Say what?

Tjaaa nu händer det lite spontana grejer här så kan inte blogga förns senare mot kvällen! Ska faktiskt iväg och kolla på en lägenhet och sedan ska jag äta midagg med min älskling, så jag tittar in senare mot kvällen. Hoppas ni har en bra måndagkväll, massa pussar från moi!

Hear them haters talk, But there's nothing you can tell 'em


Myssöndagen

Jag chillar o chillar i soffan, tror jag börjar bli sjuk! Blev nog smittad av Kattis kompis Samar i fredags hehe.. Hade planerat o träna men vet inte om det är någon bra idée???? Kanske borde avvakta lite granna.. 

Igår hade vi det jätte mysigt och middagen blev hur god som helst. Gjorde grillspett med kyckling fast i ugnen och det vart också skit gott, sen hade vi ris, ruccola sallad med tomater (olija,salt,citron), coleslaw och tzatziki :D Juste haha höll på glömma förrätten, det vart faktiskt två olika! Sofie och Maria tog rostamacka med sallad och skagenröra, jag och mamma tog rostat bröd och stekte dom i smör och vitlök så aa det vart vitlöksbröd och det var grymt gott. Till efterrätt hade vi lite olika saker, där blev det hallonpaj bakad av Sofie, Maria tog med sig bär och satte in ugnen i en form och sedan rev hon vit choklad och kokos och la över det på bären (till det har man vaniljglass), jag själv kockade hallon i en kastrull (också vaniljglass till) så aa de var en riktigt fetis dag hahaha.. Det var jätte mysigt och vi ska göra om det så snart som möjligt! Tänkte sätta in dom få bilderna som vi tog igår :)

 


Myspys

När som helst är hon här och maten börjar bli klar! Hihihi de ska bli riktigt mysigt, ni får se bilder sen  :) Ska börja steka på vitlöksbrödet Pusssspusss <3

Katheryn 20årsdag


Jag och älskade Laila på Kung Carl igår <3

 

Kärlek till dig tjejen <3


Söndagsmys

Hej hej hemskt mkt hej. Har precis varit och handlat mat för söndagsmyset hihi. Idag har vi bjudit över våran underbara kompis Maria på middag och det kommer bli hur god mat som helst. Tänker inte berätta än vad det blir för hon kanske kommer läsa bloggen så det ska bli en överraskning hihi.. Ska snart börja fixa mig och sedan fixa maten, hon ska vara här runt 18-19 så har lite tid på mig :).. Ni kommer få se bilder sen under kvällen :D:D

Jag och Maria på Olearys för typ ett årsen :):):):)


Laaaila <3<3

Wooow hade en skit kul kväll igår även fast det vart lite drama mellan vissa, men det blev så klart bra tillslut! Hinner inte berätta var vi drog eller så för ska faktiskt snart ner mot Märsta station för att möta upp min kära kompis Laila, vi ska uuuuuut :D. För första gången ska jag gå ut här i Märsta så det ska bli kul :) Varför vi inte har gått ännu är för att hon har jobbat så hon var tvugnen att dra hem och fixa sig först hihi men snart rullar jag ner mot stationen :D.. Bloggar mer imorgon när jag kommer må piss, okeej? Jag lovar hihi..


Ciara - Gimme that



 

Dancemode...

 

 


Poly Palette - Mocca brun 850

 

Alltid fint med hårfärg i håret :).. Än så länge ser det bra ut, om inte så blir jag jävligt aaaaarg!!!


Let's get crazy

Home again och ska börja färga håret :) Idag blir det utgång för oss alla med födelsedagsbarnet Katheryn hihi.. Vi är bjuda över på middag hemma hos dom där vi kommer vara ett gäng tjejer och äta middag och förkröka lite hehe. Sen är det tänkt att vi ska dra ut till stan men vet inte vilket klubb ännu :D Vet bara att vi kommer ha kul iaf ;) Jag och Sofie kommer komma dit lite senare än dom andra eftersom Sofie slutar jobbet kl 8, då ska jag möta upp henne i Märsta station så tar vi tåget tillsammans till Rotebro där förfesten är :D:D.. Tittar in lite senare, har köpt nytt märkte idag på hårfärgen så vi får se om den är bra, håll tummarna :)..

Jette jette fin bild på meej..


Any girl

Nu rullar jag iväg, vet inte när jag kommer hem igen men då kommer jag iaf informerar er om vad jag ska göra i kväll ;).. Paaarteeeey!! Iaf ses senare Puss&Kraam

A lovely date

Heeejsaan, förlåt hinner inte blogga så mycket just måste stressa iväg. Ska till Sollentuna för att möta upp mamma och lämna min älsklings laddare, han ska ju åka iväg i helgen så det vore nog bra och med sig den hehe.. Ska piffa till mig lite snabbt eftersom jag kom precis från skolan och ser inte världsbäst ut haha. Tänkte slänga in lite bilder från våran 6månaders dag hihi, det var inte så många bara under middagen :$ vi hade det jätte mysigt iaf <3<3..


Den mysiga stämningen vi hade hihi..

Min godamiddag

Efter att Ibbe såg att ja la upp maten fint och tog kort så ville han göra desamma haha..

 

Min älskling tyckte de va hur gott som helst

Vi två älskar varandra väldigt mycket<3


Det är värt det

Helloow.. Sitter nu på kursen och mår hur dåligt som helst, faktiskt mitt eget fel eftersom jag valde att sova så sent igår hehe.. Jag var ju med min älskling och han sov kvar så jaa så klart ja va uppe, vi har/hade ju 6månader igår :) Så jag tänker inte klaga!

