framför datan innan jag går och lägger mig.. kommer nörda mig på facebook och msn hehe.. OM INTE jag spelar lite spel på datan, det är ju också grymt kul ^^ Jaaaa det ska jag nog göra, Heeeeej så länge :)



Bild på våra naglar, galet snyggt eller hur ;)

Lose My Breath

Fixa och klar, nu väntar jag bara på att maten ska blir så jag kan röra mig.. Det blir fläskfärsbiffar med sallad och fyfan va det är gott!! Biffar blir tjocka och saftiga.. Men nu ska jag fixa salladen så hinner inte blogga nu kanske efter maten vi får se, annars så ses vi senare mot kvällen när jag kommer hem. PUSSPUSS



Vid din sida

Nu ska jag försöka sova klocka börjar faktiskt bli ganska mkt. Men det kommer nog se ut som alla andra nätter när man sover ensam. Man blir så van att ha sin älskling sovandes vid din sida, han håller om dig om natt och man tittar upp på morgonen så ser man det fina ansiktet. Fyfan ibbis kom hit nu!!!!!! Aja får ja tvn som sällskap och googs fina sms <3 Godnatt alla hoppas ni för en skön sömn iaf :)



I'm so in love....


Better than nothing?!

Jag fick som jag ville, målade naglar och spelat spel med syster. Mina naglar vart jätte fina men dom är ganska korta så det stör mig!!!! Men det spelar inte så stor roll om jag ändå ska göra naglar.. Nu har jag planer inför morgon dagen. Ska först möta upp Agnus en sväng sen ska jag in till stan och möta upp Filippa efter hon har slutat jobba. Hon ska på maskerad på fredag så hon behövde köpa linser :D Fyfan måste göra en fest i år igen, vi får hitta något ställe och vara på först och främst sen kommer inbjudningarna skickas ut hihi.. Hoppas de blir lika lyckat som förra året om inte sneppet över ;) Juste vill ni se mina naglar? Ni har inget val om ni inte blundar, titta :D


Vad ska jag skriva här då?

Ny duscha och fräsch.. fyfan vad jag älskar o duscha, det är typ det skönaste som finns. Det är så avkopplande och så blir man ju helt ren.. Ska snart kolla på Paradise hotel med mamsi och syrrsi på datan.. Missade avsnittet medans jag var i Rotebro. Tänker inte sitta hemma för att se på tv hahaha så desperat är jag inte, har ju andra saker för mig. Tror inte jag kommer följa serien men måste ju bara se alla karaktärer. Sen efter det tänkte jag kolla om familjen Carlsson ville spela Yatzy med mig, annars så kommer jag måla naglarna eller det kommer jag nog göra ändå :) Hmm tror det blir turkost eller babyrosa, va tycker ni? Tror jag ska boka tid för att göra naglar det var så länge sen och det är så fint med fina fräscha händer, tycker sånt är jätte viktigt! Får kolla om Sandra har någon tid över ;)... Men nu ska jag titta på P.H Chaoo




Fin tjej i Grekland 2010!

Sofie make up artist

Aa visst hade man hål! Har fått tid den 8:e november och då ska jag laga hål.. Åkte iväg så att jag hann sola innan jag gick till tandis och idag fick jag ganska mkt färg hihi. Ska sola en eller två gånger till så är det perfekt, man vill jute vara för brun det är ju inte sommar längre tråkigt nog... Men iaf då är man inte ett vandrande spöke iaf hahah.. Imorgon ska jag kanske möta upp murris en stund oså kanske äter på tacobar vem vet ;)... Sen har jag ingen aning vi får se :) Nu är ska jag äta lite gott gott Sofie kom precis hem från jobbet så vi ska ätis.. Juste glömde berätta Sofie har fått jobb på Make up store ute på Arlanda, ni kanske har glömt men hon är ju utbildad make up artist!! HHIHI GRATTIS SIS, du är så gryym på det du gör <3<3 men ska ätis nuu hejduuuuuuuu

Min syster Sofie som har sminkat mig!


