Almost there

Shoohoo!! Sitter och väntar på att min syster ska hoppa ur duschen och hjälpa mig med lite grejer som måste fixas. Hon ska göra peeling för läpparna och det ska tydligen vara lätt o göra, vet inte riktigt hur man gör men jag tror att man tar lite Vaseline och socker och sen blandar det! Ska kolla på när hon fixar så kan jag berätta sen senare :) Snart kommer Frida hit också, vi tänkte fixa oss tillsammans :) Hon ville att jag skulle locka hennes hår så det ska nog gå. Måste iväg ganska tidigt idag, ska ut och äta med Filippa och tjejerna på en resturang i stan. Tror vi ska vara där halv 6 så jag måste börja fixa mig ganska tidigt! Hahaha Frida har tagit med sig lite Tequila hit som hon ville shotta lite innan jag drar och det går nog för sig :) Så nu ska jag försätta och sitta och vänta, tror jag ska dra iväg och handla lite sprite till vinet, får se ;)..

Smygtitt

Håret kommer se ungefär likadant ut! Ni får en smygtitt på en annan bild hihi.. Imorgon får ni se nyårs outfit, så ni får ha lite tålamod ;) PUSSAR


Gasen i botten..

Wooohoo.. Imorgon är de nyår, har inte alls varit taggad men nu börjar jag fan bli det är inte ni?? Har handlat in det jag behövde så allt det är klart så slipper man stressa imorgon. Sofie har precis målat mina naglar guldglittriga och det blev skit snyggt! Snart ska hon fixa mitt hår också :D Det kommer bli vågigt, tycker jag passade ganska bra i de, tycker inte ni:$..

Har haft fullt upp dom senaste dagarna så har inte kunnat blogga så mycket som jag kanske egentligen ville men nu blev det så här!! Har åkt runt överallt och kollat massa grejer, umgåtts med killen och vännerna så lite fullt ös har det varit, men inga problem ÄLSKAR DET!! Fan vad jag vart sugen på maten jag åt för någondag sen, snälla ge mig lite PONG.. Får se om man har något gott i kylen ;)..

Ser de inte gott ut??


Heej Hej från Frida!!

Chillar hemma hos Frida just nu, ska sova här inatt:) Hon sitter här brevid mig och myser med hennes hon som just nu sover på hennes knä, urgulliga Nellie! Ska snart hoppa in i duschen och skölja av mig.. Sen tror jag att vi ska bädda ner oss och kolla på film och hade lite mysmys, kul va:D.. Känns skönt att sova hemma hos någon annan faktiskt det är oftast jag som har kompisar sovandes hos mig men nu är det jag som sover borta :D:D... Men jag tittar in lite senare när jag är nyduschad och fräsch, PUSSAR!



 Idag på väg till bussen..


...

Hehehe.. Det var inte så tidigt ändå, vart precis klar och ska när som helst röra mig mot bussen :) Frida och mamma är redan i Väsby centrum så det blir dit vi åker nu. Sen så drar vi vidare till Kista en snabbis och Stinsen också, det blir mkt åka dit och hit haha men det bra att röra på sig eller hur ;)..


What's up?

Jag tänkte försöka gå och sova nu, har väl tvn på som får göra mig sömnig! Kan ligga hela natten och vrida och vända utan att somna, skit jobbigt! Men vi hoppas på att det kommer gå bättre inatt så att jag får mer sömn än vad jag fick igår..... Wish me good luck.. Vi ses imorgon innan jag möter upp Frida så Godnatt folket, få en underbar sömn :)

Go sis!

Min syster Sofie har lärt sig att använda plattång till många olika saker nu, så vi har hållit på och vågat håret och gjort lockar och sånt SKIT SNYGGT!! fick inte direkt någon bra bild på håret men det här får duga.. Jag valde att ha lite vågigt hår och det jätte fint, jag är nöjd! Imorgon kommer det nog bli finare när det lägger sig lite och det får ni se imorgon. Ville bara visa hur duktigt hon är :)


 



AGNISMURREN..