Igår mötte jag upp min älskling i valsta centrum där vi gick och handla mat och gosaker inför våran dag. Det blev en hemma kväll, vi kände att det kändes bättre. Så vi lagade jätte god mat och hade tända ljus, jätte mysigt!!!!! Sen efter maten så gick vi in i sovrummet för att titta på filmer och hade det underbart mysigt tillsammans. Somnade runt 4 inatt om inte senare men ångrar inte mig alls. Tänkte lägga in bilder lite senare ett tag efter jag kommit hem, ska mysa lite till med min Habi eftersom han sover så sött i min säng just nu!!

Nu måste jag sluta, Puss o kram ses senare <3

I really really really do love you.

Kom precis hem och måste snart röra mig igen.. Äter lite fattigariddare just nu för att mätta magen lite. Idag har jag gjort klart ännu ett till cv och ni undrar säkert varför jag gör flera olika? Jo fick lära mig att man ska ha olika cv:n till olika jobb! Man kan ju inte söka olika jobb som t.e.x resturang jobb, matbuktik, dagis eller aa ni vet vad jag menar. Då är det meningen att man ska ska ha flera olika, så nu har jag tre st klara :) Känner mig jätte duktigt hihi.. Aa nää måste små stressa lite, ska iväg en snabbis sen måste jag hem och fixa mig :)


IDAG HAR JAG OCH MIN ÄLSKADE ÄLSKLING 6 MÅNADER TILLSAMMANS!! FA VAD JAG ÄLSKAR DIG<3..
Berättar mer sen om vad vi tänkt göra :)...



Trött trött trött trött

Nää det blev ingen Burlesque! Vi tittade på Big Brother istället och nu sitter vi och väntar på att The big bang theory ska börja, tror det börjar hel.. Sen tror jag det är dags att sova, ska titta klart och sedan säga grattis till min kompis Katheryn som fyller 22år:).. Och sen imorgon har jag en sak o berätta hihi, jag är så lycklig!!

Men men nu tänkte jag iaf lägga mig eller snart! Jag är faktiskt jävligt trött och det känns hur skönt som helst eftersom jag sällan är trött om kvällarna/nätterna så det här kommer bli så skönt och få sova ut :) Nu säger jag godnatt pusss och kraam..

Korv med bröd och rostadlök, muuums

Tog lite länge tid än vad jag trodde, duschade faktiskt! Just nu sitter jag i soffan med huvudvärk och väntar på mat, idag blir det korv med bröd hehe och när ni äter det så är det ett MÅSTE att ha rostadlök till, så om ni inte har testat det sååå göreee.... Och absolut ketchup :).. Sen ska jag chilla vid datan och vänta på att min syster kommer hem så ska vi titta på Burlesque. Vi har faktiskt båda två tittat på den men viisst fan ska vi titta på den igen, jag döööör!!!! Vi ska dricka hallonsoda och äta chips mööhöhö, muuusigt ju :) Va ska ni göra på en helt vanlig tisdag? :)

Bjuder på en bild på min älskade baby, Love you <3


Kisses

Nu drar jag och handlar och sen är jag tillbaks :)


Seems like everybodys got a price.


Crazy Friday

















Do it like a dude

Hemma och är ap trött, åt nyss en äggmacka och det var jätte gott! Mamma håller på och städare hela lägenheten och jag känner bara för att sova hehe, kanske kan få mig en blund. Somnade sent igår för jag hade en sån huvudvärk och magont som jag pratade om innan, iaf ja kunde inte somna så jaa jag är trött! Snart, sen eller vad det nu blir, mamma och jag ska iaf gå ner till ÖB sen och handla lite grejer hem så än så länge ser min dag ut så och när jag mår bättre ska jag faan ta och gymma arslet av mig!!!! Men men kan nog börja nästa vecka, kan gymma lite hemma för mig själv :)

så j***vlaaa snygg


2011-02-22

Helloo :):).. Ville inte lägga ner tid på att blogga igår, tog vara på tiden med min Habi.. Klockan va så mycket helt plötsligt så satte på filmen Burlesque för att jag skulle ha något att somna till! Och den filmen var hur grym som helst, snacka om den tjejen verkligen krigar för det hon vill!

Just nu sitter jag på min kurs och fixar till cv;n, letar jobb och massa andra saker. Snart slutar jag och då ska jag hem, har en sån j*vla huvudvärk och magont så ska nog bara vila och dricka mycket vatten... Vad har ni söta tänkt göra?

Nää nu måste jag fortsätta, Pusspusss <3

En sköön helg :)

hallåååhallå hallåå däär :) Kom hem för någon timmar sen, hoppade in i duschen och fastnade där lite hehe.. Jag har haft en super bra helg med Sanna och Dajana. Vi planerade ju att vara hemma och dricka men icke blev det så, eller jo lite men sen ändrades planerna till att vi drog till stan där vi mötte upp Kotten och Henke :) Så vi chillade lite med dom ett tag och tänkte dra in till ett ställe men kommer inte ihåg vad den hette. Men sen så smsade sanna kille och sa att vi skulle komma till Entourage så vi sa hejdå till dom andra två killarna och dom drog till ett annat ställe :) Kvällen vart lyckade mycket dans + träffade på två killar kompisar hihi :D sen var klocka helt plötsligt 3 och de var dags att röra sig mot Max haha standard.. Sen när folket hade ätit så drog vi hem till Sanna och sov där :D då det blev Sanna, Jag, Dajje och hennes kille :) Men vi deckade typ på engång hahahah..