Yep i fell in love, boy you something special, you just like dynamite!

baby let me love you down
there's so many ways to love ya
baby i can break you down
there's so many ways to love ya
got me like, ooh my gosh i'm so in love
i found you finally, it make me want to say
oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh,
ohh my gosh



Strålande dag

Fan va fint väder det är idag! Man måste ju gå ut och ta vara på det. Jag ska nog till Sollentuna idag och fixa lite grejer, sedan måste jag till Rotebro för jag ska ju till Tandläkarn hehe.. Man kan ju passa på och gå när det ändå är gratis. Visst är det till man är 20?!.. Tänkte fixa mig snart för att röra mig iväg, ska bara äta lite Coco pops innan det är så jävla gott..




My happiness

Du gör mig lycklig, Ischolo min älskling <3


Lipton tea Forest fruit!!

Det vart inte så mycket bloggande idag.. Idag skulle jag träffat min papi, hans tjej och Sofie i Kista men så blev det inte. Jag har typ tappat rösten och en jävla f*tt hosta som stör en och får ju inte glömma att jag har ap ont i halsen!! Så nejj jag stannade hemma.. Ibbisen var med mig idag och vi hade en jätte mysig dag som alltid.. Han åkte hem igen runt 8 tiden. Sen har jag bara varit hemma klunkat i mig te och spelat spel med mamsi o syrrsi. Imorgon ska jag till tandläkaren, bläää kommer säkert ha något hål!! Kommer garanterat komma hem med en halvdomnad kind som bara hänger och har ett eget liv haha.. fint, kanske lyckas få det på bild! Iaf har suttit vid datan nu och varit en latis!! Så nu tror jag det är dags för mig att försöka sova, så nu tänker jag säga godnatt och att bilderna från i fredags kommer komma ut imorgon eftersom jag inte har alla bilder i datan än så aa imorgon får ni titta :) Godnatt allesamman!

 

 




Listiilist

Det där eller det här:
1. Kärlek eller pengar? Kärlek
2. Vin eller öl? Vin
3. Dag eller natt? Natt
4. One night stand eller förhållande? Förhållande
5. Tv eller internet? Internet
6. Pepsi eller cola? Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? En mix av båda två så blir det bra
8. Färgfoto eller svartvita? Färgfoto
9. Telefonkontakt eller face to face? Face to face
10. Bilddagboken eller myspace? Inget av det


Tio "Har du nånsin"
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? Haha en gång med min kusin Emelie
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? Vad är det för fråga??????
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? Jappp..
4. Har du nånsin hoppat bungy jump? Nejjee men jag vill!!!
5. Har du nånsin varit med i en olycka? Nyligen så klättrade jag i ett träd och föll 4-5m (brötbäckenet) + 12 veckor med kryckor KUUUL!
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? Tårta är inte mig grejj
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? ALDRIG, är inte hämndgirig
8. Har du nånsin gått på bio ensam? Inte behövt hihi
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? Inte vad jag kommer på :)
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? Ibland men inte så ofta


Tio Känslor:
1. Saknar du någon just nu? MIN GOOGI hela tiden...
2. Är du glad? Jaaee
3. Är du fundersam? Inte just nu
4. Är du uttråkad? Nejdå har ju sällskap
Här hag jag en fråga, varför i helvete saknas det tre frågor?!
8. Är du chilenare?
Haha nee inte nånstans
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej det var ett bra tag sen:)
10. Gillar du någon just nu? gillar är det minsta man kan säga <3


KULKUL

 

Langar in en bild från i fredags snabbt! Lägger in flera senare PUSSPUSS


Ingen bakis dag idag

Ligger i Agnes säng och jag mår jätte bra för jag är inte bakis (men sjuk)..  Tyvärr mår inte hon lika bra som jag! STECKERS DEG.. Idag ska jag nog till Maxine med min syster Sofie om jag orkar.. Håller faktiskt på att tappa rösten :( ligger och försöker ha konverstationer med Agnes men det låter mest som pipljud.. Iaf tror jag ska äta snart men vet inte vad det blir, tjockis mat iaf hihihi!!! HEEEEJDUUU :D



Hösten 09 Agnes, jag och Marren


Man måste vara smart!

