Bestfriend



Shoo heej :D vaa häänder brooooooooooor!!
 
Idag ska ja träffa min bästa vän Veronica :D
hihih vi ska hem till hennes älskling :D så jag och min älskling komma dit till 7 ikväll och ha en mys kväll med oss fyra bara hihi:D såå som jag har uppfattat det så ska dom bjuda på middag och vin :D så då tänkte jag att jag måste ta med mig något så jag har fixat 10 cider till oss ikväll:D hihi muums :D .. Det är skönt att ha Vero hemma nu hon har missat allt för mkt såå nu ska vi FAAAAN ta igen det mohaha:D . Jag kan inte tänka mig hur mkt Kawoss har saknat henne och jag vill inte heller förstå hahahah det är ju hemskt!! hoppas jag slipper känna så med Ramin i sommar:o självklart kan jag sakna han men inte vara länge ifrån varandra sådäääraa:O NEVAAA! ´Va skaa hända med er ikväll då:D har ni hittat på något roligt att göra?:D Ajaaaaaaa jaa ska ha det najs med Vero och pojkisarna vi har:D men först och främst med VERONICA!! <3<3





Sum 07 i Grekland



Borta!

Nu har jag precis kommit hem från Arlanda. Var och lämnade Therese och Antonio, deras flyg lyfte kl 09:50 :( Buhuuuu kommer sakna dom, men vi kommer ses snart igen! Vet ni hur sjukt mkt det kostar med övervikt på väskor? 20 euro kr per kilo? asså jag höll på dö när ja fick reda på det...... Visst therese hade mkt kilo mer än vad hon får ha men alltså det hon skulle såfall betala extra är ju lite mer än 3000kr och det är helt sjuk :O... så det vart lite proobleemo men vi fixade det till slut, hon behövde bara betala hälften av priset för vi är bäst:D.. men nu har dom åkt ÄLSKAR ER VI SES SNART IGEN ÄLSKLINGAR!!




Homeboy

Jag tänkte bjuda på några bilder på mig och Agnes my homeboy.. mohahaha jag och Agnes har en gemensam underbar vän!

 



Sommar 08

Jobbjobbjobbjobb:D

Tjabbaa:D hihih nu har jag ätit en mumsig måltid:D hihiih Potatisgratäng med entrecote och det var så jäääävla gott :D.. Nu håller Camilla och hennes barn på att säga Hejdå till Therese :( ni vet ju varför om ni läste inläggt så dom står här vi dörren:(.. Men men tider kommer gå snabbt!

Idag skulle jag träffa Ia men det blev inte så för att hon skulle träna och att jag hoppade in extra på jobbet istället för Laila :D såå hihih caaaash :D kunde inte tacka nej :P + det är skönt att jobba med den personalen också:D looovely!
Nästa gång jag jobbar är på lördag kl 06:30 - 12:00 så det blir ett tidigt pass men det hindrar inte mig för att ha lite kul på fredagen :D vaa fan men lever bara en gång säg ja till livet :D .. Det är ju mitt motto hihi!

Just nu försöker jag få tag på Agnes för att se om hon ska sova här eller inte :) hon har ju sovit här två ggr redan för att kunna komma upp till skolan i tid annars skolkar ju hon bara :(. + båda får ju sällskap hihih och det är ju det som är det bästa med att hon sover här (a) mohahah så får se om hon hör av sig :D hihihi ..


Älskling

Fick bara lust att sätta ut den här söta bilden på min bebo när han äter pepparkaka hos Ilaf :D



Elena Paparizou - I kardia sou petra



Älskar den här låten!!
LYSSNA.. även fast ni inte förstår hihi

Make your wish

Min önskan är att få en Shar pie valp. Jag har alltid viljat ha en Shar pie dom är så jävla underbara, coola,rynkiga och så otroligt tuffa hahahahah :D även när dom är fullvuxna. Fast självklart så är dom ju bäst som små:$ hihihi det är ju alla valpar haha :D .. Men jag vill ha vill ha vill ha vill ha en liten liten söt Shar pie valp... KOLLA BARA!!!