Dagen efter hade vi en bakis dag och åt Mc donalds och svullade oss lite hehe.. De är ju ett måste typ! Sen så tog vi bara de lugnt och kollade på massa filmer, fast vi var ju ändå sugna på dra ut igen men det blev inte så.. Så vi var latisar hela dagen igår och sov kvar där igen hehe.. Och nu är jag hemma och snart kommer Ibbe hit, vilken minut som helst!!

Tänkte iaf lägga in lite bilder lite senare, ska tydligen möta Ibbe i centrum så nu trallar jag iväg, tittar in senare <3

Hot pink flavor

Fick nyss veta att de blir hink mode ;).. Vi ska mötas upp på Rotebro station vid 21:00 och där efter röra oss mot Sanna to paarteey. Sitter och pumpar fest mode musik och blir helt taggad hihi :) Det är några timmar kvar så ska inte börja fixa mig än men har plattat håret redan, fast jag vet inte om jag ska försöka locka håret eller?? Hmm vi får se är ju inte så duktig på det höhö :$.. Har iaf målat klart naglarna och väntar bara på att dom ska torka sig, sen är det dags ;)...

Färgen är mycket snyggare i verkligheten


Love




If you love something let it go
If it comes back to you it's your
If it doesn't it never was
and it's not meant to be





Stand my ground


He love the way I ride it


Jeremih Ft 50 Cent - Down On Me

 

LOVE IT!


Girl wuzuup?

Vad ska jag göra idag? Jo idag ska jag träffa Sanna och Dajana. Ska hem till hennes sen senare mot kvällen, hon slutar jobbet kl 20.00 om jag kommer ihåg rätt! Dajana och jag ska troligen mötas upp lite tidigare, vi får se hur det blir, hon skulle äta middag med familjen och det lär jag ju också göra :).. Vad vi egentligen skulle göra var att gå ut och ta några cider och så men pengar talar inte till mig denna helg så vi ska hem till henne och dricka lite vin, som jag har uppfattat det :) Det kommer bli kul hihi, Va ska ni göra då?

Tyvärr har jag inga bilder på mig, Sanna eller Dajana på denna data, IT SUCKS..

En gammal bild haha kanske 4årsen? hahah

Oooh it hurts

Hemma från skolan och har gjort nästan hundra gjort klart mitt CV, personliga brevet är helt klart hihi stolt jag blir! Sitter och äter sparris igen hehe, är faktiskt ensam hemma och det faktiskt skönt! Har lite ont i huvudet så de ska bli skönt och vila lite :)

Juuste, igår så bet min syster av sin tand lite granna och har ont när hon äter och dricker!! Vilken osis hon har, det var tack vare hennes tungpercing. Mamma och hon är iaf på väg mot tandläkarn nu för att laga det. Lycka till Sofie :D:D



Kanske det vänder nu?

Godmorgon allesammans :) Har ätit frukost och lekt med datan lite och snart ska jag röra mig mot "skolan", samma tid idag 09:00 till 12:00. Idag tror jag faktiskt att jag blir klar med mitt CV och det känns hur skönt som helst hihi.. Fick ett intressant samtal av pressbyrån så snälla håll tummarna för mig, man vet ju aldrig vad som kan komma iväg men har tyckte att jag var väldigt intressant! Han skulle höra av sig inom 2 veckor så vi får hoppas på att han gör det också och om han gör det då är det hur bra som helst, så jag håller tummarna hårt för mig själv!! Nää nu måste jag fixa det sista innan jag rör mig, kanske tittar in senare PUSS&KRAAM.

Thanks

Hihi tack Mathilda, kul att veta vad folk tycker :) Uppskattar det verkligen.

I know you don't know What life is really worth.


I'm like a bird I like to fly away

Ojoj hahah och jag som trodde att jag skulle vara duktigt på att blogga idag, men inte var jag det hehe.. Idag var min syster ledig från jobbet så tog vara på tiden och spenderade min dag med henne :) Vi kanske inte har gjort något speciellt men det var iaf skönt och bara få va med henne. Just nu sover dom båda två (mamma,sofie) och jag sitter vaken som alltid!! Imorgon blir det kurs igen, varje dag förutom helger. Känns ganska skönt faktiskt, vaknar tidigt och sen har man hela dagen på sig. Om jag ska vara ärlig så brukar jag vakna när min kurs har slutat :$ Kursen slutar 12.00 såå aa har alltid sovmorgon.. Men men nu är det ändring på det och det känns faktiskt skönt :)

Är inte tillräckligt trött än så ska chilla lite på datan och titta på tv samtidigt :)

Sparris är gott

Hemma nu :) Idag blev jag nästan klar med mitt CV och det känns hur bra som helst, tror att det blir klart imorgon. Då är det dags att åka runt och lämna in hihi.. Sitter här med sofie just nu och vi funderara på vad vill äta idag, vi är sugna på riktigt gott kött höhö, så vi ska kolla in några sidor där vi kanske kan hitta något intressant recept :).. Hahaha vet ni vad jag äter just nu? hahah sparris, vart så sugen på det så jag ställde mig och gjorde några stycken till mig och Sofie! Och vet ni vad det roliga är, hahah jag har aldrig ätit sparris inte ens smakat och jag vart sugen hahha, det är för den där jävla reklamen om sparrisarna och det ser så gott ut när han ställer sig och lagar dom två pratande sparrisarna hahaha.. Aaaa roligt ju :) Men nu ska jag kolla lite recept sen ska jag väl gå och handla :)

Om ni har några bra tips på mat så är jag väldigt nyfiken ;)..