Eller hur? Man måste vara smart.. Vi smider lite hemska planer och ta med lite sprit in till klubben.. Och nu är det så att vi dricker Tequila och det blir ganska mkt kvar om vi inte försöker ta in det.. SÅ NU VAR VI SMART! Titta vad vi har hällt det i för att kunna ta in det lätt ;



 Så ser det ut!! Imorgon får ni veta om det fungera eller inte.. Och använd gärna vår idée!!



Hos agnuuus

HOS AGNES!

Nu sitter jag i Agnes rum och ska snart fixa mig, väntar bara på murris. Hon sitter och äter just nu i köket med familjen. Själv så åt jag pizza innan jag kom hit, jag och Sofie kunde inte låta bli att köpa det hehehe.. Fifaaan nu ska vi bli taggade inför kvällen :D Lyssnar just nu på Rihanna - only girl (in the world) och det lyckas få mig taggad ;D,..  Nu kom murris så nu är det dags att fixa osss byyyye byyyyyye ;D


2008 hos mig, Rebeccas överraskningsfest. Agnes och "Fina" jag hehe...


Tack för hjälpen Johnblund "verkligen"..

Godmorgon säger jag.. Sitter i köket med mamma och Sofie, vi äter cocopops och det är super gott. Jag och Sofie ska snart röra oss mot Sollentuna för att sola den här gången. Skulle ju möta upp Agnes med det blir inte så, varken hon eller jag fick någon sömn inatt båda somnade efter 05:00 så jag sa till henne att hon kunde somna om igen så ses vi sen vid 18:00 tiden. Är grymt taggad för ikväll för det var evigheter sen jag och Agnes var ute tillsammans (förutom Grekland). Hihi vi vet inte riktigt vart vi ska än men vi kanske ska möta upp Martina, Yasmin och dom och dra in någonstans tillsammans.. Iaf ska fixa mig nu så att jag kommer iväg nångång Shoohej jag tittar in senare :)

Jag och Maria på Olearys för ett bra tag sen


Movie time

Baby kom inte idag han mådde för dåligt, krya på dig älskling. Nu tänkte jag röra mig mot Valsta centrum och handla mat och något gott till filmerna jag laddat ner. Ska titta på Stomp the Yard 2 och How to train a dragon :) två helt olika filmer men me like.. Kanske tittar in senare om jag orkar mår ju inte så bra:(.. Hejdååis


Valborg på mig o älsk


Money never sleeps

Sitter och fönster shoppar på Nelly. Fyfan vad man hittar grejer, man vill bara slösa pengarna man har! Är ganska duktig på det, men nej den här gången ska jag vara försiktig på riktigt. Jag och Agnes sitter och suktar varandra genom datan. Skulle egentligen träffat Agnes idag men det blev inte så. Vaknade imorse när jag egentligen skulle gått och kände hur dåligt jag mår, ja baa va faaaaan!! Aa kunde inte resa mig upp så stannade hem. Vi som skulle äta på Tacobar i Stinsen och kolla på alla rea grejer ju.. Men men någon annan dag! Imorgon har hon och jag planerat på dra ut så vi får se! Det är därför vi är hemma idag för att orka med morgon dagen. Jag är ju inte ensam om att vara sjuk Agnes är ju också det. Jag kanske ska få sällskap av baby idag men det är inte hundra eftersom han också är sjuk. Så det beror på om han orkar komma, jag förstår om han inte gör det! Men då kan vi titta på barnfilmer tillsammans och köpa lite gott gott och krya oss tillsammans <3 .. Agnes imorgon ska vi ha kuuul, OKEJ? Party party like old times hahahaha tänk på Alanya ;).. Goda tider nya tider JAAAA!! hahah jag längtar så..



