Min ängel

Nu är det bara 32 dagar kvar tills jag äntligen får hålla om dig, känna din doft, pussa på dig, ha dig sovandes brevid mig, leka med dig, skratta med dig, lära dig allt jag kan mitt lilla hjärta! Och ÄNTLIGEN får vi fira din födelsedag för första gången här med oss, jag ska ge dig så mycket jag kan älskade gullegris.. Moster Caroline älskar dig obeskrivligt mycket <3

 

 

 


Mia Marie Sofie Carlsson <3 Caroline Cristine Carlsson

Har haft en jätte mysig sjukdag med min syster idag! Vi gick och åt lunch, kom hem o tog de lugnt, sminkade oss lite och tog kort, så får vi inte glömma att båda sitter och nördar sig med spel på min telefon hahah.. Är troligen ledig imorgon också men hoppas jag mår bättre :):)..  Vad har ni för planer inför helgen ;)



My outfit for the day




-


Ooh boy

HEJ BLOGG JÄVEL! haha nee skojjar lite bara.. Ligger i soffan med Sofie och funderar på om vi ska piffa till oss lite och ta kort höhö, gillar ni det? Se lite bilder med snygga sminkningar huh? ;) Yeah I know you love it.. Är inte hundra på om jag ska duscha eller inte eftersom jag vill fixa håret och då går det ju bättre när de inte är nytvättat!

Nee nu kom OC tillbaks, tittar in snart igen hihihi <3


Lunch med syster




Vi alla tänker på dig <3

Hej igen! Känner mig inte så bra idag, har tyvärr spytt! Har ringt jobbet och sjukänmält mig men erbjöd mig att komma in om det skulle bli kaos, så självklart åker jag dit om det så behövs. Har redan fixat mig och e typ klar så vad ska man göra nu? Jo, Sofie är ju också sjuk så vi tänkte bara gå ut en stund och äta någonstans och se om det kanske hjälper med lite luft. Så så ser min dag ut än så länge :) Hoppas ni mår bättre än oss <3

Honey<3 Älskar dig


I can't wait to get next to you, I just can't leave you alone

Godagens :) Vaknade inte så tidigt som jag trodde men fick sova ut lite iaf! Både Sofie och jag är vakna nu och tänkte äta lite "frukost" eller vad man ska kalla det! Fan fint väder det är idag.. Det jobbiga är att jag inte kommer hinna njuta av det underbara vädret. Men hoppas de kommer andra dagar :) Ska börja förbereda mig lite, ses sen/snart PussoKram =)

Sleep tight

Ska sova nu tänkte jag, håller typ på o somna sittandes! Ska nog vakna ganska tidigt imorgon även fast jag har sovmorgon, känns bättre så då kan man ju hitta på lite saker och inte behöva stressa :) Men vi får se man vet ju aldrig.. Godnatt fisgurkor :)



Still digging it


Grattis min underbaraste Ibrahim Lamari

Godkväll bloggen. Idag har jag inte velat blogga för idag är det min älskling födelsedag! Idag fyller han 20år och han gick på systemet och handlade lite hihih, va så kul och se han bara gå in där som ingenting :D.. Vi gjorde inget speciellt idag, vi valde att fira med mys hemma bara! Festen kanske kommer helgen ;) Vi gick ut och åt, kom hem myste, åkte till systemet, kom hem och drack lite men nu sitter jag här ensam:( Kan ju inte sno han hela dagen från grabbarna höhö, så dom kom hit med bilen och hämtade honom och nu ska han firas lite smått :)

Jag själv är typ dödstrött men det är säkert för att jag druckit 3 cider så istället för att bli hype blir jag trött! Imorgon jobbar jag 14:30 - 22:15 så det blir stängning. OM JAG INTE FÅR SKJUTS så måste jag fan vänta en timme för att bussen ska komma... Efter kl 20:00 lr 21:00 så går den bara en gång i timmen och de suger baffe! Men håll tummarna att jag kan få skjuts till stationen ELLER hela vägen hem hihi :D.. Vad har ni gjort idag?