 



Ge mig dig NU!!


 


Vi ses i maj igen!

Jag har något tråkigt att berätta!! tkr jag iaf... Imorgon åker min syster hem med sin bebis tillbaks till Grekland igen. Jag får ångest tiden har gått så snabbt!! jag har inte fått någon tid alls med, har ju haft massa skolan och jobb nu under tiden hon har varit här. JÄÄÄVLA MURRA.............. ajaaa men dom kommer iaf komma tillbaks till Sverige till den 3 Maj för då fyller jag fakitskt 18 år såå det är inte långt kvar bara några få månader dit:D hih då kommer Antonio vara nästan 1 år :o Beror ju på hur länge dom stannar eftersom han också fyller år i Maj fast den 25:e :D hih.. Men det har varit underbart att ha dom här :D älskar er!!

Ikväll ska vi ha mysmiddag för det är deras sista måltid med oss så vi ska laga potatisgratäng med oxfilée :D muumsfilibaabaa:D så ikväll är jag busy med Therese och Antonio, fast Ramin och Meria kanske kommer och hälsar på och säger hejdå det beror på om dom har tid eller inte .. Men hoppas..



ÄLSKAR ER TVÅ VI SES SNART IGEN BIG LOVE TILL ER BÅDA!!!

29 januari

Hej allesammans ! Just nu sitter jag här i bibblan i skolan och väntar på att Agnes ska skynda sig att komma till skolan:P hon är lite försenad idag men hon kmr iaf komma till vår andra lektion så det är bra! BRA AGNES.. Jaa just nu ruttnar jag och försöker hitta något att göra medsan att tiden ska rulla fram till lunch så jag kan träffa dom andra Så HEJSAN:D..

Igår fick jag äntligen handla lite kläder haha okej två plagg men ändå :D det var hundra årsen men kmr få studiebidrag den 30:de :D och sen lön den 15:de :D bäästa och då ska jag handla lite nya kläder, framföralltkläder:D lovely !!
Det jag köpte igår har jag faktiskt på mig idag här i skolan :D hihi en hög midje kjol av jeans och en svart "jacka" ni vet alla snygga "jackor dom har på Ginatricot? som man har över sina linnen? Ajaa en svart som är typ bland om ni förstår vad jag menar:D jag fixar in en bild lite senare så får ni se hur jag såg ut i det :D hihihi ..

Nu ska ja leta efter något underhållande, kanske spel som playing with fire MOHAHA:D

 

Yesterday :D

Helluuu pingviner:D

Igår fick vi en liten tjejkväll med Vero, och den var efterlängtad!! Så det var jag , Meria, Carro, Elin och Vero:D Vi satt här hemma hos mig och hinkade och hade tjejkväll. Det var underbart för det var så länge sen det bara var tjejer!! Men sen senare kom våra älsklingar och andra :) hihiih såå det var kul också även fast dom satt i vardagsrummet och vi köket hahahaha så det var ändå som om dom inte var här hahahahahah... Jaa vii tog massa sjuka bilder det finns några som jag inte kmr visa då daaaaaaa haha och visa är bara en lek hahaha :D .. sen senare drog vi ut på en promenix och åkte skridskor men då hade Meria och Carro gått hem tråkigt:( men vi hade kul ändå :D hahah så vi alla drog ut grabbarna med men åt åtskilda håll igen haha :D såå vi drog nära golfbanan och åkte skridskor och sjöng :D hahaha sen gick vi åt ett annat håll för att möta upp Joe:D hahah fast vi råkade vandra åt ett annat håll så hahah Joe fick ringa upp igen så vi mötte upp varandra haha:D daaagen igår vaaa braaaaaa:D JAA GILLA!!!!!!!!! mer mer mer mer...









 


Hemma från jobbet!