Heeey, kanske lite sent ute men jag har iaf haft en jätte mysigt dag! Fick vakna ganska tidigt för att börja göra mig i ordning för att åka mot Kista centrum. Agnes gjorde mig sällskap idag och det var väldigt länge sen hon och jag sågs nu efter som hon bodde i Sundsvall ett tag, så äntligen idag träffades vi!! Och jag hade det jätte mysigt, tack Murran<3.. Vi kom till Kista och började kolla lite grejer men inte för shoppandes skull bara inför nyårsafton, så jag hittade en jätte fin svart klänning som jag tänkt ha på mig och får inte glömma dom snygga skorna jag troligen kommer köpa :) efter att vi hade gått ett var så kände vi att vi behövde äta så vi gick till Sandys och köpte Varmmacka med kyckling och sånt i SKITA GOTT och så får vi ju inte glömma att vi åt på Tacobar också, så aa vi åt lite från varandra hihi.. Sen behövde Agnes hitta ett par short som vi lyckligtvis hittade MEN linnet hon hade tänk ha till shortsen fanns inte i Kista, så vi drog till Stinsen där vi hittade den och jag tror att de var den sista i den storleken så vi har jävligt tur :D.. Sen var vi trötta och kände för att lägga oss och sola solaruim så det gjorde vi och vi fick lite färg! Sen drog vi hem åt ett varsitt håll runt 20:00 tiden, ganska slut var vi!

Imorgon ska troligen möta upp Frida och följa med henne till Stinsen och då ska eventuellt Agnes haka på också hihi :) Det ska blir kul, tror Fridisen är ute efter nyårskläder hon med ;)..



Carlsson Veranda

Hahaha, har världens gulligaste mamma!! Från ingenstans kommer mamma ut från köket och klätt ut sig till en servitris och har med sig papper och penna hahahha..

Mamma:
Välkommen till Carlsson veranda, vad får det vara?

HAHAHAH Gissa om vi dog av garv hahaha. Efter vår beställning så kommer hon ut så gulligt med allt vi beställde, underbara mamma<3<3<3.. ÄLSKAR DIG


2010-12-26

Hallåååå!! Kanske borde åkt tidigare men iaf ska åka till Kista snart ska bara fixa mig lite. Ska möta upp mamma i Sollentuna hon är redan där så hon väntar på mig just :) Sätter in lite bilder senare från Julafton hinner inte riktigt nu!! Jag hade iaf en jätte mysig Julafton är jätte nöjd, hoppas er jul var lika bra som min hihi..

Nu ska jag bara göra något att äta snabbt, pussar <3

Bild från i sommras när jag var blond :)


Meeerryy christmaass ♥

Hohoho!! Ny duschad och så, väntar med att fixa mig efter Kalle anka :D Sminket blir finare då inför kvällen :D Vi kommer bli 6st här hemma och firar jul tillsammans, det blir jag, mamma, syster, pappa, mormor och älsklingen Ibbe! Det kommer bli jätte mysigt nu är allt handlat så de är bara och ta de lugnt ett tag. Pappa och Ibbe kommer hit till kl 3 så det blir jätte bra, mormor vet jag inte när hon kommer ska ta reda på det! Ikväll efter kvällen är slut med familjen tänkte jag och Ibbe dra till stan och sätta oss någonstans och bara ha de najs och vi har bokat upp Filippa och Pejman dessutom :D och så finns det några som kanske kommer som Agnes och hennes kille, Sofie, Frida, Irma och Bashar så vi håller tummarna på att dom kommer med :D Hur ser er Julafton ut?


Har ni några tips om ställen som är öppna i kväll? :)



Målade om naglarna till en annan rödfärg, fint?:D


GOD JUL!

Julfrukost, det blev gröt mums fillibaba! Sitter här med mamma och syster och njuter av gröten. Vi lyssnar på musik medans, lite jul låtar med Carola och Christer Sjögren :D.. Snart ska mamma och jag iväg och fixa det sista.. Väntar bara på att hon ska fixa håret snabbt, seg e hon men bara lite :P Så sitter och väntar, forsätter o njuta av den mysiga stämningen!

GOD JUL ALLESAMMANS!


Love the way I ride it

 

Catch me in the mall
You know I buy it out.
G5 planes, yeah I fly it out.
N-gga in the back look like lex
In them 28’s and
Naw you can’t get her if
Ain’t got plenty cake.
ATL Georgia, booties
Look like this size
23 waist, pretty face
Thick thighs.

I can do it big

I can do it long
I can do whenever or however
You want

I can do it up and down

I can do circles
To him I’m a gymnast
This room is my circus

I mark it so good

They can’t wait til you try
Me
I work it so good
Man, these n-ggas
Tryna buy I I I I me

They love they way I ride it

They love they way I ride it
They love they way I ride it
They love the way I ride the beat
How I ride the beat, I ride it

They love they way I ride it

They love they way I ride it
They love they way I ride it
They love the way I ride the beat
Like a motherf-cking freak

And I won’t stop, don’t stop

Get it! Get it!
Imma pitch down the middle
Baby hit it! hit it!