Don't know what to do

Sjuk, pissväder och så mkt ilska i mig just nu, kan det verkligen bli sämre? Hoppas inte. Jag vill bara skrika och få ur mig all ilska. Vill bara stå och slå o slå o slå sönder en jävla boxningssäck. Jag är så less på det här. Just nu finns det bara en sak jag behöver och det ska jag se till och fixa så fort som möjligt. Allt skulle förändras, skulle själv må så mycket bättre och då kommer jag kunna finnas där för alla andra mer än vad jag klarar av nu. Jag skulle ha det så mkt bättre. Så det är dags att se till att det händer. Kom igen Carro jag vet att jag klarar det här..

So sick

Ja, jag är nog sjuk! Min syster har smittat mig. Ibbe är tydligen också jävla dålig, han var lite varm i pannan. Idag skulle jag gått ut egentligen med Filippa, Linda och deras kompis Elias men jag kände mig inte så bra.. Åkte till Sollentuna för att träffa älsklingen en stund och då helt plötsligt hamnade vi på Sollentunabion hahaha dom små salongerna asså.. Jag och älskling titta på Inception och den var så grym!!!! Om ni inte har sett den så titta på den, det är något jag verkligen rekomenderar. Är hemma nu och känner mig ännu sämre än vad jag gjorde innan:( Ska snart lägga mig här i soffan med mamma och syster och titta på en ny film som inte har kommit ut än på bio, den heter The Last Airbender och har hört av älskling att den är skita bra. Så, så har min dag sett ut och forsätter med film. Nu ska jag gå göra lite te och krypa ner under varmt tjockt täcke! Kanske tittar in senare, hejdå så länge :)



Utomlands? Ja tack!

Jag vill inte vara kvar i kalla Svergie! Jag vill bara resa bort från det här, vill resa till ett varmt avkopplande land. Nästa sommar så planerar jag att resa 2gånger. För det första till Grekland där jag hälsar på min syster som alltid, sen så ska jag nog åka till Grekland igen fast troligen Rhodos eller Zakynthos. Så kan väl lika gärna åka till min syster först sen bara åka buss eller båt eller vad det blir för att åka till dom öarna!  Får se vem som hänger med mig i sommar :D


Gangistah Sistah

Trött tjej sitter här.. Sofie har fått hem nytt smink idag så hon ville sminka oss lite och ta några kort! Vi lyckades typ inte få någon fin normal bild men ni kommer får se lite mongo bilder (nån enstaka är bra) .. ÄR APTRÖTT så jag tror att jag och min kära syster kommer krypa ner i soffan och sätta på någon film och ha lite mysmys tillsammans. Fan tror jag börjar bli sjuk, min dumma syster har nog smittat mig den jäveln!!!! Om jag mår bra imorgon så ska jag fan sola, såg mig själv i spegel och jag såg ut som ett vandrande spöke och då är det illa, så a jag får ta mig i kragen och sola lite. Nee nu är jag trött, titta på bilderna istället shooheej :)








Take me for a ride

 

 

I want you to love me, like I'm a hot pie
Keep thinkin' of me, doin' what you like
So boy forget about the world cuz it's gon' be me and you tonight
I wanna make your beg for ya, then imma make you swallow your pride

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands how to make you feel like a man, yeah
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only one...

Want you to take me like a thief in the night
Hold me like a pillow, make me feel right
Baby I'll tell you all my secrets that I'm keepin', you can come inside
And when you enter, you ain't leavin', be my prisoner for the night, oh

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands, like I'm the only one who knows your heart, only one...

Take me for a ride, ride
Oh baby, take me high, high
Let me make you first
Oh make it last all night
Take me for a ride, ride
Oh baby, take me high, high
Let me make you first
Make it last all night

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands how to make you feel like a man
Only girl in the world...
Girl in the world...
Only girl in the world...
Girl in the world....