GRATTIS ÄLSKADE ÄLSKLING, HOPPAS DU HAR/FÅR EN UNDERBARDAG<3

ÄLSKAR DIG SÅ.. MIN HABI <3


The world is calling

Neejj nu måste ja skynda mig :) Har precis ätit jätte god sallad och kommer nog inte behöva äta förens jag kommer hem! Kommer nog vara hemma 21.00 och då ska jag försöka titta in igen hihi :) Puss och kram sötnosar.


Mamma 50år <3


One more love

Bad update I know, har jobbat massa och sedan hittat på massa saker så det har inte gått så bra vettni. Har inte fått igång jävla skit grejen för att kunna blogga från telefon!! NÅGON SOM KAN HJÄLPA MIG????.. Aja hihi idag jobbar jag 14-20 hehe ganska litet pass men de blir bra det :)

Först i Fredags var jag på Olearys med familjen och vänner för att fira mamis födelsedag, vi hade skit kul och det var skit mkt folk, man träffade på folk som man inte träffat på länge som Kavoss och det var faktiskt kul och se honom :) Och en annan gammal jobba kompis hihih alltid lika kul! Fredagen slutade med att vi tog en taxi hem till Märsta och älsklingen habi följde med hihi..

Min lördag trodde jag att jag skulle dega hela dagen pga att jag skulle vara bakis höhö men nej åkte in till stan och mötte upp Filippa för att äta ute och sedan gå på bio, jätte skönt att bara chilla fast hahah man vart ganska taggad på att dra ut när man såg alla helt glada och lite lulliga, då ville man själv vara med hahah. Men blev inte så båda skulle jobba dagen efter så det var bättre o inte gå ut :)

Söndagen vart bara jobb med bra OB höhöh.. Nää vänta nu, Sofie och tjejerna skulle gå ut och jag hade tänkt följa med men jobbade så sent så skulle inte hinna, så min underbara mamma gjorde jätte god middag till henne och mig så vi hade söndagsmys jag och mamma :D:D Tända ljus och allting höhö mysiga mamma :)

Måndags jobbade jag till 15:00, efter det hoppade jag på tåget för att möta upp Sofie för att åka till Sollentuna. Vi gick och åt tillsammans och hade det jätte mysigt för oss själva, sedan gick vi och handlade massa smink från Make up store och lite andra grejer i andra butiker :) efter vi var klara efter ett bra tag där så valde vi att gå handla på Ica för att hitta något gott och äta sen när vi kom hem :) Så min måndag var jätte mysig med min älskade syster!

NU är det tisdag och jag ska jobba igen haha, tiden vet ni ju redan :) Sen efter vet jag inte ska nog bara ta det lungt! Så ser min tisdag ut :)

Försent

Nä inte hinner jag blogga igen.. Ska jobba 06.30 till 15.00 så hinner antligen titta in där efter om jag inte har planer hihi :) Sorry alla läsare men måste sova KISSES.

Godnatt -.-

TRÖTT?? JAAA... Min helg har varit jätte rolig hihi är hundra% nöjd! Är bara dödstrött just nu och tänker sova. Berättar mer om mina dagar imorgon när jag vaknar, PUSSSSSS




Godnatt folket


When love takes over

Trött tjej här.. Har precis blivit klar med färgning och jag är lite halv nöjd, hade velat ha en aning mörkare! Men nu är utväxten iaf bättre, får köpa en ny hårfärg nån annan dag. Känner att jag måste sova snart, har lite sovmorgon börjar kl: 09.00, så jag får iaf sova till 7 och det är en lättnad! Sen måste jag också ha energi eftersom vi ska fira mamma DEN HÄR HELGEN istället, lönen har kommit oså, så det passar ju bättre nu :) Som det ser ut så vill mamma gå till Olearys i Sollentuna och jag har alltid kul där så jag är nöjd. Dessutom har ju dom öppet till 03.00 varje helg så nu stänger dom inte kl 01.00, man slipper stressa sig dit nu iaf höhö.. Vilka som kommer vad jag vet är Jag, Sofie, Jenny, Filippa, Katti, Ibbe och sen är det några andra som är lite osäkra men hoppas de kommer fler :D.. Va ska ni göra i helgen då gullisar ? :)



2011-03-24

Nu har vi handlat och ska börja med maten. Sofie sitter nog på bussen mot Märsta station och snart hemma. Sitter och smyg äter lite Crossiant med choklad i hihi, busig jag e!! Sen efter maten ska ja se på BB och sedan färga håret lite mörkare. Utväxten börjar fan komma fram nu så de ser lite konstigt ut haha.. Nää nu ska ja visa lite bilder från igår på bowlingen hihihi och sedan laga mat med mami så pusshejsisvejs!