Min goda söta lilla sparris..


Knockout

Godmorgon sömntutor, haha ska jag säga som nästan aldrig går upp så här tidigt haha. Sitter och äter mina rostade mackor med jordgubbs sylt och ett glas mjölk muums.. Snart ska jag röra mig mot kursen som börjar kl 09:00 och den håller i tre timmar så slutar kl 12:00. Efter kursen har jag ingen aning om vad jag ska göra, kanske gymma? Det beror på hur jag mår men annars skulle det kännas som en bra idé tycker jag :) Det var ju ett tag sen nu så nu är det dags o ta igen allt ätande!! Vad har ni för planer då?

 


It's sick maaan

Nää nu måste jag fan sova.. Måste få mig en bra sömn så jag orkar ta mig till dom där kurserna, nu får det vara nog!!! Inge mer huvud i toaletten.. Men nu ska jag bara lyckas somna också heheh det blir ett annat problem men men -.- Vi ses imorgon iaf, godnatt alla sööta läsare <3<3

When you say nothing at all

Woow vad tiden har flygit iväg hehe.. Känns ju som att jag åt middag nyss?? Men men, det blev aldrig så att jag målade naglarna jag sminkade mig i stället, kände för att ta lite kort idag och lyckades faktiskt få några bra bilder. Ni ser ju en bild på inlägget innan och det var från idag. Vet inte varför men jag fick bara lust :/.. Jag hade liksom en bild i huvudet hur jag ville att bilden skulle bli och jag lyckades ganska bra tycker jag, tycker inte ni? La till hatten för att det skulle bli lite tuffare och det tycker jag att det blev! Tänkte lägga in några bilder som jag tyckte om iaf hihi, ni får gärna säga vad ni tycker :)



Dom är ganska lika men ändå olika, tycker jag iaf hihi..


Im so in love with you

Everytime our eyes meet this feeling inside me is almost more than I can take. Baby when you touch me I can feel how much you love and it just blows me away. Ive never been this close to anyone or anything, I can hear your thoughts I can see your dreams

I dont know how you do what you do im so in love with you. It just keeps gettin better I wanna spend the rest of my life with you by my side forever and ever, every lil thing that you do baby im amazed by you

The smell of your skin, the taste of your kiss, the way you whisper in the dark, your hair all around me baby you surround me and touch every place in my heart oh it feels like the first time everytime I wanna spend the whole nite in your eyes

Photographs


I'm so happy for you

Mamma har börjat med maten och jag har plattat håret. Pratar just nu med Agnes hihi, vi måste ju uppdatera varandra lite ;).. Hon har äntligen fått jobb, det är inte hel tid än så länge men det är en början och jag är så glad för hennes skull! Nu är det bara lilla jag kvar men nu fan ska någonting hända :D:D:D... GRATTIS AGNES ÄLSKLING <3<3<3


jag och agnes på kryssing för lite mer än ett år sen hihi..


Is my head still on?

Ligger i soffan och latar mig, är fortfarande sjuk och känner mig inte bättre! Det blev ingen kurs idag heller tyvärr. Tror att jag snart ska måla naglarna lite, det var ett tag sen jag gjorde det nu hehe.. Vet inte vilken färg det blir idag det får vi se :)

Imorgon MÅSTE jag gå på kursen och sedan åka runt och lämna in Cv lite här och där :).. Har pratat lite med folk och så, vi får hoppas att allt löser sig fort som fan. Vill komma igång nu innan sommaren hallåååå! Ajaaa om ni har lite tips så är jag alltid öppen och det skulle vara hur underbart som helt, ni skulle rädda mig hihi :)..

Fredags på Paddys

 


It sucks to be sick

Wiiiiiiie vad jag suger på blogga dom här dagarna, hehe ni får ursäkta mig ska bli bättre. Sofie har nopprat mina ögonbryn och jag vart jätte nöjd, dom såg hemska ut så det var dags att rensa. Från och med nu ska jag försöka vara duktigt och behålla formen och försöka rensa själv, kanske är dags nu?! Tänkte ta en liten fika med syster innan jag rör mig mot sängen, så jag kanske somnar tidigare inatt??... Iaf imorgon måste jag till min morgon kurs även fast jag inte mår så bra men men man måste ta sig i kragen. Nu ska jag göra myysmyss ses snart ;)..


Alla <3 dag

Godageens allesammans :) Hur var er alla hjärtans dag då, hade ni det mysigt? Det hoppas jag ;).. Jag gjorde ingenting speciellt med min baby, vi valde att bara gå ut och äta en sedan hem och mya förfullt. Vi tyckte det var är en bättre idé + att jag inte mådde så bra, vi får inte glömma att han sov kvar här hihi underbart att sova med sin älskling! Fick tre jätte fina STORA röda rosor och en jätte sööt nalle böön med choklad hihihi, Älskar dig jätte mycket älskling <3.. Jag hoppas ni hade en underbar dag som jag hade..


Don't mess this up

Blev inget bloggande idag och kommer inte bli nu heller.. Nuu ska jag sova, har ett möte och en lite kurs imorgonbitti! Ussch måste upp kl 07:00 aaaajdåå nu måste jag verkligen sova.. Uppdaterar när jag kommer hem efter 12:00 hihih, och så får vi se hur min alla hjärtans dag blir PYSSS&KREEEEM alla söööta :)




Hehe Frida och jag när vi inte kunde sova så lekte vi med kameran lite, snyggt!