Idag har jag jobbat och varit jätte duktigt:D Jobbade från 12:00-18:00.. Det som va lite synd men ändå kul är att jag bara var vid frukt och grönt idag, ville ju faktiskt sitta i kassa lite också :( fick sitta ungefär en halv timme bara:( .. När dom behövde extra kassor så ropade dom in mig :D hihih.. Men det var jätte kul vid frukt och grönt speciellt med en tjej som jag inte direkt kmr ihåg vad hon heter men underbar var hon och till stor hjälp:D. Tror jag kommer få störta musklerna om jag jobbar så som jag har jobbat idag :D hahah burit massa tunga grejer upp och ner hahaha :D känner lite hur armarna värker hahaha :$  men det är skit kul iaf:D

Och igår jobbade jag också från 16:00- 21:00 :D och satt jag bara i kassa förutom 45 min och då var jag och lärde mig hur jag ska jobba i mejeriet :D kallt vad det iaf:O får fan ta och fixa en flisis :).. Igår jobbade jag med jenny i kassa, hon satt alltså bakom mig och jobbade så det var kul :d hon har jag ju känt sen bebis och så nu har vi träffats igen hihi kuul kuul:D juusteeeeee:D igår fick jag stänga kassan också cooolt va de :D och nu fick man se vad en kassa tjänar in på en dag asså OMG!! tror det går jätte bra för Coop Forum :D hihihi.. jag trivs och hoppas jag inte får sparken för jag älskar det :D!!!!  





PEACE OUT FELLAAAAAAAAS!

Äntligen vero!

Äntligen äntligen så har jag fått träffa Vero och det var underbart!! Har verkligen saknat henne :D hon kom hit igår med Kawoss och så var Meria och Ramin här när jag kom hem från jobbet:D så sen kom hon, Kawoss och Afshin och sen lite senare kom Petter, Jonte och Elin hit:D så alla vi va här hos mig och hälsade på underbara VERONICA<3..

Idag ska Vero och Meria komma hit igen och vi ska hinka trovligen:D hihih så kmr säkert Kawoss och Ramin hit också :) hihihihi så Trion är tillbaks och det är så bääääääääst:D sitter nu här och väntar på att klocka ska ticka fram tills dom kommer hit:D  YEAAAAAAAAAAAAAAAAY


C. C. C

Namn: Caroline Cristine Carlsson
Smeknamn: Carro, Cajjo, Puumpkin m.m
Födelsedag: 3 Maj 1991
Bor: Rotebro (ROGS haha)
Hemstad: Stockholm
Ögonfärg: Blåa
Hårfärg: Röbrunt
Stjärntecken: OXEN:D
Skostorlek: 37-38 beroende på skor
Längd/Vikt: 1,61 lite längre kanske
Är dina föräldrar skilda? Japp
Mål för året: Klara skol året bra
Piercings: Naveln, näsan och öronen :)
Tatueringar: Tänker på det
Glasögon: Faktiskt inte
Körkort: tar det när jag behöver det:) inge bråttom
Vad vill du bli när du blir gammal: En underbar mamma och fru!
Ekonomisk oberoende: jag är faktiskt normal
Drömjobbet: Jobba inom dans
Favoritmat: Kebab och Tacos mumsigt
Sport: Dans och handboll
Glass: twister
Godis: hmm hellre chips
Låt: Kan inte säga bara en:O
Helgdag: Lördagarna
Årstid: Sommaren tar allt
Giftermål: När de rätte kmr in:D
Barn: Vill ha 5 barn:D




VEROVEROVERO

ÄNTLIGEN HEMMA SÖTNOS<3

Du vet inte hur mkt jag har längtat efter dig!! Har saknat dig varje sekund du har varit borta:(.. Jag hoppas du har haft det bra och levt livet där nere i Chile:D kan tänka mig hur allt har varit när man har sett bilder också :D Idag ska jag äntligen få träffa dig fast det blir efter mitt jobb :P haha men ändå jag får träffa dig din bajskorv :D ÄLSKAR DIG LÄNGTAR<3<3