I Am Blessed

Hej anonym :) Du undrar om jag är hel svensk?

Och det är jag faktiskt :) Jag hoppas du tycker att inte ser helsvensk ut (a) hahaha.. Du kanske undrar eftersom min syster bor i Grekland? Jag själv tycker inte om att säga halv syskon eller plast, det är inte min grej! Jag och Sofie har samma pappa men inte Therese (hon som bor i Grekland) hon har en grekiskpappa.. Så du kanske har fått det där ifrån hehe :) MEN HOPPAS PÅ att du tycker att jag inte ser helsvensk ut hihih..

Folk kom gärna med massa frågor, det kommer bli kul och svara på :D

Keep it goin' louder

HEMMA, slutade visst tidigare än vad jag trodde. Slutade 17.30 så kom hem för kanske 20min sen :) Mamma har varit och handlat så jag tittar in i köket och ser att hon har handlat älskade hallon HOHO va gott! Vet inte om jag ska gå handla snart för att göra något o äta, känner att magen skriker efter mat. Vi har det mesta hemma men något mer måste handlas ;)

Sunshine

Godmorgon :) jobbar idag också och måste snart när som helst röra mig mot bussen :) Idag får ni se en snabb titt påmin outfit och jag hoppas att ni gillar den ;).. Kan iaf säga att igår hade vi skit kul på bowlingen och att ni kommer få se bilder sen höhö. Måste bara säga hehe igår när vi kom hem från bowlingen hehe så somnade jag nästan direkt i soffan :$ vet inte varför men var skit trött :) Idag kommer jag nog hem till 19:00 tror jag slutar 18:00 så pusssheej så länge :)


Bowling på G

Sitter i köket och väntar på att pappa och Cilla ska hämta upp mig med bilen, vi ska förbi arlanda och hämta Sofie också! Sedan rör vi oss mot Olearys i Kista för att bowla höhö.. Jag och pappa får tyvärr inte vara i samma lag för vi är så grymma ;) Så vi ska dela upp oss i lag :D Tror faktiskt vi ska svänga förbi Mc dono höhöh alltid gott ;) Aja är fixad och klar och måste när som helst gå ut så jag säger hejdå nu och jag tittar in senare med lite bilder PUSSS.


Hemma - Trött, hungirg och huvudvärk


Ännu en tidig morgon

Godmorgon :) Är lite stressad min buss går 05:47 så har lite bråttom. Måste fixa det sista sen röra mig mot jobbet. Kommer hem till 17.00 och då ska jag piffa till mig lite, ska faktiskt träffa min pappa, hans tjej Cilla och Sofie vi ska åka och bowla idag och kanske äta hihihi.. Aja kolla nog in senare PUSSS

Ett möte med John Blund

Nu tänkte jag sova, BB har slutat så känner att det är dags hehe.. Börjar ju 06:30 imorgon så måste upp runt 05:00 om inte tidigare! Så jag tror inte att jag tittar in imorgonbitti för jag kommer nog vara döds trött. Som jag känner mig själv så kommer jag försöka snooza så länge jag kan (a). Så nu säger en trött Caroline godnatt till alla gulliga läsare som tittar in, GODNATT O SOV GOTT!

Sysselsättning

SENASTE:
Dryck: Passions juice
Telefonsamtalet: Mamsen min
SMS: Mamsi igen hihi
Sång du lyssnade på: Bruno Mars - Grenade
Gången du grät: Öhmm ingen aning

HAR DU NÅGONSIN:
Varit otrogen mot någon: INTE DÅ..
Förlorat någon speciell person: deffiner förlorat?
Varit deprimerad: Japp
Varit så trött att du somnat sittandes: ojojoj haha de är väl riktigt carro style

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: Lila
färg 2:
Svart
färg 3:
Beige


I ÅR HAR DU:
Fått ditt hjärta krossat: Nejdå är så lycklig så :)
Skrattat så att du har börjat gråta: Ja det är ju lätt hänt
Träffat någon som förändrat ditt liv: I år?? Kunde de inte vara förra året hehe
Fått reda på att någon har pratat om dig: Inte vad jag kommer på
Kysst en kompis: NEJ..