Setello

Nääämen hallåå, sitter hemma hos Frida men ska snart röra mig hemmåt :) Nu har jag sovit här hela helgen och känner att det är dags att åka hem hihi.. Vad som händer hemma vet jag inte, vi får se :).. Men men nu måste jag skynda mig, bloggar mer hemma och slänger in bilder från helgen. Pussipuss seees snart

Gördis och Greta ute på äventyr tillsammans med Sören och Dragan


Lördagsmyys

Shooooooo, frida hälsar till er alla.. Förlåt att jag inte har uppdaterat er idag men hehe hade en liten fyllesjuka öööhmm. Just nu mår vi bra och dricker ett glas vin, muumsigt! Igår började vi kvällen hemma hos mig med goda drinkar och sedan drog vi vidare till Paddys i Sollentuna, där satt Ibbe, Elias, Linda och Tim så vi satt där tills dom stängde sen tog vi en liten runda, sen bar vi oss hem till Frida och sooov så sött "NOT" tack vare fyllan :).. Ikväll vet vi inte vad som hände men vi chillar och små smuttar lite vin under tiden, man vet ju aldrig vad som kan dyka upp :).. Kanske tittar in senare och slänger in några bilder, vi får se ha en treeeevligt lördag ;)..

Älskar att laga mat...

 

Nu är jag hur mätt som helst.. Idag blev det hemma gjordkyckling med vitlöksmarinering och det var super gott, till det hade vi pommes frites och hemma gjord aioli! Känner att min matlagning bara blir bättre och bättre, nu vet jag vem som kommer laga mat hemma när jag gifter mig haha ;) Juuuste får inte glömma att vi la till champinjoer med kyckling som ni kanske ser, och det var hur gott som helst MEN se till att det inte kommer för mkt marinering på dom för man vill ju fortfarande ha kvar smaken ha svamp! Min hemma gjorda aioli består av Majonäs och det ska helst inte vara något fint märke hellre ett B märke, och till det pressar jag vitlök (så mkt som du vill) och jag lägger mkt eftersom jag ÄLSKAR vitlök, sen så lägger jag i lite Sambal olek fast inte mycket för då blir det för starkt.. Där fick ni tips hihi och hoppas jag var till någon nytta :)

 


Nu ska Sofie göra mig i ordning inför kvällen med Frida hihih, fyfaaaan vilka goda drinkar vi ska göra. Vi ses seeen söötnosaar ;)

 




Chillin with ma homie

Nu har jag planer för kvällen, inga stora planer mest chill! Frida kommer hit runt 8 och då ska vi ha en liten myskväll med goda drinkar och lite vin. Vi ska handla bär och sånt så vi kan göra fruktiga drinkar och hoppas dom blir så goda som vi har tänkt oss :).. Sen så ska två olika gäng ut och dom har frågat om jag vill haka på men som det ser ut just nu så kommer vi nog inte gå ut, men man vet ju aldrig vad vi kanske vill göra sen :).. Hihi men snart ska jag gå och handla och laga lite mat, tittar in senare alla söta läsare :D <3<3


Take it anywhere you want it


Jobbcoach

Hemma, hungrig och trött men fick nya kompisar hihi.. Mötet varade i 3 timmar fast vi fick en rast som var i 20 min. Vad vi fick lära oss idag är hur man presenterar sig själv genom papper, alltså ett CV. Fick lära mig mycket faktiskt och våran "lärare" var grymt roligt haha.. Vi kommer ses på måndag igen, fast då har mötet med våran egna jobbcoach! Iaf tror det här kommer göra mycket nytta och hoppas verkligen att jag kommer komma igång med jobbandet nu, så snälla önska mig lycka till med allt det här :)..


En kallmorgon.

Godmorgon allesammans, här är man pigg (NOT).. Sitter och äter min macka och dricker äppeljucie mums. Ska snart piffa till mig lite och sedan röra mig mot mötet, tror ni jag kommer kunna hålla mig vaken? Äcsh då det måste jag! Man har ju inget annat val :)

Jävla snöstorm försvinn.. Det skulle hålla i sig hörde jag och det gör mig inte alls glad! Vill att våren ska komma, vill höra fåglarna kvittra. Aajaa när jag kommer komma fram kommer jag väl vara en snögubbe, kuul!


Godnatt alla söta

Nee nu ska jag krypa ner under täcket och försöka sova, nu är man allt sömnig. Jag tittar imorgonbitti om jag hinner eller orkar, annars får det väl bli lite senare :) Godnatt alla söta, puss och kraam.

Did it on'em


Nämn något som gjorde dig glad igår: att min älskling bjöd mig på bio och middag och presenten hihi

Vad gjorde du kl 08 imorse: låg och sov med min pojkis

Vad gjorde du för 15 min sedan: samma sak som nu

Det sista du sa högt: vene haha

Det senaste någon sa till dig: hejdå, jag älskar dig ( hihi min Ibbis sa de)

Vad har du druckit idag: För det mesta vatten

Vad var det senaste du åt: inte så bra för tänderna men godis ^^

Vad var det senaste du köpte: godis, chips och läsk

Vad är det för färg på din ytterdörr: trä

Vad är det för väder hos dig nu: snöstorm, jäävla f*tta..