2Månader

Idag har jag och Ramin två månader<3 
BIG LOVE TO YOU BOY!


hejsan sho tjeesan

Hahahah har precis tagit massa söta bilder på Antonio när jag leker med honom hahah när jag kastar han i luften:D ni kmr få se det lite längre ner:D.. han är så underbar :D:D:D det är synd att jag har skola och jobb just nu eller inte synd jobbet älskar jag :D men det känns som att jag missar jätte mkt nu mer therese och antonio pga det men jag mår så bra ändå :D.. hihihihi dom är iaf här :D:D ni kmr få se fina fina fina bilder nuuu tiiitta och njut hahah:D








Det snöar igen!!!!!!

Aa det snöar!! det är mysigt visst men vill ha sommar så snälla snö försvinn.. just nu sitter jag här vid datan och lyssnar på Jay Sean - ride it medans jag väntar på att Yo ska komma hit och hälsa på mig och min syster och hennes bebis :D hon är väldigt nyfiken:D Just nu är hon i Norrviken så snart här:).. Idag ska jag äta våfflor igen för jag fick inte riktigt njuta av det igår för vi hade ingen jordgubbssylt:(.. Det är inte långt kvar tills Vero kmr hem bara 3 dagar kvar :D så alltså på Fredag:D och det är inte heller långt kvar till Vero fyller 18år:D STOR FLICKA.. I sommar blir det mkt daans ute på alla ställen:D för då är vi båda 18 år:D hihih JIPPI !! haha men nu ska jag inte drömma mig bort hahaha..

Nästa gång Ramin kmr hit ska han få hjälpa mig att fixa min ipod:D hahah sätta in låtar och sånt!! Och jag ska fråga runt på msn om folk orkar skicka runt tuung musik:D mee hoope hahaha.. Men nu ska jag rullar vidare kmr tillbak senare era pruttkorva :D



sshuuuuhu

Jag är nu faktiskt jätte trött och ska snart gå och lägga mig igen! Ramin åkte för ett tag sen så vaknade och höll han sällskap i telefon tills han kom hem som han är nu:).. och nu sitter jag och pratar med min kära kompis Herkules(petter) på msn om afrikanskapäron som jag behöver till min födelsedag som är i maj men han säger att det tar 9 månader för att få dom så ska nog hitta andra päron!! Om ni undrar vad afrikanskapäron är så har jag en liten förklaring.. Dom där päronen har smak av smakar bilstereo, färgen är olika. När den är fullmognad är den iallfall upp och ner! så där har ni alla en liten egen bild på hur dom ser ut och smakar:).. man special beställer dom från nordpolen och får en

cyckel på köpet!!..

Imorgon blir det jobbdags igen:)
och jag tror att jag kommer få sitta i kassan ensam den här gången men jag tror det kmr gå bra :).. har lärt mig det mesta nu så det är super !! fast det skulle vara skönt för säkerthetenskull att någon fanns där bakom mig som kunde rätta mig OM det skulle kunna bli fel eller så!! om ni förstår:P jag är ju faktiskt fortfarande ny!! Imorgon börjar jag skolan kl 08.00 med svenska:o kmr dö asså hahah därför måste jag röra mig till sängs nuu hhahah kmr vara en zoombie imorgon när jag vaknar ahahaha.. Så godnatt alla Rogs älskare :D Cyaaa



Hittade en gammal bild som var för några årsen.
 Det här är första bilden på mig och Vero hahah!!
 Och dessutom är Påly och annahita med på den här bilden

Helluu

tjabba tjena hallå vi säger så!

Jaaa jag har sån huvudvärk :(.. sitter nu här på datan och har inget speciellt att skriva, men vill ändå få in några inlägg eftersom min data har varit trasig ett tag så har inte kunnat skriva!! DUMDUM... Men nu funkar datan helt klart fast det jobbiga är att våra bilder inte finns kvar just nu men vi ska fixa det:D Ååh vet ni vad jag ska äta jo jag ska äta mumsiga och frasiga våfflor:D Sååå nu ska jag dra och äta upp dom:D kmr in sen igen och skriver.