My love





You introduced me to life, that I’ve never known When I’m by your side that’s when I’m feeling home And my only attempt is to make you smile, I promise So believe what I say when I say I’m real Cuz there ain’t no mistake in the way I feel Baby open your heart and accept this love, I give you


My hair is done


Vad tycker ni?


Bild 1: Före Bild 2: Efter

Bad hairday

Hemma.. Vart ingen solning idag pallade inte. Gick runt i centrum lite och små shoppade lite, hittade faktiskt ganska mycket men måste ju vara lite ekonomisk;).. Sen efter vi hade gått runt hela centrum så gick vi och åt i Kinaresturangen utanför centrum, skit gott det var ett tag sen man åt Kinamat! Hahaha vet ni vad jag ska göra nu? jag ska låta min syster klippa mina toppar, scaaaryy men jag tror hon är grym ;) hon har talang inom konst så, plus så har hon checkat in massa videoklipp om hur man ska klippa så det lär väl bli en liten hjälp iaf. Såå jaaa ni får se sen för och efter bilder.. Pussisnuff


På kinaresturangen idag :)


All this time

Vaken och snart klar, skulle egentligen upp tidigare men kunde fan inte somna inatt/morse... Kl:05:30 lyckades jag somna, jag låg och vred mig minst 50 gånger på riktigt.. Ne fyfan! Iaf ska ta 11:18 bussen ner mot Märsta station och där nere möter mamma och jag upp Sofie för att röra oss mot Sollentuna. Vädret ser inte så särskillt bra ut så det blir nog lite varmare kläder! Men men nu måste jag fixa ordning det sista pussisnuffi :)


Nattugglan Carro

Har blivit en nattuggla igen, inte bra! Ne klocka är mycket och ska upp snart så nu är det dags för mig att gå lägga mig.. Hoppas det är något intressant på tvn nu så att man har något att somna till. Tror det är förhäxad nu så ska gå och kolla på det :) goodnattt påer!

People Change

Ja, människor förändras. Det är synd, för jag har sett något så underbart i denna person, vilken vän den kan vara (positivit). Sen så ser man bara mer och mer av det negativa, och det är för det mesta dubbelmoral! Falsk vill jag inte säga det är lite för grovt tycker jag, än så länge! Den personen är en som klagar mkt på vad andra gör, men den själv då? Tror inte den lyssnar på sig själv ibland, den inser inte vad den själv håller på med. Tänk efter, rensa vid din egen dörr innan du säger något om någon annan. Och man ska absolut inte snacka så mycket skit om sina vänner.. Visa dig själv och spela inte någon annan.. Säg till personen vad du tycker istället för att prata bakom ryggen och sen va helt normal när du träffar eller pratar med sin "vän".. Den som tar åt sig, inser nog vad jag menar! Peace..

Hoppas du förstår vad jag menar!

Älskar dig.

Me n Bästo

Imorgon ska jag följa med Sofie till Ginatricot och byta hennes tröja. Sedan hade jag tänkt sola lite och få lite färg, man börjar fan bli för blek nu.. Inte okej! Sen ska jag möta upp Filippa och vi ska eventuellt åka och bada hihi.. Vi bestämde iaf att vi ska hitta på något så nått blire iaf. Hon jobbar till kl 16:00 så ska nog möta upp henne runt den tiden :) hihi tack för otroligt roliga dagar Filippa du är bäst...