Godaste glassmaken: älskar cornetto jordgubb

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: japp det för jag.

Sover du tungt: typ alltid hehe

Drömmer du mardrömmar: senast inatt men hade ibbisen som höll om mig

Trivs du med ditt jobb: just nu gör jag ingenting :(..

Favoritklädsel: mjukisar med en stooooor t-shirt

Favoritlåt just nu: har ingen favorit låt juust nu..

Vad ser du om du tittar till höger: massa kuddar

Vad gör dig glad just nu: vad som skulle sitta fint är en grooov shoppingrunda

Vad ska du göra härnäst: sova typ

Höger eller vänsterhänt: högerhänt

Humör just nu: ganska så glad

Favoritgodis: kokosprickar och cola nappar

Kläder just nu: gråa mjukisar och en vit t-shirt

Sommarplaner: försöka njuta av den svenska sommarna (om det är varmt)

Hur många kuddar sover du med: 2-3 st hehe

Spelar du något instrument: ingenting just nu

Morgon eller nattmänniska: typ nattmänniska

Vad är viktigast för dig: nära och kära

Är du kittlig: wohoo.. lite dååå

Snarkar du: iblaand

Stjärntecken: OXE

Äckligaste insekten: Hmm, spindlar om jag måste välja

Längtar du mest efter just nu: SOMMAREN...


Girlicious - Maniac

Jag diggar faktiskt den här låten..



I Ain't Thru

Ojojoj imorgon måste jag upp tidigt, kanske dags att sova? Vi får se känner mig faktiskt trött men som alltid blir man väl pigg så fort man lägger ner huvudet. Imorgon har jag möte med arbetsförmedlingen ska på en CVkurs så det är ju ganska bra, det är bara att den kommer hålla på i 2 timmar och hur många gånger tror ni att jag kommer nicka till? Jo många gånger hehe (länge sen man var i skolan).. Sen måste jag förbi Sigtuna komun och fixa lite mer papper och sen är min dag fri :) Va ska jag göra då? Gymma kanske, vi får se vad som dyker upp :)..

Fan vad ont jag har!!! Jag fick helt plötsligt ont i min tand, en ilning ni vet! Så fort jag äter eller dricker så känner jag hur det smärtar men det är tur att det bara är en tand. Kanske det är tandfyllingen (heter det så?) som har försvunnit lite men faan va det gör ont.. MURRA!



Tack för allt underbara Habi <3

Wiiiie vi hade det jätte musigt igår och idag måste jag påpeka hihi.. Filmen var grymt kul haha vi satt och skratta igemon hela filmen eller nästan det fanns ju lite fina scener också! Vi åt jätte god mat måste jag säga och som vanligt vill Ibbe älskling alltid ha min mat även fast han tror att hans mat är godare när jag till och med säger nej, och va händer haha han vill ha min mat! Vi hade det jätte mysigt så att han till och med följde med hem hihi busiga vi är.. Och nu sitter jag här och han åkte för lite mer än en timme sen :) VI FÅR INTE GLÖMMA att han köpte en jätte fin vit topp från Salt hihi, tack älskling du är bäst<3 ÄLSKAR DIG...

 

Gottgott till bio + lite godis.

Tycker den här bilden är lite gullig haha MEN våra näsor är inte normala haha..


Tangled

Tjabbaaa det vart lite senare än vad vi har sagt! Vi bestämde oss att träffas runt 18-19 så ska jag ska ta bussen som går 17:48 och då är jag i Sollentuna 18:24 :).. Hihi vad mysigt det här kommer bli!! Är typ helt klar måste bara komma på vad jag ska ha på mig. Idag valde jag bara en vanligsminkning, hela basen och sedan bara mascara orkade inte med massa ögonsskugga eller eyeliner, kanske lägger till lite läppar istället vem vet :).. Men men nu ska jag bara kolla vad som finns i garderoben PUSSIPUSS.


Unfoolish

Tjatjaa snart är min papi här, vi ska åka iväg och fixa lite grejer. Efter det tänkte åka en snabbis och fixa mig lite innan jag träffa Ibbe och så ser min dag ut :) Har föröskt blogga genom hans mobil men vet inte vad det är för fel för jag kommer aldrig längre än rubriken och kan typ aldrig ladda upp en bild :/ Gissa om det är irriterande!!! Aja ska försöka göra mitt bästa idag med hihi :)

You make my heart go dingalingaling

Åååh imorgon ska jag träffa min älskling, vi ska till stan hihi! Det kommer bli att vi äter och sedan går på bio, vi vet redan vilken film vi vill se och vi har hört bra om den så, det kommer bli filmen Trassel :D.. Så som man har sett trailern så verkar den skit rolig haha. Vi kommer ha en jätte muuusigt dag imorgon, dock har jag lite saker att fixa på dagen men älskling är endå i skolan då så jag kommer vara klar tills han slutar. Wiie längtar tills jag får pusslimussla med mig habi <3


Med dig har man alltid kul :)

Hallåjaa nu är jag hemma eller har varit hemma ett tag nu :$ fastnade vid tv, det var filmen Juno på tv hihi! Känner att jag har lite huvudvärk, jag tror att jag har druckit för lite vatten idag ajabaja.. Just nu tittar jag på Criminal minds och tror väl att jag kanske kommer sova snar, känner att jag är en liten tröttis så får se. Juste tänkte bara säga att jag har haft det jätte mysigt hemma hos Frida, mycket skratt kan jag säga haha! Wiie vad jag älskar Frida, ska sätta in lite bilder från igår och idag :)

Nellie snodde vårt godis..

