Inte än va? men snart blir det dags..

Haihai^^

Just nu ligger Pauli här och smsar med ****** hihihihi, medans jag försöker ladda ner en filmis som vi två ska kolla på :D.. Idag var jag i Kista centrum och kollade lite julklappar, jag tror jag har några aningar vad jag ska köpa till min lovely mami :D.. Men schhh hon vet inget:O

Sens vi fick lov så har jag gått och lagt mig typ 6 tiden varje morgon, vet inte vad de är med mig:O.. Jag tror jag har längtan tills min ÄLSKADE SYSTER SOFIE kommer, det är ju faktiskt bara 8 dagar kvar nu!! Gud va mysigt det ska bli hihih.. Jag har också några aningar vad jag ska köpa till henne i julklapp men den får hon när hon kommer hem den 30:onde :D.. Det är synd att min andra kära syster THERESE och hennes underbaraste son ANTONIO inte kan komma:(.. det skulle vara världens present :O.. jag skulle dö!

Vad önskar jag mig? Jo, jag önskar mig faktiskt en dator.. HELST laptop.. Som ja kan ha i rummet sen är det bara att skaffa en hårdsik som man kan lägga alla bilder och sådant i :) men tror inte de blir så.. Och så önskar jag mig en digitalkamera som jag har visat för Mami :D GOOD I LOVET IT :D.. haha i år är jag ganska dyr hahahah.. Cash går ju också bra :D...

Men men nu har jag inte så mycket mer tid att skriva, tänkte bara informera er lite ;) Tjeeenixeeen :D

Måste bara tillägga att vi har skit kul ihop.. hihi
XoXo. Caroline Christine Carlsson

Peerraans kväll ikväll :D

Haluu på eer!


Har precis hoppat ur duschen :D underbart skönt var det, finns inget bättre.. Nu ska jag bara klä på mig för att snabbt röra mig till centrum och köpa ett linne, skit snyggt:D.. sen så ska jag hem och börja fixa mig för att börja föra lite med Fillipa :D vi ska shota Tequila :D hihihihi... Sen sedan ska vi möta upp alla i stan och gå ut ikväll eftersom lilla parren har precis fyllt 18 :D eller a i södangs :D men vi ska iaf fira henne ikväll :D halleluuulja :D Grattis i efterskott Patricia :D <3..men men nu har jag inte direkt någon mer tid :D puss på er <3

XoXo. Caroline Christine Carlsson

If i could turn back time

I miss that!

 

XoXo. Caroline Christine Carlsson


Får träningsvärk i magen, kan inte sluta skratta hahaha

hahahahahah just nu sitter jag och garvar åt vad agnes skriver på sms till mig just nu, vad folk kan hitta på saker? hahaha patetiskt hitta ett liv!

Imorgon börjar jag kl 13:30 och då ska jag nämnligen vara i kyrkan med hela skolan och kolla lucia tåget som musikalarna har gjort:) det ska bli mysigt.. och säga hejdå till alla nu när lovet är här, fast vissa kanske man kommer se endå;).. HÄRLIGT HÄRLIGT MED JULLOV :D men överdriv med snöstromen va? det ska snöa men inte blåsa så jävla mycket fiiifaaan säger jag bara!

Just nu pratar jag med min kära syster sofie som snart kommer hem :D.. Det är bara 12 dagar kvar nu eftersom kl är över 12 hihihi.. JAG LÄNGTAR SIS! det ska bli så mysigt att ha dig hemma igen:D missmissmiss uu..


HAHAHAHAH förlåt måste bara garva lite till HAHAHAHAHAH...


XoXo. Caroline Christine Carlsson

Bashar Mahmalat

I Love you bestfriend

Don't let 'em say you ain't beautiful
They can all get fucked, just stay true to you
So don't let 'em say you ain't beautiful
They can all get fucked, just stay true to you.

 

And I know some shit's so hard to swallow
But i can't just sit back and wallow!!

<3<3<3

 

XoXo. Caroline Christine Carlsson

 

 


You look so dumb right now!

Yes u are!


Tjenixen! Skola idag hehe, har varit sjuk hela förra veckan +helgen anditsucks.. Men men nu kommer jag tillbaks te skolan:D.. Har varit jätte dålig på skriva, jag vet! Men men har inte tänkt på det alls:P har haft andra saker för mig så det kom före:P.. vi får se om jag nu blir bättre på att skriva!

Ni ska få se lite bilder som har hänt under den här tiden, från olika kvällar :D mihihi..


(fulbild men rolig hahaha)

 


Det finns massor mer men det får ni se någon annan gång :)XoXo. Caroline Christine Carlsson

RSS 2.0