I do it tonight

like nobody could
Handle my business, like a big girl should
1 o’clock, 2 o’clock
3 o’clock, 4…
5 o’clock, 6 o’clock
Baby give me more.

Pick me up, pick me up.

You are my Ducati, I’m all up your frame
Baby say my name.
Show you how get ummm,
Show you how to do it
Left hip, right hip
Put your back into it ohhhh

She ride her like a rollercoaster

Soon as I get her to the top she screams.
I put her out like a lite,
She’ll be out for the night
When her head hit the pillows sweet dreams

Wake her up about 30mins later,

Calling me the terminator, let’s go again
Red zone, imma get her first down
Call me luda Drew
Brees I throw it in.
Touch down, he scores,
Ludacris the MVP

With a rack like that and a back like that

Cici better CC me.
Cause them legs just keep on going
So I gotta put her to bed.
Let the 808 bump, and the go bunk
Cause she ride it like a thoroughbred.


He love the way I ride it
He love the way I ride it
He love the way I ride it

He love the way I ride the beat
Like a motherfu**g freak

Ohh baby baby baby

Do me like you up when I’m up
When I’m done, when I’m done
Ohh baby baby baby
You can stand to look away when
I’m whirling this around.

Oh baby bay you like it

Once it get up and down.
Oh baby he love it when
I twirl this thing around

He love they way I ride it

He love they way I ride it
He love they way I ride it
He love the way I ride the beat
Like a motherf-ckng freak


Fina jag...

Hittade en jätte fin bild på mig, visst?? :D


Väntar tills jag fått min sömn

Jag säger det (jag borde säga) när jag sovit mina timmar ;).. Sitter just nu och väntar på att naglarna ska torka så jag kan gå lägga mig! Jaa juste idag var jag ju i Sollentuna och handlade julklappar och träffade Filippa samtidigt. Hon jobbar ju så mycket just nu så vi hinner ju inte ses så mycket men idag var hon ledig så vi valde o ses :D.. Har alltid de roligt och mysigt men min tjej hihi.. Vi fick sällskap av mamma och syster också så vi gick och åt på Lilla Rött, super gott som alltid!! Det blev iaf en hel dag i Sollentuna, kom hem runt 9 då vi började färga mitt och mammas hår som blev jätte fint som alltid :D och så får vi inte glömma att vi har bakat pepparkakor hihivi sparar dom till imorgon ;) Min dag har iaf varit helt fullt ös, kanske inte låter som de med det har det iaf varit :)


Min fina tjej så sexig när hon äter ;)


Very Stressy

Stress stress stress alot of stress.. Dagen innan julafton hihi! Har varit i Solletuna centrum hela dagen kom hem för kanske lite mer än en timme sen och nu har jag massa färg i håret.. Ska baka pepparkakor snart såå stress stress stress, men det är ju mysigt också:) hihihi.. Bloggar lite mer sen när allt lugnat sig! Pussiipuss



It may be winter outside but in my heart it's spring

Hallå hallå.. Hann inte slänga in något inlägg imorse, vaknade och vara tvungen att skynda mig så hade ingen tid! Har iaf gjort det jag skulle göra och lite till! Vi har handlat lite mat idag igen, bara sånt som behövs inge skitgrejer :) Sofie jobbar så jag och mamma tänkte äta utan henne idag så mamma ska börja med maten! Idag blir det Buffalowings och det älskar jag och mamma bokstavligen!! Nu under tiden vet jag inte riktigt vad jag ska göra, säkert luffa på datan eller lägga mig i soffan under ett varmt täcke. FYFAAN VAD DET ÄR KALLT UTE.. Nu är det verkligen vinter, kul men också jobbigt håller ni inte med? Nee ska fan ligga under täcket! Pussssar


Julstämning!

Nu har hon sett överraskningen och hon blev jätte glad! Det va ju inte värsta grejen vi hade bara gjort de mysigt med julstämning till middagen hihi.. Efter maten har vi bara suttit och pratat och umgåtts och under tiden har vi målat naglarna och spelat Yatzy vi tre :) Lite muuusmuus hihi.. Nu väntar jag bara på att de ska torka sen sova!! Ska upp imorgon har några äranden att fixa så ingen sovmorgon för mig buhuu.. Ni ska få se bild på mysmyset :D


Keep thinkin' of me, doin' what you like

Ny duschad och fräsch :) Nu är syster på väg hem så snart är det dags att äta. Ja middagen blir lite sen men vi vill ju inte låta Sofie äta själv jämt. Hihi snart får hon se överraskningen (a).. Sen efter middagen tror jag att jag ska måla naglarna för det nagellacket jag har nu har försvunnit lite här och där inte alls snyggt! Tror de blir röd,  passar till julafton också ;)..