Jag och Filippa förra tisdagen, hehe tjockisar



Nightmares

Filmkväll vart det i lördags.. Sofie, jag och älsklingen hade en skräckiskväll.. haha vi gillar att skrämma oss sjävla. Sofie hade tydligen inte sett Paranormal activity så vi sa att vi kunde se det igen. Kanske inte så bra idée för fick lite mardrömmar av det! Ibbisen fick hålla om mig extra hårt den natten! Efter vi hade sett Paranormal så tittade vi på en till skräckfilm. Den var inte lika bra men man fastnade på den ändå! Väldigt irriterande film haha tror den hette Frozen.. Den var inte dålig så aa titta på den, Säger bara att dom ungdommarna har bara oturen med sig! Sen vart det dags och sova så Sofie gick in och la sig medans jag och älskling låg och sov i soffan(bäddsoffan) i vardagsrummet där vi försökte koppla bort tankarna från allt läskigt och tvn hjälpte inte så mkt!! Vaknade typ hela tiden och såg det där jävla ansiktet framför mig, OBEHALIGT? JAAA!! men men klarade iaf av natten..



Crazy night

Min fredag var tuuungt, vi hade inte tänkt dra ut men så blev det så ändå. Jag och Filippa drog ut i fredags och vi hade en superkul kväll IGEN haha as usual. Det började med att vi drog till wookhouse där vi mötte upp Nikita och hennes vänner så vi satt där kanske till 23:30 sen bestämde vi oss att röra oss till Lobby. Vi träffade jätte mkt roliga folk hahah fyfaan asså.. Vi hade iaf en hel grym kväll:) Träffade en kompis där som hette Linda och hon var där med sin kille och hans vänner som vi bekantade oss med.. Kvällen gick och gick stället skulle stänga snart så då rörde vi oss mot Max och handlade massa mat för mig, Filippa och Ibbisen som vi mötte upp i Sollentuna..Så när vi hade beställt så tog vi en taxi till Sollentuna för att möta älsklis. Haha jag och Filippa försökte bjuda taxichaffören på lite mat meen nee han ville inte hahaha.. Så vi kom till Sollentuna och då hade Ibbe typ somnat på en fest och min och Filippas mobiler var döda haha, vi hade tur att vi träffa en Gandi som Filippa hade träffat in och väntade hemma hos honom och fick låna några laddare:) Snäll kille! O då fick vi tag på ibbsen och han vaknade och kom o mötte oss, vi hann med första tåget och sen var vi hemma as trötta och pruttiga i hjärnan! Det var iaf får fredag som var grym hihi inte mkt detaljer men skitsamma, inlägget skulle bli aplångt annars haha men det här får räcka!





















Busy girl

Är busy och har varit busy så skriver senare ;) mohaha

En bild från i Fredags


Ego var det!

Hej hej!! Heeelt slut idag assåå.. Jag och Filippa var ju ute i onsdags och det var en tuuung kväll.. När jag var på väg in mot stan för att möta Filippa så träffade jag Pernilla och Ikkan på bussen mot Rotebro station. Så vi bestämde att vi skulle gå ut tillsammans och det var så de vart! Pillis och jag mötte Filippa vid tuben i Centralen, där vi åkte till Rådmansgatan för att dra till Ego hahah men de tog ett tag innan vi gick haha vi satt på perrongen och för hinkade lite hahah så vi satt där kanske 30-45min innan vi drog in till klubben.. haha och gissa vilka man träffade där inne? Jo Ramin, Max och deras kompis Nabbe :) dee va kul att träffa dom faktiskt de var ett tag sen man träffa Maxisen! Kvällen gick och vi hade aass kul haha som alltid! Filippa och jag har aldrig en tråkig utgång hahaha.. Som sagt kvällen gick och vi träffa massa folk vi kände så det blev en lyckad kväll.. haha kan bara säga att dagen efter inte var så lyckad! Fick skylla mig själv lite för att jag drack kanske lite för mkt.. En liten backsmälla fick man men jag var inte själv om det, tur de;).. igåår så har jag flyttat hem till min pappa för tillfället i Märsta så just nu bor jag i Valsta.. Tack Bashar,Ibbisen,Filippa, Pappa och resten av familjen för hjälpen<3 älskar er... Så aa just nu sitter jag i valsta lite åt helvete:P men men hoppas det inte blir länge till.. Iaf ska snart gå handla mat snart för att laga något att äta så ja säger hejdå för stunden :)

Bilder från utgången






























RSS 2.0