 BABAAA folket Fred ut veetjaaa

saknar dig Veronica






Saknar dig Vero! snart är du hemma igen och då ska vi ta igen allt vi missat nu under vintern:(
Älskar dig sötnos!!

Världens sötaste unge


Antonio älskling


Jag och Antonio <3


Therese(syster) och Antonio. Älskar er


Ruuuligt:D

hahahhaha måst berätta något roligt hahahahha:D ni vet ju att min data var trasig hahah så en kompis pappa kom hit och hjäpte oss att fixa den och nu är den fixad men det roliga är att vi har en jätte jätte gammal data nu som vi har jätte gamla bilder på hahah för några årsen hahaha skit kul att se, det väcker upp många roliga minnen:D hahahahah ska se ni kmr få se massa bilder :D..


Idag ska jag till Mormor med familjen och Ramin:) Mormor ville så gärna ha med Ramin dit för hon har verkligen fastnade för honom :D och det gör mig jätte glad! Såå vi ska ta 13:42 bussen till Kallhäll och sedan tåget mot bålsta och så hoppas vi av i Kungsängen och sen blir det buss haha:P Jobbigt men aa.. Så just nu håller jag på att leker med BebisAntonio medans dom andra fixar sig och sen får dom ta över så att jag kan göra mig ordning:) är så glad att dom är här..

Igår så var jag och jobbade från 06:30 till 12:00 :O såå det var en tiditgt morgon:O.. Men jag klarade det faktiskt jätte bra:D sen när jag kom hem så låg alla och sov till och med Ramin:) så jag köpte 8:a Cheeseburgare för att överraska alla :D och dom vart jätte glaada:D Sneeela flicka ja ääääär! Seen så kom Petter, Binto, Gabbe och Marina hit så vi sjöng kareoke och familjen så klart hhahah inteeeeeeeee fina rörster asså hahahah. Jag själv vart ju supernova hahah men inte med bästa rösten hahahah men satt tonerna iaf :D sen gick det inte så bra:P Men nu ska jag rulla vidare..


HEJDÅ ALLAA

Kmr kunna skriva mer i min blogg nu eftersom datan funkar nu :)
såå hejdåå hade bra vi ses senare ikväll;) BAABAAAA

Fredag den 16/01

Idag är det fredag :D och idag ska vi fira min syster sofie eftersom hon fyllde år för 3 dagar sen:D hon fyllde 20 år så hon är en stor flicka nu hihihihihih... såå vi håller just nu på att lagar mat till gästerna som kommer och så ska vi bjuda på några goda drinkar :D wiihuuuuu men nuu har jag inte tid mer att skriva ska faktiskt duscha nu och börja göra mig ordning sååå baabaaa people :D hörs senare:D

Ruttnar utan data!!

Tjaabbaa murror!!! Nu sitter jag här i skolan med murran Agnes och hon luktar skit idag, hon borde duscha faktiskt!!! DÄR FICK DU AGNES.......... och NEJ min väska är inte ful bara för den är svart:( dumdum.. JAJAA :D nu sitter jag här och ska snart ha matte prov i ekvationer men jag har fattar lite iaf:P hahah men tror det blir ett stort IG hahaha men meen har iaf pluggat och fattade igår, Vi får bara vänta och se om gud låter mig få ett g nu! Please pleeease... Föresten har jobbat nu två gånger på mitt jobb och det är jätte kul och det går skit  bra JIHUUUUUUUUUUUU :D så nu har jag haft två kassaträningar och jag tkr faktikst latmasken agnes ska söka jobb så att hon kan tjäna lite pengar till i sommar när  vi ska reeeesa bort :D jajaa nuu ska jag gååå shoheeej önska mig lycka till nuuu:D TAAAAAAAAAAACK!

Min data är sönder!!!!!!