I lördags hade jag inga planer men det hade min syster, så det blev att jag hakade på henne in till stan där vi skulle möta upp henne på hennes jobb! Så vi kom dit till resturangen hon jobbar på runt 21:30 där jag och Sofie tog ett glas vin. Sen bakom oss hittade vi Sana och hennes kompis så vi satt och snackade lite med dom medans vi väntade på Maxine! Sen när Maxine hade slutat så drog vi till Honey Honey och fastnade där hela kvällen och vi får ju inte glömma att vi fick med dom andra två också :) hihi där satt vi hela kvällen tills stängning.. Efter det gick vi till Mc Donalds vid Medis och handlade hem mat, vi tog en taxi hem till Maxine och där fortsatte vår kväll hahah men då var det bara jag, Sofie och Maxine :) Hade iaf en jätte rolig kväll, hoppas ni hade desamma!!!


Bad update

Sorry sorry sorry.. Har varit lite upptagen dom här dagarna, jag berättar mer sen..Nu måste jag bara hoppa in i duschen en snabbis och sen fixa ordning snabbt innan min syster kommer hem, för vi har en lite överraskning hihihi.. Hoppas hon blir glad! Men som sagt jag uppdaterar lite senare Puss&Kram:)

Kisses

Nu drar jag till stan allihopa PUSSPUSS påer:) kanske lyckas slänga in ett inlägg på älsklings mobil ;)..


PH Danmark

Hallåådär!!

Sitter och har maraton här, har fastnat för Paradise Hotel Danmark.. Fyfan asså de så mycket grymmare! Ni borde verkligen kolla på det (tv6play) haha så grymt.. Idag ska jag kanske på bio med Ibbe och titta på Tron, det är tydligen världspremiär så det ska bli kul:) Ska bara snacka med honom lite om det blir av :)

Jag skulle bli överlycklig!

Tittade på Paradise efter jag ätit och min favorit vann, EMANUEL VANN!!!! fyfan vad glad jag vart hihihi... Sen har fastnade jag på Hulken och nu så sitter jag och pratar med min syster från Grekland :) Saknar dom som mycket!! Har fått reda på att dom kommer hit i sommar, heelveeteee vad kul:D Hoppas dom kommer till min 20årsdag och stannar tills Antonio fyller 3år det är ju i maj :D.. Hoppas hoppas hoppas, håller tummarna<3<3<3


Älskar er<3


Like to parteeey

 

 


Wait is over

Blev lite wook, muumms! Dricker mycket vatten det är så j*vla gott, inte från glas man ska dricka från flaska.. Kanske dricker 8 st flaskor om dagen men gissa om jag går på toa mkt hahah. Snart kommer mamma och syster hem och då ska jag och sofie träna lite här hemma istället :D.. De kan ju också gå har ju gjort det förut!

I höstas, ja de va ju inte så kallt då!


Watch me now

Blir det något träning idag, vafan hittar ju inte skorna och jag vill verkligen ha dom NU!! Styrke träning hmm vet ju inte ens hur man använder maskinerna:P Kanske finns någon där som kan hjälpa mig? Vi får se om jag går eller väntar tills jag får en partner.. Sitter iaf i köket och pumpar musik och blir på glatt humör trotts att det är snöstorm ute. Kanske ska åka pulka? Men har ingenting att åka på, kanske får ta en sån där stor svart sopsäck och glida runt på för det finns en grym backe lite längre bort. Har sett barn åka där flera gånger och jag blir så avis! Juste Vi har fått en liten skridskorbana precis utanför vårt hus haha tuungt eller hur? :D.. Men aja ska titta om vi har något i kylen som man kanske kan äta :D


Godnatt

Nu ska jag försöka sova, vi ses imorgon! Är förmodligen bättre på blogga imorgon ;) Kisses <3

Kärlek till den här tjejen<3

You rock my world <3

Vad ska de stå här då?