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Är typ aldrig inne på msn
Hur många barn vill du ha: 5 barn höhö
Har du några husdjur: Neejj
Vill du ändra ditt namn: Ääsh varför då?
Vad gjorde du igår runt midnatt: Låg och myste med min kärlek Ibrahim
Någonting som du längtar till: THERESE OCH ANTONIO, får inte glömma sommaren..
Vad lyssnar du på just nu: TV:N
Vad är ditt namn: Cristine
Singel/upptagen: UPPTAGEN

Stjärntecken: Stark OXE
Kille eller tjej: Huh??
Grundskola: Trollholmen skolan
Gymnasie: St: Eriksgymnasium
Hårfärg: Brunett
Längd: 162 typ
Piercings: Öronen, naveln som jag har varit dålig på använda senaste tiden :$
Tatueringar: Nej, men vill ha så ska göra när jag känner mig helt säker på vad jag vill ha.
Höger eller vänster: högerhänt? eller vadå?

JUST NU:
Äter du: Ingenting just nu men snart :)
Är du på väg att: ÄTA
Väntar du på: MAT

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn:
Ja såklart men ingen stress
Vill du gifta dig: Absolut
Karriär i åtanke; Jag har faktiskt ingen aning :/..

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon:
Båda
Kramar eller pussar: Pussar men kramar går också alltid försig
Kortare eller längre: LÄNGRE
Romantisk eller spontan: BÅDA
Snygg mage eller snygga armar: För mig är inte muskler viktigt!
Tatueringar eller piercingar: tatueringar
Känslig eller inte: Känslig
Ragg eller förhållande:
Förhållande, det är mer jag hihi


HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Neeejj
Haft sex på första dejten: Nej!
Krossat någons hjärta: Det kan man väl säga
Har du blivit arresterad: Aldrig hänt
Dissat någon: Jaa
Gillat din killkompis (mer än som vän): Jaa, se vart vi är nu? Together <3

TROR DU PÅ:
Dig själv: Jarå :)
Mirakel: Ja
Kärlek vid första ögonkastet: Japp de tror jag på
Himlen: verkar väldigt puffsig och mysigt
Tomten: SÅKLART ;)
Änglar: Japp

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Såklart man kan..
Vad kan du verkligen inte leva utan: Nära och kära!
Vad vet inte så många om dig?: Ingen aning

Hur ser min sommar ut?

Jag vet inte vad jag ska skriva om så det får bli om mina "planer" inför sommaren. Helt ärligt har jag ingen aning om vad jag vill göra, jag tror jag ska vara i Svergie hela sommaren, jobba och njuta av den svenska sommarn. Man tjatar alltid om att man vill ha sommar men varför reser man bort när sommarn väl kommer?! Så i år ska jag jobba och stanna i Sverige!!! Jag har planer på att spara pengar till en resa efter sommaren, typ september, oktober och bara resa när alla redan har haft sin semester! Man kan ju åka iväg när hösten och vintern är på g, tycker inte ni att det låter vettigt? Jag tycker iaf det hihihi.. Vet inte vart jag vill åka, så om någon har några idéer om några bra ställen så snälla ge mig :D:D Helst inget party ställe, vill nog för det mesta bara ta det lugnt och njuta av de underbara livet, sen självklart kommer de ske utgång så några bra ställen måste så klart finnas ;) Men det skulle vara underbart om ni kunde ge mig lite tips, skulle uppskatta otroligt mkt!!!!!!

P.S vi får se om man klarar att hålla sig ;)



Bättre sent än aldrig :)

Tjaaabbaa :)