Heeeej alla :D om ni undrar varför jag inte skriver något i min blogg just nu, är för att min datan har gått sönder så har ingen data för tillfället:( MURRA asså!!! Så så fort min data kommer igång så kommer jag börjar skriva igen:D Varför jag kan skriva just nu är för att jag är i skolan och kom mer än en timme för tidigt! PGA RAMIN!!! hahah han sa att jag började 08:15 som jag inte då gör .. Jag börjar egentligen dåra 09:50!! Såå kmr lämna in lite av mina senaste dagar här nu på andra inlägg hoppas ni nöjer er med det !! :D:D

JAG ÄR SUPERGLAD

ASSÅ JAG ÄR SKIT! GLAD VET NI VARFÖR?:D FÖR JAG HAR FÅTT JOBB:D

MIn nya jobb blir på Coopforum här i Rotebro :D och jag är överlycklig :D hahah jag börjar på tisdag med kassaträning efter skolan dåra;) hihi asså jag längtar så jävla mkt äntligen kan jag komma på ben :D jag är så lycklig asså :D AAAAAAAAAAAAAH vet inte vad jag ska säga :D hahahah ....

Gårdagens

Ja igår var jag hemma hos Carro och myset :) lite senare kom Meria dit och vi skulle ta kort med Carros nyasystemkamera aaaa så vi fick några haha har tyvärr bara tre bilder på mig själv:P Men carro ska skicka alla sen haha så då kommer ni få se roliga bilder :D hahaha. Men sen senare så rörde jag och Meria oss hemmåt för att plugga lite också men de vart lite ändrade planer. Inga detaljer! Meen a så jag åkte hem till Ramin och pratade lite sådära och myset lite hihih:$ sen senare så frågade jag när sista tåget hem går då sa han 00:43 och så vi började gå till station och han skulle lämna mig och jag skulle fortsätta med tåget hahah men neeej hahaha det gick visst inget tåg! Så va skulle ja göra jag va ju tvungen att åka hem hade skola dagen efter (alltså idag) och kevin kunde inte skjutsa hem mig så aa jag var fast där i Upplandsväsby och kunde tyvärr inte heller sova hos Bebo för de va lite knas :) hahah Såå aa vi gick runt och försökte komma på något så jag kunde ta mig hem hahaha sååå efter en timme kanske, så kommer Ramin på att vi kan taxi hem till mig såå aa det blev så hahaha fast vi hade bara 100kr så det räckte bara till Prisextra hahaha så vi fick gå typ 15-20 minuter sen så var vi framme hemma:P Kallt som fan var det!! meen meen det allt var med invecklat än vad jag har förklarat hahaha orkar faktiskt inte berätta hela historian för jag måste tyvärr sova nu :( ni vet skolan imorgon BUBU!!!!



Dom två är i från går natt hahaha mysiiiigt:D

I'm always watching you


Hejaallooj

Aaa nu sitter jag här och ruttnar med mitt goda sällskap COOLA OCH PRINGLES hihihi muumsigt! IDag har jag varit med min bebo Ramin, det var ett tag sen vi två var själva med varandra så det var jätte skönt :D Så vi låg bara och mös framför tv och sånt hihih mysmys!

Igår var jag med Carro här hemma at my place:) vi skulle ta lite foton med blev inte så, så vi började laga god mat :D hihihi och jag gjorde den aldelles själv med hjälp av Carro men ingen mamma hahaha :D och det vart super gott:D.. Sen så bestämde vi med Ramin att vi skulle komma hem till Petter och vara där och kolla på Fifatungering och film:p så vi rullade dit till 9 :) men lite ändrade planer vart det vi kollade inte på Fifatungeringen vi var med och körde hahahah :D och jag var inte ¨så dålig heller hahah bara i början men sen kom jag igång när jag hade min match mot Petter hahaha. Han trodde att han lätt skulle vinna men så vart det inte!! HAHA, det vart oavgjort hahaha sååå HAHA PETTER HAHA!!:d men vi ska möta varandra igen för att låta den bäste vinna!!:D så vi får se när det blir! Sen drog jag och Ramin hit och sov lite mysigt i min säng, det var länge sen faktiskt så det var skönt och ja njööt:D.. Såå nu har jag berätta lite om dom två dagarna:D Just nu har jag inte mer att skriva såå BABA PEOPLE !!