Ute sent igen haha.. Ibbe åkte nyss så har haft sällskap hela dagen så har inte dirket kunnat blogga eller vad man ska säga. Dessutom fick jag en liten överrasking på köpet när mamma var ute och rökte, Pejman stod där utanför dör hihihi sötnosen!! Saknat han så, det var ett tag sen nu han och jag såg så han kom in och vi pratade av oss lite. Hans killkompisar väntade på honom hemma hos en kompis till han så han var tvugen och gå efter ett tag buuhuu.. Men vi bestämde iaf att träffas snart och att jag får komma hem till honom :) Imorgon ska jag gymma om jag hittar dom där skorna som vi ska ha här någonstans, annars får jag bara göra styrke träning och inte jogga!! GO CARRO..



P.S Jag äääälskar Filippa jätte myckeet!!

Te amo


You ain't got to buy nothing It's not what I want
Baby it's you we don't have to go nowhere It's not what I want
Baby it's you It's not for what you got
cause I know you got alot
No matter what you do You always gettin hot,
It's you baby all I want is you


Done and Done

Håret klart och naglarna med, tummen upp! Färgen är ju inte riktigt den jag vill ha men den hårfärgen jag brukar använda fanns tyvärr inte så tog en annan men det var ju också fint. Egentligen vill jag fixa ögonbrynen men det överlåter jag till min syster, så det får bli imorgon. Imorgonbitti (tidigt) kommer min älskling hit vi ska sova lite höhö, fråga inte varför men han ska det iaf ^^.. Sen efter ska jag troligen gymma, måste bara hitta ett par bra jogging skor eftersom man ska ta hand om sina fötter tänk på det!! Sen efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra förutom att gå hem och duscha :) Vad har ni tänkt göra?



Jag flashar mina naglar lite ;)..

2010-12-14

Nymålade naglar, valde att ha svarta idag. Nästa gång får det blir gråa med glitter på hihi.. Snart ska jag färga håret och jaa javet att klockan är mycket men nu blir det så, har varit upptagen :) Tittar in senare okej puss hej :D

HEHEEEY

Sitter i köket och pratar med min papsi i telefon, tror han är ute och går med sin tjej Cilla! Snart kommer Sofie hem hon hoppade nyss på bussen på väg upp hit nu, så sitter här och väntar på att få äta middag. Jaa sen middag men nu blev det så eftersom Sofie har varit i Globen och jobbat som make up artis, COOLT VA :D 2 dagar i rad faktiskt hihihi berättar mer sen när jag vet mer :) Idag var jag i Sollentuna med mamma och fixade lite ärenden och får ju inte glömma!! Jag har köpt ett gym kort nu, såå nu faan är de dags att komma igång med hälsan igen :D De ska bli så kul! Men nu ska jag bara duka fram och så tills Sofie kommer, Pussaaar<3

Fina jag som är ap hungrig :)


Sick maaan

Tjena tjena!

Ensam hemma just och känner hungern i magen, inte kul. Skulle laga man egentligen men vi hade inte allt hemma så mamma fick handla. Just nu är hon i Sollentuna och är snart på väg hem antar jag, då kan jag iaf laga mat. Det blir Wooook med ris, muuuuuuums!! Idag ska jag bara ta de lugnt mår inte så bra, känner mig illamående och huvudvärk. Soffan blir nog mitt sällskap idag och får ju inte glömma tvn, ska ladda ner massa filmer som jag ligga och titta på medans jag dreglar på kudden :) låter ju bra visst!!

helvete vad kallt!




Awesome

Seg på att blogga? Ja de kan man ju säga att jag har varit. Som ni vet gick jag ju på bio med älskling och det blev Devil! Trodde inte att den skulle vara så bra men det var tuuung, vart rädd några gånger och det är ju det jag är ute efter. Vi hade det jätte mysigt och han följde med hem och sov här, så vår kväll var då inte över! Vaknade nästa dag och va jätte glad MEN sen så tog stressen över! Pauli fyllde ju 18år så vi skulle ju fira henne.. Hoppade in i duschen och det tog visst lite för lång tid där inne :O.. Kommer ut lite sent blir galen och irriterad för jag visste inte hur jag skulle sminka mig eller gå klädd, Men kom iväg glad iaf.. Kom till Pauli med Frida och Filippa och va där ett tag sedan drog vi in till stan! Tyvärr kunde inte Frida haka på men nästa gång;) Pauli hade redan bestämt ställe så det blev K15 och vi hade en asgrym kväll!! Och Pauli jag hoppas du också hade det<3.. Tack tjejer för en grym ute kväll, massa käärleek!!!