Hehe vart inget blogg inlägg innan den hära höhö.. Älsklingen överraskade mig och stannade kvar tills jag kom hem, han hade sagt innan jag åkte att han skulle åka runt 9tiden så antog att han inte skulle vara hemma! Kunde inte heller smsa eftersom min mobil dog :/.. Så när jag kommer hem och knackar på dörren så är det min älskling som kommer och öppnar dörren, gissa om jag vart förvånad? OCH HUR GLAD SOM HELST! Så vi myste lite och sedan gick vi och handlade lite mat på Ica och båda var vrål hungriga, vi köpte kyckligfilé, baguetter, tzatzi och så hade vi klyftpotatis hemma så det vart en god middag/lunch :).. Sedan tittade vi på Naruto som är våran grej hehe, är en liten mangas nörd (a).. Efter Naruto tog vi en "snabbdusch" hahha de funkar ju inte?? jag kan aldrig dushca snabbt även om jag är själv :/ förstår inte hur folk klarar av att bara in och sen ut och klar, jag måste ta de lugnt ett tag och njuta hihi.. Nu har iaf älskling åkt och nu är mamma hemma, vi sitter och pratar lite och tittar på tv samtidigt myyyys :D...




05.55 är väl okej? Inte?

Godmorgon Godmorgon.

Det här var inte kul, min älskling ligger i sängen och sover medans jag ska upp och jobba! Min buss går 18 över så är lite smått stressad höhö.. Idag jobbar jag bara till 13.00 så det känns faktiskt skönt, då har jag hela dagen på mig och hitta på något :) Iaf jag kommer inte kunna blogga förns jag kommer hem så vi ses senare sötnötar :

Puss&Kram

Beroende framkallande

Jag märker att jag är beroende av att hitta nya tider.. Vi har en grej där man bokar in sig genom datan och fixar tider därifrån, jag sitter där inne typ 24/7 för att få så många tider som möjligt! Jag måste dämpa ner lite på det här hahah.. Jag har iaf nopprat åt mig massa tider så jag är ändå glad :D Ni kanske har hört talas om den sidan, den heter Ipool? Iaf jag tycker det är en grym grej att ha det, det underlättar så mycket, man slipper ringa runt hela tiden och få massa samtal, det gäller bara att vara snabb och uppdatera sig :)..  Rekommenderar det verkligen!!


Get things started

Goddag sötnosar :)

Sitter i köket och pumpar på musik förfullt, måste ju passa på när man är ensam hemma. Jag är ledig idag igen och sov ut idag igen men inte lika länge som igår hehe, iaf jag känner mig utvilad och redo för ett nytt race på jobbet :D Fan asså jag vill bara jobba hela tiden hahaha, va är de med mig?:D Säkert för att jag inte jobbat på ett tag innan jag fick det här jobbet, så nu vill jag bara jobba hela tiden! Och vill ta så mycket tider som möjlit innan min syster Therese och hennes son Antonio kommer till Sverige och hälsar på. Då vill ja ha pengar så jag kan göra vad jag vill och inte behöva jobba lika mycket för att kunna umgås med dom, låter inte det vettigt? Iaf tror min habi kommer hit snart hehe, pratade nyss med honom så det låter så iaf :)

Juste har ju glömt berätta att jag har fått ett telefon av honom, Samsung Galaxy hihi är han inte underbar :D Tack älskling älskar dig <3


Vi är tuffa, vi är coola, vi är balla, vi är bäst <3


Söndagsmys med Fido

Hallååååå :):):)

Frida gick nyss, hon kom hit ganska sent hehe runt 20.00 tiden :D sen dess har vi chillat i soffan och kollat på Big brother och film oså snacka som alltid:) Nu är jag vaken helt själv medans mamma och Sofie snarkar så sött i sovrummet ;) Jag själv tänkte faktiskt gå lägga mig, vill bara veta så att Frida kommer hem säkert sen kan jag nog sova skönt.. Hoppas ni har haft en mysig skön söndag som jag, nu säger jag iaf godnatt hoppas ni får en skön sömn :D


Ett måste..

Jag har bestämt mig.. Till sommaren ska jag ta igen min dans, ska börja på en kurs med min tjejkompis! Vi sitter o snackar nu och blir grymt taggade hehe. Vi har valt att börja med Dancehall och sedan kanske Hiphop eller Krump, vi får se senare :) Hon som har kurserna i Dancehall är just nu i Jamaica och kommer tillbaks till sommaren som jag har uppfattat det. FAAN VA JA E TAGGAD!! Då ska jag försöka fixa in videosar här som ni kan se om ni är intresserade ;)....

En goding...