Hon vart inte glad när vi tog tillbaks det :O..

Men det sket vi i, vi vart ju glada av att få det tillbaks ;)

Iskall sockerdricka är ju alltid gott :)

Och sen låg jag och Nellie degade i soffan.. (idag)

 


At fido

Helluu säger Frida.. Vi sitter i hennes lilla soffa i hennes rum, vi tänkte kolla på film nu igen hihi.. Vi lyckades bara se på en film igår sen råkade hehe jag somna :$.. Men men tittar in senare och då får nu se några smaskiga bilder också :) PUSS


It's to late

Wooow vad mycket papper jag har fått idag och skrivit under haha.. Fixat massa grejer idag och lämna in ett CV på pressbyrån och han lät intresserad så vi får hålla tummarna. Just nu är jag hemma och har ätit o dushcat så nu är det dags att träffa Frida, vi ska ha en film kväll och troligen så sover jag där! Hon har ladddat ner filmer och så vi ska bara köpa lite gott gott, sen är det bara att lägga sig till rätta och börja tjocka sig :D..

jag delar med mig denna bild på mig och mina nya heta brillor hihihi


Bruno´s

Goddagens :) Sitter och äter en liten snabb frukost här, måste hinna med 18 över bussen ner mot stationen.. Ska vara på ett ställe kl 13:00 och sedan ska jag lämna in två cv vid stationen och så får vi inte glömma ska sola med syster också hihi. Hon vart faktiskt sugen på sola så det var hon som bestämde haha inte jag (a).. Men nu måste jag skynda mig Puss och Kram

Jag är faktiskt duktig på laga mat :)

Ojojoj vad tiden flög iväg är klockan redan så mycket hehe.. Sitter i soffan medans alla sover, som vanligt! Men börjar känna mig ganska sömnig så får se om jag lyckas somna bättre inatt än igår.. Fyfaan vilken jobbig natt, somnade kl 07:30 nångång och gissa hur många gånger jag vred och vände mig, aa kan inte ens räkna!!


Idag lagade jag maten här hemma och det vart riktigt gott! Idag blev det klyftpotatis i ugnen som jag la lite olja, grillkrydda och pressade lite vitlök på RIKTIGT GOTT, sen så hade vi fläskfilé hemma men ingen marinering så jag mixade ihop lite grejer själv och i den blev det, olja, pressade massa vitlök (du väljer själv vilken mängd), chilipulver, cayenne och lite grill krydda och det vart hur gott som helst!! Älskar att testa mig själv när det gäller mat hihi och det lyckas alltid blir gott :D OJ vi får ju inte glömma salladen jag hade till och där hade jag tomat, gurka, sallad, olja och italiensk salladskrydda (dock hade Sofie sin egen sallad) hohooo vad god maten var idag :D.. Tog lite bidler faktiskt.

Haha ni får en bild på mig på köpet, medans maten fixades i ordning.



I'm so grateful

Nu vill jag bara rota bland alla foton och bara sitta och glo och tänka tillbaks till dom underbara tiderna man hade. Fyfaan vilkan minnen man har, är så tacksam för min barndom det kunde inte blivit bättre! Tack alla underbara som funnits genom åren och gjort mitt liv så underbart, älskar er och ni vet vilka ni är.. Vill sitta och titta på alla filmer på oss när vi var små och sprang runt och lekte. Fan imorgon ska jag försöka rota fram lite minnen hihi.. Åååh jag blir så glad, tack igen alla underbara<3



Snart 19 år tillsammans<3

Hahahaha blev taggad på facebook av min älskade vän Frida.. Titta vad söta vi var när vi var små, ni håller väl med?:D:D Jaaa jag kan erkänna att jag kanske såg ut som en pojke :$ men jag var iaf söt ovasett hihi..


Jag till vänster och Frida på höger sida hihi..

Älskar dig mormor


Complicated

 

 

 

 


Funhouse

Helloo.. Gör ingenting just nu, lyssnar på musik och leker runt på internet lite. Vet inte vad som händer idag iaf, hoppas nått dyker upp hihi.. Pratade nyss med min papi och han visade mig ett hus som han och hans flickvän ska kolla på, jätte fin faktiskt :) Det blir här i Märsta iaf, tror det var i Steninge :) Vi bestämde också att vi ska bowla snart ;) Då blir det jag, pappa, Sofie och Cilla hihih och jag och pappa får inte vara i samma lag eftersom vi är dom "bättre" haha aajaaa ja ska iaf krossa min pappa haha ;)

Jag kom på att jag kanske kan dra och gymma, eller? Haha vi får se, jag blir så bekväm ibland hihi.. Väntar nog ett tag till och om inget dyker upp så rör jag mig mot Sollentuna och gymmar :)


Filippa Patricia Joy Engström, käärlek.


Solsidan

Hahaha fan vilken bra serie jag döööör hahahah.. Det jag och min älskling gjorde idag var att ladda ner alla tio avsnitt som har varit på tv. Medans den laddades ner så hoppade vi in i duschen tag och bara kopplade av och masserade varandra hihi jätte muusiiigt :D Sen när vi kom ut var den klar och då började vi kolla och så beställde vi hem pizzaaa (inte så gott, mår illa fortfarande) och la oss ner i soffan och kollade på alla 10 avsitt och fyfaan asså vilken seriee. Samtidigt som jag bli irriterad hela tiden så är den sjukt rolig!! Till er som inte har sett, KOLLA den är as grym hihihi.. Vill seee meeer hahahah....