Ni får se lite mer bilder snart, datan är lite trög :)

 

P.s hade de lite lyx fick lapdance av Ippisen ;)


Cinema

Hemma! Fyfan vad jag blir avis på min syster.. Hon har hittat massa grejer, lägenheten blir bara finare och finare. Men vad ska man göra? Joo jag ska in till stan med min älskling och kolla på bio. Vi ska titta på Devil, tror det är den som handlar om ett par människor som fastnar i en hiss och där börjar det hända lite läksiga saker! Ska ta bussen om en timme så ska piffa till mig lite innan jag drar :) ses snart!


Satt och tog lite egobilder, och titta vem som hoppa in helt galet? HAHAHA


Ikea

Idag ska jag till Ikea med pappa och Sofie. Hon vill kolla lite grejer till sitt nya hem så pappa har ju bil och kör oss :D Det var evigheter sen jag var på Ikea så det blir kul för mig också, dessutom kan jag kolla på grejer till mig själv ocksp (a).. Tror inte vi blir där länge men de ska bli kul! Måste fixa mig nu kanske tittar in innan jag åker, HEEEEEEJHEEEEJ :D


Muffins

Mamma är bäst! Hon har nyss bakat otroligt goda muffins.. Så mys kvällen är inte slut än ;) Men jag känner mig faktiskt ganska sömnig så jag kanske borde försöka sova? iaf lägga mig ner eller hur.. Måste bara kolla på PH missade förra av snittet så ska kolla det på playtv :) Om jag inte lyckas somna så ses vi senare ;) PUSSSS


En bild på våra goda muffins!


Min underbara Antonio

Pratar just nu med min syster från Grekland genom msn, hon skickar ur gulliga bilder på Antonio och jag dör!! Vill bara att ska komma hit nu och fira jul med oss och jag hoppas att det blir av, vi har ju faktiskt pratat om det.

Min syster berättade nyss om ett samtal mellan henne och hennes son hur gulligt som helst!! ♥
Antonio: Mamma har du blivit stor?
Therese: Ja det har jag väl, men du har också blivit stor
Antonio: Nej mamma
Therese: Jo för du var en lite bebis och nu är du en stor pojke
Antonio: Nej
Therese: Nähä, när ska du bli stor då?
Antonio: Imorgon



HUR GULLIG SOM HELST!!

Onsdagsmys

Jag och Sofie med hennens nya lila muggar, MUMS!


2010-12-08

Hemma från en mysig dag men än är den inte slut! Sitter just nu med Sofies nyköpta muggar, vi dricker lite och kaffe MUMS! Sitter framför tv och nyss tittat klart på PH.. Störmen fortfarande på Melissas attityd men hon är ju också en håll igång tjej och de ger jag ett stort + till..

Idag har vi åkt till Sollentuna för att möta upp mamma efter hon hade varit på en jobb intervju.. När vi kom dit så gick vi till Lillarött och åt jätte god mat. Sen så kom Fridis förbi och då gick vi runt och kolla i lite affärer och då hamnar vi på Lagerhaus. Där hittade Sofie lite grejer som hon ville ha hem, vi hittade fina muggar och fina bordstabletter i rosa och lila, juste får inte glömma dom fina lila ljusen och dom rosa krukorna hon köpte på Ica hihi :D Blir själv sugen på att skaffa en egen lägenhet och inreda allting :D:D Men de får vänta lite :)

Idag när jag väntade på bussen

Birthday girl

Halååjaa!

Håller på att fixa mig med syrran:) Vi ska möta upp lite senare, vet inte riktigt vad vi ska göra. Hihihi håller tummarna för dig mamma.. Juste igår kunde jag faktiskt somna ganska tidigt och det är jag jätte glad för, äntligen var jag trött! Brukar annars alltid somna vid 4 på morgonen men nu var klockan faktiskt bara 01.00 tror jag, kanske lite senare men ändå:D det kändes skönt! Nu känner jag mig iaf ut vilad :D



Paulina Andrea Rivera Gonzalez grattis på födelsedagen sötnos! Äntligen fyller du 18 fuckin år :D på fredag är de vi som ska dansa arslet av oss.. Fyfan va kul vi ska ha!! Hoppas du får en underbar födelsedag för det är du värd sötnos!