I Like


Ingen vill leka me maj

Sitter fortfarande vid datan ENSAM.. Antingen jobbar typ alla eller så e dom bakis, så vi får se om de är någon som vill ses lite senare då? Annars får jag väl leka med mig själv.. Sitter och pumpar musik iaf, tyvärr med hörlurar eftersom mamma tittar på tv och då går det ju inte o ösa musik? Höhöhö. Vill egentligen bara sätta på högtalarna och mörda sönder med musik och bara njuuta och kanske dansa lite hehe (när ingen annan ser)..

Aja tror jag ska passa på måla naglar lite när jag ändå inte göra något annat :)

Nicki Minaj


Lördagen den 20 Mars

Goddag folket :)

Idag är jag ledig och fick äntligen sova ut, hehe kanske sov lite för länge men vafan de är bara en dag!! Idag vet jag inte vad jag ska göra ska se om någon vill leka med mig, är ledig idag och imorgon så det känns skönt. Träffade älsklingen igår ett litet tag men sen var han tvungen o åka tillbaks till Sollentuna, han killkompis fyllde år så dom skulle fira honom men jag är glad att jag fick lite tid med honom iaf :).. Va har ni gjort i helgen då, hoppas ni har haft kul? Jag har planerat min nästa helg redan heheh då ska jag ut med Martina ena dagen eftersom det var hundra årsen och andra dagen så ska vi fira mamma, det passade sig bättre nästa helg än nu i helgen så min helg är bokad och klar :D

Nä nu ska jag titta efter en lekkompis, pusss o kram



Jag med min goda korv med bröd, får inte glömma rostade löken... Supergott!


Känner tröttheten i mina ögon, den smyger sakta fram

Nee nu är det dags att sova eller iaf att bädda ner sig i soffan, känner att jag kommer somna ganska snart så kan väl lika gärna rulla in mig i täcket. Får se om jag tittar in imorgon innan jobbet, lovar inget men jag ska försöka :).. Hoppas ni har en roligt fredag PUSS OCH KRAM.

Take a chillpill

Hej och nej det blev igen Frida idag. Hon var för trött och lite andra grejer så vi får ses någon annan dag :) Just nu ligg/sitter jag i soffan och tittar på BB och är hur trött som helst, vill typ sova nu men ska vara uppe lite till hehe.. Imorgon så blir det jobb och så troligen så ska jag träffa älsklingen MEN inte helt säkert än :) Vad har ni sötnosar gjort idag då? Tagit det lika lugnt som jag? Nää vafan det är ju fredag så jag antar att ni är ute och skakar rumpan av er just nu, om någon ser det här så dansa lite åt mig också hihih skulle vara snällt..

Have a good night fellaz ;)

Vi chillar i soffan, sjukt skönt :)

 


I L Y S M H, I L <3

As the day goes by I'm always thinkin' of your face
Your hair, your eyes, your sweet lips and the way they taste
You got me goin' on a high that I have never felt
A beautiful thing, not like the same thing

Let's think we've got it so amazing what I love the most
Is how we can talk and how we laugh and the fact we're so close
It's no illusion but it's magic, no tricks involving
With you I've got it all, you got it all babe

I love you so much hun, Ibrahim Lamari <3

Saknar dig Farmor..


Inte långt kvar

Shoo hejsan.. Har precis ätit hemmagjord pizza som Sofie lagade och den var riktigt god! Ska troligen träffa Frida men vi vet inte vad vi ska göra hehe. Är helt slut efter jobbet, började 06:30 så var tvungenn att gå upp 5 för att hinna med bussen och fixa mig lite! Så gissa om jag är trött??? Jobbar imorgon också fast börjar inte så tidigt då haha får lite sovmorgon, börjar 11:00 :) Det kommer bli ett skönt pass eftersom det är helg då är det 100% OB och jag slutar ganska tidigt 17:30, så aa jag är nöjd :D.. Försöker jobba så mycket som möjligt eftersom min syster och hennes son kommer hit i Maj dagen innan min 20årsdag, försöker få ihop så mycket pengar som möjligt hihi.. Då ska jag kunna göra vad jag vill med dom, ååååh vad jag saknar dom!!!


Åååh min lilla ögonsten <3 Älskar dig så..

Uusch vad tidigt!