Tuung




Onsdagen på Entourage

 


Roman's revenge

Hejsan, vart visst lite dåligt på att blogga ändå hehe.. Just nu sitter jag hemma och bara tar de lugnt, verkar bli en sån dag idag :) Va med min habi för ett tag sen men han åkte hem. Igår så åkte jag och träffa Ibbe och så hamnade vi på Paddys med han och hans grabbar, hade faktiskt riktigt kul! Vi började på botten våningen men sen senare trappade vi upp ett steg och där fortsatte kvällen där :D.. Det var jag, Ibbe, Erik, Soufian, Hagop, Adrien och sen några till :) Tyvärr så stänger dom ju kl 01:00 så där "slutade" kvällen, jag och Ibbe älskling hem till mig och åkte förbi statiol och åt och sedan så deckade vi båda två i sängen runt 04:00 heheh vart ganska sent ändå :)... Vad har ni gjort då och hoppas ni har en trevlig ikväll :D:D

Tyvärr så fick jag inte med mig kamera så har inga bilder :(..

Varför känns det som att något är fel?

shooohoooj:)

Har ätit lite nu och tänkte hoppa in i duschen. Vet inte riktigt än vad som händer idag men vi får se! Utgång, chilla eller vadå? vi får se :).. Råkade sova lite för länge idag :O inte bra... Måste bli bättre på det men iaf jag hoppar in i duschen nu och blir bättre på att skriva när jag kommer tillbaks Pusss&Kraaam.

På entourage i Onsdags hihi :D


Entourage

Woooooow.. orkar inte skriva idag, skriver imorgon när jag är piggare och så hihi! Tänkte bara titta in och säga att jag hade en gryyyym kväll iaf hahah :D kastar in en bild från Entourage eftersom det var dit vi gick :D Ses imoorgon pusssipusss.


Dancin' around the truth

Nu är jag hemma igen, fick lite färg hihi :D.. Tänkte ringa agnes snart och så ska jag börja fixa mig, tänkte jag. Ibbe ville att jag skulle komma till Sollentuna innan och äta med han, Ahmed och ahmeds tjejkompis så varför inte liksom? Filippa jobbar till stängning, Irma ska träna innan och Agnes är på några jobb intervjuer :) Så lär väl mötas upp i stan hihi börjar bli riktigt taggad, ska kolla igenom kläder för jag vettefan vad jag ska ha på mig PANIK!!! Iaf ska börja piffa till mig lite..

Bjuder på en gammal bild på mig, Filippa och Agnes haha




P.S är fett irriterad att man inte kan lägga in musik längre :@.......

Hold yuh

Tänkte tralla ner till Bruno's och sola lite hehe.. Vill ju vara lite brun och fin, det förstår ni väl? :).. Hoppas det är lite varmare idag så slipper man kanske vinterjacka för en stund iaf? Tittar in senare Pusspusss :)

Så mycket bättre

Tjenare (: .. Sitter och äter lite lunch och pratar med min syster just nu på skype.. Dom har bokat biljetter nu och nu är det bestämt att dom kommer dagen innan min 20årsdag, så dom kommer den 2 Maaaaj wohoo :D Fyfan vad vi ska fira.. Saknar er såå!

Ikväll ska jag ut hihi, ska nog möta upp alla i stan. Det kommer bli Irma, Agnes, Filippa och jag änså länge vad jag vet iaf! Vi ska dansa arslet av oss hihi men vi vet inte riktigt vart vi ska än så ska fortsätta kolla runt lite Puss&Kraam :)


Happy ending

Nu tänkte lilla jag sova, har pratat lite med Irma på msn och vi ska ut imorgon WOHOO :D.. Men iaf nu ska jag sova, Godnatt alla läsare <3

Vadå kl är mkt, kan sminka mig endå ;)..

Har ätit, har tränat, har duschat och nu ligger jag här i soffan med datan i famnen.. Känner att mina ögon börjar bli trötta, lite sandiga känns det som get it?! Tog nyss lite fina bilder på mig själv, behövde inte ens sminka mig själv datan gjorde det så fint så åt mig hihihi, snygging jag e abooooooooooooooow... Ja ni kanske märker att jag har tråkigt hehe, kan inte direkt lyssna på musik för mamma sover och snart gör Sofie det också! Får se om jag har något o skriva annars får det bli imorgon :) njuuuuuta av dom fina bilderna....



Don't Fight The Feeling

Nu har jag ätit och tänkte hoppa in i duschen, solade ju idag en snabbis så vill inte lukta solarium hehe.. Tittar in senare KISSES!


Vilken lättnad

Home home home..  Det blev så att jag sov över där igår, kändes bättre och jag vart så trött helt plötsligt! Träffade en gammal kompis och pratade ut och löste lite grejer, kändes att det behövds.. Så tillslut satt jag där och med en varsin pizza med Sanna och Dajje och bara snacka igenom allt gammalt groll och nya saker som har hänt, känns som en tung sten har lyft bort från min axel!!!!! Så aa klockan vart mycket så jag sov kvar där och Dajje också.. Åkte därifrån runt halv två och mötte upp mamma i Sollentuna centrum och Dajje följde med så vi kollade runt lite i butiker och sen satt vi och åt på lilla rött MUMS.. Sen drog vi hem och nu är jag här och ska jag göra lite god sallad till mig själv hihihi tittar in lite senare <3<3

RSS 2.0