GrattisGrattisGrattisGrattis
GrattisGrattisGrattisGrattis
GrattisGrattisGrattisGrattis
GrattisGrattisGrattisGrattis
GrattisGrattis

Don't know

Det blir en sen middag idag! Min syster kom hem nyss från jobbet så vi sparade oss så vi kunde äta tillsammans. Idag blir det ost och skink sallad, kände ett sånt jävla sug på det idag så mamma följde med strömmen. Snart är den klar det tar ju inte lång tid direkt hehe.. Får se va mamma mixar ihop så får ni se sen :)

Råkade somna i soffan ett tag, så jag missade PH så ska kolla på reprisen sen ikväll/natt :) Höhö..

What can I say?


Good girl

Nu är jag tebax. Kom precis hem, har gjort ordning te som jag ska sitta och smutta på och hoppas på att den ska göra mig varm. Träffade min arbetsförmedlare idag och snackat lite o hur allt ser ut vad som ska göra osv, väldigt snäll kille! Han gav mig massa sidor där jag kunde kolla jobb och söka efter det jag är ute efter, så allt gick bra idag! Dessutom åkte jag till Rusta i Väsby och lämnade in ett CV, två av mina kompisar jobbar där så det kan nog göra saken lättare ;).. Jag hoppas att han ringer mig så fort som möjligt för jag vill bara komma igång nu, jag ruttnar faktiskt!! Har ni några tips om jobb får ni gärna säga till, det skulle vara underbart faktiskt!!! Men men nu ska jag kolla vidare lite :)

Super gott

Goda maten från igår och jag dog! Ris som är kokade i lite olja och vitlöksklyftor (super gott), så en fläskkotlett med grillkrydda på, Sallad med olja och vatten blandat med grekisk krydda och får inte glömma tzatzikin.. Ja ni kan ju tänka er om det var gott eller hur? :D

 


Trött tjej här

Godmorgon!

Ganska trött? Jaa..Nu är jag klar för att åka till arbetsförmedlingen, ska bara äta lite frukost och borsta tänderna. Jag har tid kl 10:00 så jag ska snart gå till bussen. Efter det ska jag direkt börja lämna in lite cv:n här och där, måste ju komma någon vart! När allt det där är fixat har jag ingen aning om vad jag ska göra men vi får se vad som händer :) va ska ni göra?

Me today:)


Gördis min tvilling

Har städat lägenheten nu så det blev ganska rent och fint. Hann inte dammsuga eller skuragolvet men det får göras imorgon, så de är bara de som förstör. Snart är mamma hemma och hon tog med sig lite sällskap så Carro kommer också :) Vi ska laga mat snart och det kommer bli uber gott för har varit sugen på det här länge!! Ni får se sen vad det blev. Ibbe älskling ska komma hit idag också, han ska hjälpa mig med datan och så ska vi pussas lite hihihi..

Glada gördis är här hahahaha


2010-12-06

Chenamors!

Sitter och tittar på smallville och äter goda mackor samtidigt, jätte gott! Mamma är i Sollentuna just nu och kommer hem snart så jag har lite tid på mig att fixa mig. Kanske ska söka jobb idag annars gör jag det imorgon efter jag varit på ett möte, då kommer jag iväg gaska tidigt och det är nog bättre. Va ska ni hitta på då?

En bild på mig och min syster i sommras <3


Sweet dreams

Dags och sova kanske? Jaa så nu säger jag godnatt och jag ska försöka vakna hyffsad tid imorgon hehe.. Vet inte ritkigt hur dagen ser ut ännu men mamma ska iväg imorgon förmiddag och min syster börjar jobbet kl:12, så ensam hemma kommer jag iaf vara! Kanske sällskap av Ibbe eller kanske Frida eller så kanske jag drar till Filippas jobb imorgon och hälsar på henne, vi får se hur det blir vi ses imorgon iaf Godnatt påer :)


Agnes Elvira Sundberg

Agnes agnes agnes..


Var du tvungen att åka? jag saknar dig min tacokärlek. Nu är det lääääänge sen vi träffades och fan jag vill träffa dig nuuu... Kan du inte flytta tillbax till mig och va med mig, sova med mig, äta med mig, skratta med mig, se på film med mig, bli bakis med mig, festa med mig, göra ingenting med mig och allt det där vi brukar göra... Agnes Elvira Sundberg kom hem nu,
MEE MISS YOU VERRRRYY MUUUCHOO..

Älskar dig och våra tokigheter.