Godmorgon, Jaa jag vet att kl är 06:00 men jag börjar faktiskt om en timme så aa gick upp för typ en halv timme sen så här är pigga Carro!! Slutar 16:00 idag och får se om jag kan träffa Agnes och Frida eftersom jag börjar halv 7 imorgon och då måste jag gå upp ännu tidigare FAAAN.. aja men rulla nu hade det bra så länge PUSSSPUSS


2011-03-16

Hallåå ja :) ligger som en potatissäck i soffan, har en jädrans huvudvärk som vägrar försvinna!!! Jag tänkte blogga tidigare idag innan jag drog till jobbet men det funkade ju inte, så mitt första inlägg för dagen får bli nu. Börjar jobba kl 15:00 idag och slutade 20:00, kom hem efter nio och åt koktkorv med bröd och får inte glömma ketchup och rostadlök MUMS.. Just nu tittar jag på Big brother och dricker iste lemon :) Mamma ska snart massera min nacke och förhoppningsvis går huvudvärken över.. Idag måste jag gå lägga mig ganska tidigt börjar jobba kl 07:00 imorgon så måste ta 06:18 bussen, så aa kommer väl vakna en halv timme innan kanske lite tidigare. Sen efter jobbet tänkte jag träffa Frida och Agnes, vi har inte direkt några planer om vad vi ska göra men vi ska iaf umgås :D..

Nu börjar BB igen, tittar in senare PUSSPUSS!


Off to work

Klar och redo för att åka, åt precis klart min Pirog. Min buss går 48 sen börjar min jobb dag. Vill typ bara jobba jobba jobba, har tagit massa tider så till och med min chef säger att jag borde vara lite försöktigt för att man behöver vila också hahah, överdriver jag eller??  Aja känner hela tiden suget för att jobba :D.


2011-03-15

Håller på äter lite nudlar och dricker Iste med lemon smak, super gott :) Snart måste jag hoppa in i duschen och tvätta håret inför jobbet oså. Är ensam hemma just nu, mamma behövde låna mitt busskort lite innan jag drar till jobbar. Hon fick 1000kr på H&M så hon är på väg dit just nu, hon la undan en jätte fin kappa som hon ska köpa nu hihihi.. Va ska ni alla söta göra idag då? Jag slutar 22.15 idag så har inga planer bortsett från att älskling komma möta mig i Märsta station sen och följa med hem hihih :D Så han kommer sova kvar här och imorgon blir lite det sovmorgon för oss båda två, det var ett tag sen han och jag fick sova så länge vi vill så imorgon får vi det :D



Hehe lekte lite men datan camen, hittade mammas läsglasögon på bordet möhöhhö..


Goda middagar

Vi har tyvärr inte firat mamma så stor än men det är tänkt att vi ska fira henne troligen på lördag, så om ni undrar varför vi inte har gjort något spec. för det är ju hennes 50årsdag, är det för att vi ska ta det i helgen hihi :D

Middag nr 1
, Hemma gjort potatissallad med biff, sallad och vitlöksbröd :D





Middag nr 2,
Pommes frites med fläskfärsbiffar, sallad och vitlöksbröd ;)



Sanna 20årsfirande

Tog tyvärr inte många bilder när vi firade Sanna men jag lägger ut dom som jag har som vart bra eller vad man ska säga :) Dajana har fler bilder på sin kamera som jag kommer få sen senare ;)...

Hehe det vart inte alls många..


Min underbara vecka

Godagens :) Ska snart göra något och äta o sedan tänkte jag duscha! Först tänkte jag berätta vad jag har gjort, låter det bra?

Tisdagen gick jag ju på jobb intervju och det gick jätte bra. Dom sa att dom skulle ge svar nästa dag MEN dom gav svar samma dag, jag vart hur glad som helst när jag läste det mailet!! JAAA, jaag fiick jobbeett :D:D

Onsdagen så började jag jobba hela veckan ut tills lördagen! Nu gör jag ett litet stopp eftersom på fredagen så fyllde Sanna 20år, så dirket efter jobbet på fredagen åt jag hem en snabbis och packade väskan för att fixa mig hemma hos henne. Kom dit duschade, fixade mig och sedan försökte jag hjälpa till lite med middagen innan alla andra kom dit. Alla kom och vi satte oss och åt och fyfan vad gott det vaaar, jag dog! Sedan började vi alla dricka och började "festen" hemma hos Sanna, sen så drog vi ut till stan och hamnade på Lobby :D Hade iaf jätte kuul och hoppas att Sanna hade det ännu roligare.