Andra dagen på ett helt nytt år

shooshooo!

Va händer dåå? ne asså sitter och chillar sådära du vet..
Nej asså har tråkigt:) men ska berätta vad som har hänt idag:)



Idag har jag sovit till halv 4 på dagen :O dumt gjort! hahaha ... men då började jag göra mig iordning för att träffa Raminbebo.. Så jag åt en snabb liten frukost och sedan och hoppas in i duschen en snabbis ni vet, tvätta kroppen och tvätta håret :) jaa det vanliga. Sen kom ja ut och fixade mig lite, ville ju inte vara ett spöke:o hahahah.. Då var det dags att dra till Väsby centrum och träffa Ramin med hans underbara grabbar Petter, Binto och Jonte :D hihihih så Ramin bjöd mig på mat och som vanligt äter jag inte mkt jaa sådå fick Binto äta resten hihihi!!

Sen lite senare drog vi hem till Binto i det här kalla vädret:o brrrrrr!!!!*kallt*.... Och dom träffade jag hans mamma och hon gjorde jätte goda Indiska piroger NAMNAM:D hahha.. och självklart börjar grabbarna spela tv spel men hade tur att fifa inte funkade hahaha så det blev starwars hihihihi. Men sen när dom slutade spela kollade vi på INDISK TV HAHAHAHHAHAH och de är det roligaste jag sett hahahahahahah vi alla dog av garv tro mig hahahahahha...
JUSTE JAG OCH BINTO UPPTÄCKTE ATT VI ÄR FÖDD SAMMA ÅR SAMMA DAG OCH VI VAR LIKA LÅNG SOM NYFÖDDA:D COOOOOLT!!!.. 1991 05 03 :D och 52 långa hahahaha.. fick se när han va liten jääääääättte sööööt en av dom sötaste baaarn ja sett hihihi.

Och dåå orkar inte Binto vara hemma längre så vi drog till kulturhuste haha!! Då spelade Saad och Binto biljard medans jonte petter jag och ramin spelade bil på så där automat ni vet :p och då sa Ramin

Ramin: Carro du har mött din överman!
Jag: hahah överman, vi brukade hade tuneringar hemma hos farmor och farfar i boden

Och så tog vi matchen och började köra! OCH VEM VANN? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG:D hahahahahaha vem har mött sin överman hahahah JAG ÄR DIN ÖVERMAN RAMIN!! hahahah.. Ramin hoppas du ser det här hahahaha... Jaa sen vart det långtråkigt så jag och Ramin drog hem till mig ett tag och hade det lite mysigt och det var min dag :D TJOOOOHEEEJ!!!!

crazy

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! blir galen... KOM NUNUNUNUNU vid min sida föralltid<3

Gott nytt år!

Gott nytt år allihopa:D
hoppas ni har haft en kul natt:D det har iaf jag :D Fick vara med mina käraste så det var underbart! Jag är ganska lätt road så svårt var det inte för mig men kanske för andra hahah.. Vi var här hemma hos mig först och förkrökade och så med musik. Så vi började battla med killarna hahah jag och carro hahahah.. VI VANN!! vem kunde tro något annat ;) Sen rörde vi oss mot väsby för att gå upp till berget och se alla fina fyrverkerier FINT FINT!! Det var sådär där uppe men det också hur man vill göra det :) Sen kom vi tillbaks hem till mig hihihi och startade en liten fest eller vad man ska säga :D meen de va najs!! så ni kommer få se många bilder på facebook! Här får ni se några "få" hahahah

PS. Fick min absolut första nyårskyss :D
och det var av min älskling Ramin






















RSS 2.0