Nada

Fastnade vid tvn. Såg ett program om hur sexlusten fungerar, hur det ser ut in ifrån och hur hjärnarna reagerar. Programmet hette Den sensuella kroppen, fastnade grovt på det! Det var verkligen intressant och se, jag hoppas verkligen att det kommer fler sånna av snitt :D

Just nu sitter jag i köket och luffar runt på datan och så ska nog snart gå lägga mig men så säger jag alltid! Håller på flyttar över massa bilder och filer från datan till min lilla hårdisk eftersom jag ska formatera om datan och så. Måste också göra en grej som tar bort allt damm datafläkten har fångat in. Allt damm gör ju bara datan trög så nu ska jag kolla lite på internet vart man kan köpa sånna! och om ni vet så berätta gärna  :)

It made my day

HejjHejj

I fredags var jag ju på Olearys. Efter vi hade varit hos Frida så åkte vi hem till mig för att fixa oss och förkröka lite, vart jätte mysigt men också lite stressigt mot slutet eftersom man glömmer bort tiden ibland haha.. Vi körde några drickar och Tequilarace innan vi drog, de slog till lagom bra när vi kom till Olearys. Vi mötte upp min syster på tåget, hon vart också suger på att haka med! Vi kom dit vid 22:00 tiden och började med att dricka några cider vid baren innan borden vart lediga! Det var ju tydligen match när vi kom dit men vi hade tur eftersom den bara varade en kvart till när vi kom.. Sen började det dras igång lite och då kom min älskling med sina grabbar och chillade med oss, och som vanligt har vi alltid lika kul. Det var inte lika mycket folk, men vem bryr sig? va med dom jag ville så inget annat behövdes :D:D.. Jag och älsklingen dansade lite och det är ganska stort för han är inte ett stort fan av att dansa hahah men jag lyckades få upp honom och det gjorde ganska mycket av min kväll, TACK ÄLSKLING! Kvällen fortsatte precis som jag vill så tack alla bästa :D





Finns tyvärr inte så många bilder till, någon idiot raderade dom!!!!!

Mongo från Kongo


Mongisarna Carro och Frida


Frida Sjöström

Sorry har inte hunnit blogga idag på dagen. Min farmor kom och hälsade på från Boden idag så kände att jag hellre ville träffa henne än att slänga in några inlägg och softa i soffan! Så jag, Sofie, farmor och pappa åkte till Sollentuna och fikade och umgicks lite, jätte mysigt! Sen som kom Frida till centrum och där mötte jag upp henne för att kolla på lite grejer.. Har precis ätit kebab med Frida hemma hos henne, väntar på att hon ska bli klar för att dra hem till eftersom vi ska till Olearys ikvälll! Så nu ska jag stressa på henne lite :) shohooo


I wonder..


Dentist

Feerlååt! När jag kom hem igår skulle jag ju skriva lite men så blev det inte! Kom hem åt middag och det var jätte gott, sen la alla sig i soffan och tittade på tv och där fastnade snarkande jag. Jag var helt slut och dessutom känner jag mig lite hängig, inte kul! Nu är de lite bättre men känner att jag fortfarande har nått litet virus i mig så ska nog ta det lugnt idag! Tror jag ska ladda ner lite filmer och det blir nog tecknat hihi, bästa som finns när man känner sig lite sjuk. Får se om jag får sällskap idag av någon, vet iaf att Sofie kommer ligga brevid mig och vi kommer dricka massa te hihi..

Har ju varit hos tandläkarn två gånger nu, har kollat tänderna och lagat hål!! Så tog en bild men det syns inte så mycket hur sne jag vart av bedövningen men iaf de syns lite hahahah..


Lika a G6


Winterland

Halloj det är Carros syster här.
Hon bad mig slänga in ett inlägg om min sminkning från idag eftersom att hon själv är lite upptagen. Har använt mig av Make Up Stores nya kollektion, så det blir ännu en vintrig make up.
De lila nya läppglanset och läppstiftet är ju hur snyggt som helst.

Produkter:
Hightechligter Platina och Energy
M/S Ashes och Winterland
E/D Mercury
Glitter eyeliner Diamond
Cake eyeliner Black
Lipstick Lust
Lipgloss Past



Mys hos mormor

Hejsvejs!

Kunde inte börja dagen med att skriva, eftersom att jag skulle till tandläkaren tidigt imorse. När jag gick där ifrån fick jag ett halv förlamat ansikte på köpet, ganska så fint ;) Efter tandläkaren skulle jag och min mamma åka och hälsa på min kära mormor, det var jätte mysigt och det var ett tag sen vi sågs. Vi satt pratade och hade mysigt medans vi planerade inte för julen.. Sitter på bussen nu på väg hem, för att se på film med min sjuka syster som väntar på mig hemma i soffan.

Vi ses snart :)

RSS 2.0