På lördagen vaknade jag upp hemma hos Sanna, gick upp till övervåningen där hon låg väldigt bakis haha.. Gjorde mig själv lite frukost och satte med vid tvn med Sanna och kollade på Avatar. Hann inte se hela filmen eftersom jag var tvungen att åka iväg skulle juu jobba :) Så min lördag spenderade jag på jobbet:D

Söndagen var jag ledig och tog det lugnt med familjen. Jag och Sofie handlade god middag och lite söndagsmys för att det var lite för firande inför mammas födelsedag hihih, Ibbe kom och gjorde oss sällskap det får vi inte glömma. Vi åt middag och åt efterrätt medans vi kollade på en skit bra film som Sofie laddat ner :D Sen så myset vi lite och sedan var det dags att sova, timmarna bara flög iväg :)

Tyvärr på mammas födelsedag jobbade jag (måndag). Men det gick bra vi åt god middag igår också och köpte lite tårta för mamii :D hihih vi hade de jätte mysigt iaf, Grattis igen mamsisen <3


Det är min vecka kanske inte har hänt så mycket saker men ändå en underbar vecka för jag äntligen har börjat jobba igen :D:D


Fick jobbet :D

Hehehe lite blogg paus?? Neej jag har faktiskt fått jobbet på Ica maxi så har jobbat nu i flera dagar och det känns underbart :D Imorgon har jag sov morgon och mkt mer börjar faktiskt 16:30 så har hela dagen på mig och berätta hur mina dagar har vairt :D.. Ska sova nu iaf, ses imorgon PUSS PÅ ER!

Just ja min mamma har precis fyllt 50år, aa hennes dag tog slut för 20 minuter sen, GRATTIS IGEN MAMMA ÄLSKAR DIG!


My time

Shoooooooooo broshor... nee jag skojar med er bara

Idag ska jag och Sofie träfffa Linda binda och tror att Filippa skulle med, vi ska träffas i Kista för att äta och snacka massa skit! Nu känner jag mig så gått som frisk så jag kan faktiskt hitta på saker och inte bara ligga hemma i sängen. Äntligen!

Juste idag var jag på intervju om ett jobb på Ica maxi på Arlandastad, så snälla håll tummarna. Dom sa att allt såg bra ut och att jag får besked imorgon så jag hoppas verkligen på det här!



Ser ni något nytt?


Duschar tills jag blir helt frisk

Har läst lite bloggar nu hehe.. Men nu tänkte jag faktikst ta och hoppa in i duschen ett tag, vet inte hur länge det blir, om du känner mig så förstår du hihi. Efter vet jag inte vad jag ska göra eller jo äta är ett måste men sen efter?! Juuuste min underbara mamma köpte ett par asssss balla skor till mih wooow jag dooog! Jag kan visa bild på dom sen höhö.. Aja ska hoppa in i duschen PUSSSPUSS

Lite friskare, lite bättre

Kan jag andas nu? Jaaaa, är inte helt frisk än men är på bättringsväg. Ni anar inte hur dåligt jag har mått, min syster Sofie har också varit sjuk med mig så vi har legat tillsammans och tyckt synd om varandra medans mamma tagit hand om oss hehe.. Men men nu måste jag bli frisk, för jag ska på jobb intervju i veckan så då vill man ju vara frisk! Tror inte det går helt men håll tummarna. Klockan är över 12 snart 12:30 och jag har fortfarnade inte ätit något, inte bra! Har haft jätte svårt för att äta pga att jag har haft så helvetes ont i halsen och jag har mått skit illa och har absolut inte haft någon ork... Så vad ska jag stoppa i mig nu?! Äsch vi får se..

Faan att jag missat vår vädret som alla snackar om, är det sant att de har varit vår väder? MURRA.. Jag som längtar så och säkert bara för att jag blir frisk nu och kan gå ut så kommer det säkert bli pissväder igen, det skulle vara så typiskt!


SJUUUUUUUUUUUK - . -

Sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuk och det är ett helvete!! Så har haft en liten blogg paus och fortsätter med det tills jag mår bättre, såå pusss och tänk på mig :):):):):):)

RSS 2.0